Tēma slēgta

Dienas Jautājums!

11. Aprīlis 2007, 09:59

[user]2|SZ|[/user]mmmm.............nē....:) C Class laikam manām kājām nederēs :D

nu tad G, tur pietiks vietas ne tikai kājām :D

Dienas Jautājums!

11. Aprīlis 2007, 10:00

laikam tomēr Audi vai BMW 8D

Dienas Jautājums!

11. Aprīlis 2007, 10:01

[user]2|SZ|[/user]laikam tomēr Audi vai BMW 8D

BMW vēl varbūt ir vieta kājām, bet audi jau nu točna nē...braucu ar A6 avantu, likās tizli, itkā baigi lielais, bet salonā vieta tik pat cik c-class

Dienas Jautājums!

11. Aprīlis 2007, 10:53

[user]2|SZ|[/user]paldies, nē...C 270 un 93.gada.....nea....... :P

Es domāju krāsas ziņā, pērc mašīnu tādā krāsā! ;)

Dienas Jautājums!

19. Jūnijs 2007, 19:24

Lūdzu, iesakiet, ko darīt ar amortizatoriem! Ļoti nopietni! Steidzīgi jānomaina, bet... nezinu kādus likt!
1. Gribu cietākus par standarta
2. Gribu, lai nesit cauri uz bedrēm
3. Gribu atstāt oriģinālas bukses!

Kā man ieteica viens cilvēks, likt priekšā regulējamos KONI, aizmugurē parastos, jo viņam uz vecā 6. BMW stāv visi regulējamie, un pakaļa nenormali sit cauri uz bedrēm, jo atraujas no zemes ar visiem riteņiem + vēl aizmugurējie neregulējas no ārpuses!!! Priekšā gan teica uzreiz pamanīšu lielu atšķirību!
Ko lai dara? Ja priekšā KONI, aizmugurē parastie - nebūs pakaļa augstāka par purnu? Man ir ļoti svarīgi, lai viss ir ideāli, smuki utt. Negribu lauku šķūningu!
Jau iepriekš paldies par atbildēm!

Dienas Jautājums!

19. Jūnijs 2007, 20:55

vai :drunk: man rīt sāpēs galva, :drunk: ja es izdzeršu vēl pāris glāzes šampanieša? :? :drunk:

Dienas Jautājums!

19. Jūnijs 2007, 21:01

[user]85971|dadziic|[/user]vai :drunk: man rīt sāpēs galva, :drunk: ja es izdzeršu vēl pāris glāzes šampanieša? :? :drunk:

rēķinot pēc vidējiem statistiskajiem rādītājiems-ja tiek uzdots šāds jautājums-tad 98,9342 % ka jā .... :D

Dienas Jautājums!

19. Jūnijs 2007, 21:02

[user]85971|dadziic|[/user]vai :drunk: man rīt sāpēs galva, :drunk: ja es izdzeršu vēl pāris glāzes šampanieša? :? :drunk:

Labak glazi shnabja vai alus... un tad ar garantiju sapes! :D

Dienas Jautājums!

19. Jūnijs 2007, 21:16

Bļin... :D

Dienas Jautājums!

19. Jūnijs 2007, 21:26

[user]26014|Roma|Jauns dienas jautājums[/user]Lūdzu, iesakiet, ko darīt ar amortizatoriem! Ļoti nopietni! Steidzīgi jānomaina, bet... nezinu kādus likt!
1. Gribu cietākus par standarta
2. Gribu, lai nesit cauri uz bedrēm
3. Gribu atstāt oriģinālas bukses!

Kā man ieteica viens cilvēks, likt priekšā regulējamos KONI, aizmugurē parastos, jo viņam uz vecā 6. BMW stāv visi regulējamie, un pakaļa nenormali sit cauri uz bedrēm, jo atraujas no zemes ar visiem riteņiem + vēl aizmugurējie neregulējas no ārpuses!!! Priekšā gan teica uzreiz pamanīšu lielu atšķirību!
Ko lai dara? Ja priekšā KONI, aizmugurē parastie - nebūs pakaļa augstāka par purnu? Man ir ļoti svarīgi, lai viss ir ideāli, smuki utt. Negribu lauku šķūningu!
Jau iepriekš paldies par atbildēm!

Par tiem KONI-
viņi nav tā regulējami, kā laikam Tev šķiet...
Tēma slēgta