Tēma slēgta

Jautājums remontēt gribētājiem

13. Maijs 2008, 23:34

es ari it ka esmu kaut kadas platibas meklejumos, jo tagad piemeram maksaju 2x25ls par divam 4x6m garazhiem, bet vietas vienauga trukst...

Bet par projektu, ka biznes ta ne ipashi sanaaks, bet, ja tu doma tiesham sev to padarit un draugiem/pazinjam to uz iri nodot par laiku, tad kapec gan ne, jebkursh latinsh tev par plusu ies, reie, pats palidzesi, vel latinsh-alinsh, tatad laba doma

bet par cenniku, kad sanaak vairaak par 3 stundam, jau pa dargu, jo laikaam katraam ir garazhnieku pazinjas-servisi, kur pa 20ls var gandriz jebko pataisit, uun ta, lai tu blakus staveetu, to kontrolejot un palizdzejot

sakuma 7ls stunda ir laba cena, jo tev vajaga atrast laiku, atbraukt, atvert, paradiit, pastastit, norunaat, pec tam atkal atbraukt, izlaist, aizvert, parbaudiit instrumentu, un tt, + elektriibas rekins, vai malka, vai cita apkure, bet ar dazhiem stundaam, te vareetu but
7 par pirmo, pec tam pa 3 par naakamo, un pec dieenaakts kada pa 2, vai vel letaak, un nakts par staveshanu ari atlaides, jo pa sutkam tu tur nesedesi, izbraukt tach autinsh ne vienmer vares

un ar to paceletaju, reizem var tikt bez ta, bet vinsh r dargs, tatad nesteidzies ar to, + Droshiba ari ir fakts, atbildiigs tach tu busi, ka i pashnieks, kas tad te notiek tava territorija, tatad saakt labak bez paceletaja... un kontroleet, lai bez paraak daudz alkohola, paraakam tusem un tt

tatad, mans vieodoklis - tikaj ka draugiem un pazinjiem, vai ka gadijums - MB club biedriem un lietotajiem

13. Maijs 2008, 23:35

[user]466795|Bpa4|[/user]man reduktors intrese :D

ko es par to reduktoru varu tev pateikt? zinu ka tāds ir, un viņš darbojās, bet kādā stāvoklī neatceros, noteikti ne ideālā :)

13. Maijs 2008, 23:43

un kadel` tad vajaga to 124 uz metallu? pec apraksta shkiet, ka pacientu attzivot var? mes te tach itka esam MB miletaji, nevis kadi varvari?

bet automats, man ari 124TE automatam ir gljuks, vai kirdiks, un man ir baiga doma to aizvietot ar ruchku 5kpp, bet pagaidaam ar vietu neesmu gatavs un laiku un un...karoche bremzeju =)

13. Maijs 2008, 23:55

ehh, dievs mans liecinieks, ka es jau nu esmu pēdējais kas viņu gribētu norakstīt, bet...šīs spītības dēļ, piemēram, pēdējo divu gadu laikā, no stāvēšanas mazi rūsas plankumi ir pārvērtušies par tādiem kur var pirkstus iebāzt :|
ja te šķietami labas mašīnas tirgo pa 3-4tk, tad lai šito paceltu vajadzētu tuvu tam;)

14. Maijs 2008, 02:37

viss ir tavas rokas, galvenais, lai lonzheroni paliktu dzivi, parejo var pieskruvet :)

17. Novembris 2008, 17:40

Topiks protams īsti neatbilst, bet tāpat...

- Meklēju uz vienu vakaru ņūtonu atslēgu, ar kuru var pievilkt skrūves līdz noteiktiem ņūtoniem!
Ja nu kādam sagadīsānās pēc tāda ir, dodiet ziņu.

17. Novembris 2008, 17:45

Ari tada man ir :D :D

17. Novembris 2008, 17:46

:D

17. Novembris 2008, 21:04

[user]1447|MBex300|Ņūtonu atlēga[/user]Topiks protams īsti neatbilst, bet tāpat...

- Meklēju uz vienu vakaru ņūtonu atslēgu, ar kuru var pievilkt skrūves līdz noteiktiem ņūtoniem!
Ja nu kādam sagadīsānās pēc tāda ir, dodiet ziņu.

īzīrēšana pret vienu 0.5 :D

17. Novembris 2008, 21:35

Būtu piekritis, bet jau atradu :D
Tēma slēgta