27. Decembris 2004, 23:06
Jaasaak laikam no saakuma ...
Saakaas viss ar W116 2.8i kad apm 90 g saakumaa sencis atdzina vinju no Vaacijas. Tas bij pirmais auto ar kuru saaku patstaaviigi vizinaaties pa laukiem (kaajas lidz pedaljiem jau bij aizaugushas un caur stuuri ar teemeklja palidziibu celju vareeju saskatiit
.gif)
bet ap 90 gadu vidu, pa ziemu auto tika aizvests uz laukiem - gruuti bij pabarot vinu. Tad kaadaa veelaa, tumshaa ziemas naktii atbrauca jaunieshi - otmarozki kuri izvandiija, apzaga maaju utt un pie reizes izsita MB visus stiklus, lampas utt. - brutaali izdemoleeja - un peec gada auto tika ar skumju sirdi, likvideets

paraleeli bij ar uz kaadu briidi L klases daimlers buss un arii 307 - Sencim manam iet pie sirds MB
.gif)
tad 94g tika iegaadaats buss 207 ar meistariigi ievietotu 3l D sirsninju kursh, tikko kaa man palika 18 tika nodots manaa lietoshanaa. ehh... Vot tie tik bij laiki
.gif)
pagajusho gad` bij pienaacis laiks kad auto ir jaapaardod un peec neilga laika caur audi avantu (tas kaa starpposms) esmu jau kaadu labu laiku jau W124 T 2,5D lietotaajs
.gif)
taa kaa var teikt ka esmu izaudzis ar MB un domaaju ka taa tas arii paliks - aamen!
P.S. raxtniex no manis nekudishnijs