Tēma slēgta

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 16:00

[user]45272|Rays|[/user]
[user]18951|Ingus|[/user]Man lohs ar VW iebrauca un pakaljeejo spaarnu iemiiciija, ERGO mēneša laikā saformeeja papiirus, saskaņoja ar manis izvēlētu servisu tāmi, nekaadu problemu...

MĒNESIS TAS IR ĻOTI DAUDZ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tas ir ERGO mīnus.....

Kundzīte teica, ja tramdiishu, tad buushot aatraak..

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 16:03

Ā, labi vārdi par Baltikumu -- veči saņēmušies: pēc negadījuma naudu izmaksāja nedēļas un 2/3 dienu laikā -- nemaz nevilka max termiņu un vēl pāri, atšķirībā no tās pašas Balvas.

P.S. Jācer, ka Balvas jaunie īpašnieki tur ieviesīs kārtību, vācieši vēl tikai mēģina apjēgt, kas tur uzņēmumā darās un kāds personāls strādā.

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 18:53

[user]21237|Alis|[/user]
Hansa Līzings neakceptē RESO.......šodien pat man bij gadījums tāds....

Tas tāpēc ka RESO ir jauns tirgus dalībnieks, kurš lai piesaistītu klientus ņem jebkuru, taču iestājoties gadījumam nevar garantēt atlīdzības izmaksu, tāpēc bankas arī neakceptē.
8)

RESO ir pēc pašas būtības pavisam citāda apdrošināšanas kompānija, tāpēc arī strādā pavisam pēc citiem principiem, pie tam, cik man zināms, viņiem nav FKTK licences, un pat ir tā, ka to licenci nevajag, lai pārdotu polises, bet bankām der tikai valsts akceptētas kompānijas, tāpēc arī RESO neakceptē.. neatceros īsti kā, bet tur bija ačgārns riska sadalījuma veids- pārapdrošināšanas princips cits.

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 19:08

[user]379|Mizx|[/user]Ā, labi vārdi par Baltikumu -- veči saņēmušies: pēc negadījuma naudu izmaksāja nedēļas un 2/3 dienu laikā -- nemaz nevilka max termiņu un vēl pāri, atšķirībā no tās pašas Balvas.

P.S. Jācer, ka Balvas jaunie īpašnieki tur ieviesīs kārtību, vācieši vēl tikai mēģina apjēgt, kas tur uzņēmumā darās un kāds personāls strādā.

vācieši? Nordens AS (kas nopirka Balvu) akcionāri vienmēr ir bijuši krievi, cik man zināms..
Ir jau savi punkti Balvas kasko noteikumos, kas ir kaitinoši (piem., ka pie izmaksas ir jābūt samaksātai visai prēmijai, tikai tad var saņemt atlīdzību, vai, ka, anulējot polisi, nevar saņemt atpakaļ prēmijas daļu, ja ir dalītie maksājumi ), bet tā viņi parasti korekti visu dara.
Pirms pie vadības tika Nordens, Balva tiešām bija tāds kantoris, kuram labāk naudu nedot.

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 19:26

Jāā, viss lielākā nelaime ir, ja vainīgai pusei OCTA ir Baltikumā vai Balvā. Tas ir sviests, ar šiem kantoriem. Pagājušo gadu, no Baltikuma dabūjām apstiprinājumu pašu izvēlētam servisam , tikai pēc sūdzības Apdrošināšanas Birojā....

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 19:33

[user]21237|Alis|[/user]Mans mersis iekļuva slavenajā "vilcieniņā" un BALTA zolīdi izmaksāja ...

:iagree:
man sanāca ar to visu vēl ļoti labi uzvārīties... :ninja: (ap 300,-)

Bet AAS "Balta" - :headbang:

OCTA pērku kur lētāk; KASKO tikai BALTA!

