Tēma slēgta

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 15:22

VNK man likās,ka auto par tādu cenu ir jābūt biku smukāk nostrādātam. Vis maz ir redzēti vecāki auto,bet akurātāk sačinīti.

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 15:27

Jūs gan tā naivi par tūninga firmām. Stāsts no Taxi+ -- šiem atbraucis jauns (šķiet, S-klase) Lorinser, tur pilna pakete, pircējs nav skopojies utt., šie taisa vaļā, visiem acis lielas, grib redzēt smalkās tehnoloģijas utt., bet... Tur viss šķībi greizi, paviršas malas utt., tik no ārpuses viss smuki un taisni. Tā kā slavena tūninga firma nenozīmē to, ka katrs sīkums tur būs perfekts, tāpat ietaupa. Savukārt AMG mums šobrīd ir mass production un tur paralēli oriģinālajām daļām iet konveijers ar AMG daļām, tur viss būs vienādi precīzi.

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 15:31

[user]379|Mizx|[/user]Jūs gan tā naivi par tūninga firmām. Stāsts no Taxi+ -- šiem atbraucis jauns (šķiet, S-klase) Lorinser, tur pilna pakete, pircējs nav skopojies utt., šie taisa vaļā, visiem acis lielas, grib redzēt smalkās tehnoloģijas utt., bet... Tur viss šķībi greizi, paviršas malas utt., tik no ārpuses viss smuki un taisni. Tā kā slavena tūninga firma nenozīmē to, ka katrs sīkums tur būs perfekts, tāpat ietaupa. Savukārt AMG mums šobrīd ir mass production un tur paralēli oriģinālajām daļām iet konveijers ar AMG daļām, tur viss būs vienādi precīzi.

mes par kolhozingu :D

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 15:45

[user]379|Mizx|[/user]Jūs Stāsts no Taxi+ -- šiem atbraucis jauns (šķiet, S-klase) Lorinser

nu nu nu....un to Tev teica Taxi + cilvēki ? :evil:

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 16:11

...pilniii mulkiibas ...AMG,BRABUS utt. taisa loti kvalitatiivi bez nevienas shviikas....un taa Sklase kas bija tipa Lorinser bija replika...un AMG ML arii bija replika!!!

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 16:18

man briifaa bija rakstiits viss kas ar sho mersi dariits, pat visa priekshas paarbuuve ierakstiita un kas no kaada modelja uzlikts. 16septebrii netieku, jo kaa jau teicu esmu lietotu audi detalju tirgonis, un jau 10gadus jaucu un tirgoju audi detaljas, pasham ir arii audi S2 ;) nu bet katru sesdtienu un svetdienu esmu tirguu Rumbula.

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 16:26

[user]280761|Rinalds|[/user]man briifaa bija rakstiits viss kas ar sho mersi dariits, pat visa priekshas paarbuuve ierakstiita un kas no kaada modelja uzlikts. 16septebrii netieku, jo kaa jau teicu esmu lietotu audi detalju tirgonis, un jau 10gadus jaucu un tirgoju audi detaljas, pasham ir arii audi S2 ;) nu bet katru sesdtienu un svetdienu esmu tirguu Rumbula.

he he pasreiz domaaju vai mainiit S2 uz kautko tjipa 300CE vai tomeer nee... :) Katram savi plusi/minusi...
Tavs MB saprotu ir ar kaartu krutaaks kaa 300 vai 320CE, bet tomeer padalies kaa ir braukt ar vienu un ar otru

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 16:33

ir braukts ar S2- protams protams S2 ir MANTA !!!

Bet man liekās drausmīgi ciets pēc MB, un katru reizi tie drausmīgi sitieni, kad pārslēdzas, kārtīgi gasējot...varbūt man bija patrāpījies pajāts exemplārs.... bet citādi riktīgs ZVĒRS bija :)

tā kā pieļauju, tas pats 320 CE Tev liksies par lēnīgu ;)

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 16:42

he he pasreiz domaaju vai mainiit S2 uz kautko tjipa 300CE vai tomeer nee... :) Katram savi plusi/minusi...
Tavs MB saprotu ir ar kaartu krutaaks kaa 300 vai 320CE, bet tomeer padalies kaa ir braukt ar vienu un ar otru[/quote]

CL600- tur tev iistaa vieta :evil:

Mans jaunais pirkums

03. Septembris 2007, 19:41

Mb ir pashreiz daudz cietaaks kaa mans s2, tagad tieshi celshu augshaa nedaudz priekshu un piereguleeshu miikstaakus amiishus, ar mb ir vairaak kaifa braukt bet iet apmeeram liidziigi liidz 100tam, peec 100ta nav variantu, mb aiziet, jo ar otro robu var liidz 120 vilkt utt. ;)
Tēma slēgta