19. Septembris 2011, 04:49
Nu nez ,par pilsoņa pienākumu es pilnībā piekrītu Papim.Ja nav zīmoga pasē,tātad tev ir poh,tātad stāvi maliņā un paklusē.Neejot uz vēlēšanām tu neko nevienam nepierādi,tikai to ka tev ir vienalga.
19. Septembris 2011, 06:14
19 September 2011 05:49:03 heinrx rakstīja:
Nu nez ,par pilsoņa pienākumu es pilnībā piekrītu Papim.Ja nav zīmoga pasē,tātad tev ir poh,tātad stāvi maliņā un paklusē.Neejot uz vēlēšanām tu neko nevienam nepierādi,tikai to ka tev ir vienalga.
Šveice gan ir paredzējusi, ka balsošana ir nevis tiesības, bet pienākums. Un tas, manuprāt, ir pareizi.
vabo salīdzinājums par a/m markām arī nav vietā - ne jau sievu tu izvēlies vēlēšanās.
19. Septembris 2011, 06:22
19 September 2011 07:14:56 Ome rakstīja:
19 September 2011 05:49:03 heinrx rakstīja:
Šveice gan ir paredzējusi, ka balsošana ir nevis tiesības, bet pienākums. Un tas, manuprāt, ir pareizi.
vabo salīdzinājums par a/m markām arī nav vietā - ne jau sievu tu izvēlies vēlēšanās.
Uda4i tebe v imegracii:shura: danu,a kavo vibirajem to?!tak dļa galo4ki,tipo bil i teperj geroj?
19. Septembris 2011, 06:51
Nu kādai tad būtu jābūt ,pēc tavām domām, partijai ,lai būtu vērts aziet par viņiem atdot savu balsi?Lai vai kā bet Zatlera referenduma mērķis ir sasniegts,vai tad to mēs negribējām?Tas ir Šlesers stāv maliņā,un Lembergs drīz sēž:D
Pēdējo reizi laboja
heinrx - 19. Septembris 2011, 06:53, kopā labots 1 reizi.
19. Septembris 2011, 06:56
19 September 2011 07:51:30 heinrx rakstīja:
Lai vai kā bet Zatlera referenduma mērķis ir sasniegts,vai tad to mēs negribējām?Tas ir Šlesers stāv maliņā,un Lembergs drīz sēž:D
Zatlers ispoļzoval VESJ narod toļko v svoih interesah,i konewno nawlisj te kto povelsja na etot trjuk i pobežal golosovatj za geroja kotorij barig raspustil.blin kak deti...
19. Septembris 2011, 06:59
Nu tas nav par mani,es par viņu nebalsoju.Bet pa lielam zaļie un labie paši viņam šo trumpi piespēlēja,kadēļ gan lai viņš to neizmantotu?
19. Septembris 2011, 07:51
Interesants viedoklis:
Nebūtu slikti, ka SC tiktu pie šprices - tādejādi ļaujot viņam ap.irsties vēlētāju priekšā, kā visiem pārējiem solītājiem.
19. Septembris 2011, 08:19
19 September 2011 08:51:16 Jazznfunk rakstīja:
Interesants viedoklis:
Nebūtu slikti, ka SC tiktu pie šprices - tādejādi ļaujot viņam ap.irsties vēlētāju priekšā, kā visiem pārējiem solītājiem.
Šāds viedoklis jau izskanēja iepriekšējās vēlēšanās. Teorētiski tas būtu pareizākais, jo neba tur kādas dievības ir. Tāpat vien salaidīs visu tūtā.
Kā teica viens no mūsu neskaitāmajiem ekspertiem, gribētos redzēt, kā viņi uzvestos pie sarunu galda ar aizdevējiem.
19. Septembris 2011, 08:21
«Man vienkārši ir žēl šo cilvēku [kuri nepiedalījās vēlēšanās]. Viņi kļūdās. Viņi domā, ka ar savu nebalsošanu kaut ko vērš par labu. Lai gan ir bijušas valstis un vēlēšanas ar vēl zemāku aktivitāti, tomēr to jau varētu uzskatīt par nenormālu situāciju,» tā par vēlēšanām sacījis demogrāfs Ilmārs Mežs."
"Arī Mārcis Auziņš uzskata, ka vēlētāju aktivitāte bija maza. Viņš sacīja: «Pēc Zatlera [eksprezidents Valdis Zatlers] lēmuma sabiedrībā bija zināms pacēlums un vēlme ietekmēt procesus valstī. Ja mūsu vēlme ietekmēt procesus ir tik zema, tad nu es nezinu.»"
C Apollo
19. Septembris 2011, 08:33
19 September 2011 00:36:04 vabo rakstīja:
po4emu oni v etot raz nebili v spiskah,i usliwiw otvet -Nav vērts.Ja hotjabi za nih golos otdalbi

Tādā partijā tiešām nav vērts, un tava balss būtu vējā arī.
Nespēju saprast, kāpēc cilvēki neiet balsot. Man personīgi vienmēr ir bijusi sajūta, ka īsti nav par ko balsot. Nu, un?
Man nekad nav bijušas nekādas īpašas cerības ne uz vienu no tiem spēkiem.
Neviens manā vietā nestrādās un nepelnīs man naudu.
Ja kāds vēlētājs tā kādreiz ir domājis - tad atveriet acis un sāciet lietot smadzenes!
Es balsoju tikai tāpēc, ka gribu, lai mana valsts ietu "pa lielam" noteiktā virzienā, lai varētu integrēties atpakaļ Eiropas kultūras dzīvē, nevis stagnētu postpadomju nostaļģijas un varenības alku zaņķī un, piemēram, mēģinātu iestāties NVS.