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 22:53

adabrjam to, ka kasko ņemams kur lētāk un var kārtot to arī caur brokriem, kuriem ir savas atlaides.
savukārt ar octa (savas pieredzes nav - tfu, tfu, tfu), bet labāk ne caur brokeriem, bet pie sev zināma apdrošināšanas kompānijas aģenta (draugos, rados, kolēģos ir jābūt), jo viņi arī gatavo ziņojumus apdr.sabiedr. atlīdzināšanas komisijām lēmumu par izmaksām :ninja:

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 23:28

Man janvarii tika sasista Mazda
preteja puse bija vainiiga, lidz ar to es bez vainas
pretejaa puse bija apdroshinajusies Balwa, rezultaats tads ka man mashina jataisa ir pie vinjiem, notikums bija ap 26janvaari, tagad vinji tik pirms 2nedeljaam savaaca mashinu, i to tikai taapat lai uztaisiitu taami, nez vispaar kad tas viss beigsies, kad es vareshu dabuuut savu auto, mashina nav braucama stavoklii, jataisa

Apdrošināšana.

16. Marts 2007, 07:37

[user]208965|rich|[/user]adabrjam to, ka kasko ņemams kur lētāk un var kārtot to arī caur brokriem, kuriem ir savas atlaides.
savukārt ar octa (savas pieredzes nav - tfu, tfu, tfu), bet labāk ne caur brokeriem, bet pie sev zināma apdrošināšanas kompānijas aģenta (draugos, rados, kolēģos ir jābūt), jo viņi arī gatavo ziņojumus apdr.sabiedr. atlīdzināšanas komisijām lēmumu par izmaksām :ninja:

man šķiet, ka Tu esi sajaucis KASKO ar OCTA vietām... :whistle:
Man personīgi pilnīgi vienalga kādā kompānijā pirkt OCTA, jo pie gadījuma, ja es esmu vainīgs ceļu satiksmes negadījumā, mana polise remontēs cietušo auto... (ja cietušā vadītājs nebūs apreibis... :D)

Apdrošināšana.

16. Marts 2007, 08:58

loluuu: Pastarpināti personīgi pazīstams viens no jaunajiem Balvas īpašniekiem. Vācietis kas vācietis, dzīvo un strādā Vācijā. Par krieviem dzirdu pirmo reizi, krievi te šobrīd praktiski Balvu vada, kā saprotu, tie arī visu ir pārdevuši.

Nompeli: jau rakstīju, ka Baltikums ir saņēmies un pēdējā laikā vispār strādājot ļoti labi un maksā labas atlīdzības. Izskatīja negadījumu noteiktajos termiņos, bet naudu saņēmu kontā gandrīz nedēļu ātrāk par normatīvos aktos noteikto maksimālo izmaksas termiņu. Viņi naudu bija pārskaitījuši faktiski uzreiz pēc izmaksas apstiprinājuma. Par viņiem vispār pēdējā laikā esot maz sūdzību, atšķirībā no Balvas un BTA, kam šobrīd galīgi neiet ar klientu apkalpošanu.

Par brokeriem. Esmu sācis visa veida apdrošināšanai (gan KASKO, gan OCTA) izmantot viena konkrēta brokera pakalpojumus. Varbūt man ir veicies un citi tā nestrādā, bet bez labas cenas atrašanas viņš pats personīgi vienmēr ir iesaistījies visu problemātisko jautājumu risināšanā, piedalījies auto novērtēšanā pēc avārijas kopā ar apdrošinātāju pārstāvjiem, zvanījis viņiem, pamatīgi lamājies ar Balvas „darbiniekiem” utt.. Ideāla attieksme un serviss. Uzreiz vari just, ka savā problēmā neesi pamests viens un arī tavs brokeris ir gatavs cīnīties par taisnību līdz pēdējam. Tiešām, varbūt man vienkārši ar šo brokeri ir veicies, bet meklēt citu vai cīnīties un meklēt piedāvājumus pašam pavisam vairs negribas un netaisos.
Tēma slēgta