Tēma slēgta

PVC logi

20. Oktobris 2011, 15:57

20 October 2011 16:51:01 mrpresident rakstīja:
Ir kādam atsauksmes par uzņēmumu Logi Lukss? Atrodas Bauskas iela aiz CSDD.

Ja meklē logu ražotājus/uzstādītājus pēc cenas, tad varu ieteikt Reksons (atrodas netālu no Rīga Plaza). Tiesa gan, ziemu logs vēl nav izturējies, bet tā viss ir ok. Arī logu caur viņu kompāniju kosmētiski apstrādāju.

PVC logi

20. Oktobris 2011, 16:01

zinu viņus ir ok!

PVC logi

20. Oktobris 2011, 16:01

20 October 2011 16:57:41 Tomzs rakstīja:

Ja meklē logu ražotājus/uzstādītājus pēc cenas, tad varu ieteikt Reksons (atrodas netālu no Rīga Plaza). Tiesa gan, ziemu logs vēl nav izturējies, bet tā viss ir ok. Arī logu caur viņu kompāniju kosmētiski apstrādāju.

reksonu gan nafig

PVC logi

20. Oktobris 2011, 16:07

Pamatojums?

PVC logi

20. Oktobris 2011, 18:36

20 October 2011 10:18:34 mrpresident rakstīja:
Uzcelshu pavecu temu.
Man te aktuali vienas plastmasas durvis / logu uztaisit un uzstadit. Kads var ieteikt kadu labu uznemumu/kontaktu pie ka griezties?

Varu ieteikt labu meistaru, strādā tikai ar labie profiliem un furnitūru.

Andris 29404336

PVC logi

20. Oktobris 2011, 19:16

Man svariga ne tikai cenas/kvalitates attieciba, bet ari laiks, kura var uzstadit, jo nav 4+ nedelu laika gaidit! Rit aizbraukshu pie tiem Logu Lukss, ja bus ok, tad tie ar lai taisa.

PVC logi

20. Oktobris 2011, 19:57

tā gan ir, mans meistars mēnesi taisa logu, no projekta līdz uzstādīšanai...

PVC logi

05. Marts 2012, 23:36

Pajautāšu šajā diskusijā, jo varbūt kāds maina logus un vecie tiek demontēti — man vajag vecos stiklus, nevajag nemaz pavisam vecus, pietiek ar padomju laiku logu stikliem. Varbūt kāds siltumnīcu nojaucis vai kādam glabājas šķūnītī "ja nu noder". Meklēju tādus, jo jaunajiem ir perfektā spoguļgludā virsma, bet vecajiem virsma nebija ideāla vai vēl vairāk — bija ar defektiem. Apdomājiet, ja nu kādam kaut kur mētājas vai kāds taisās vecus logus mainīt pret jauniem, tad piesakieties! Varbūt kādas citas idejas, kur tikt pie tādiem stikliem?

PVC logi

05. Marts 2012, 23:43

05 March 2012 23:36:19 Mizx rakstīja:
Pajautāšu šajā diskusijā, jo varbūt kāds maina logus un vecie tiek demontēti — man vajag vecos stiklus, nevajag nemaz pavisam vecus, pietiek ar padomju laiku logu stikliem. Varbūt kāds siltumnīcu nojaucis vai kādam glabājas šķūnītī "ja nu noder". Meklēju tādus, jo jaunajiem ir perfektā spoguļgludā virsma, bet vecajiem virsma nebija ideāla vai vēl vairāk — bija ar defektiem. Apdomājiet, ja nu kādam kaut kur mētājas vai kāds taisās vecus logus mainīt pret jauniem, tad piesakieties! Varbūt kādas citas idejas, kur tikt pie tādiem stikliem?

Cik daudz un kādus izmērus?
Tiko ielikām pāris jaunus,un vecie(psrs laika) stāv čupiņā.Otra čupiņa jau gadu stāv pie garāžas.visi rāmjos,un diemžēl ķitēti,bet prātīgi izdomājot,domāju ka var dabūt ārā nesaplēšot.Senči taisās kautkad vēl 2 logus mainīt.Gluži ārā mest netaisos,jo ir saimniecība,bet varbūt var ko sarunāt.

PVC logi

05. Marts 2012, 23:49

Rāmjus nevajag, skaidrs, ka būtu jākasa laukā. Man pat vajadzēs relativi mazas rūtis, ap 40x40 cm, bet kopējā vajadzīgā "platība" varētu būt ~ 9 kvadrātmetri stikla 7 daudzrūtu logiem. Kaut ko jau esmu savācis, bet mazi stikliņi, var nederēt izmēru ziņā.
Kam man tas? —arhitektūras piemineklis un nosacījums, ka logiem nedrīkst izmantot tādus jaunos ideālos stiklus. Tāpēc 7 jauniem logiem meklēju vecus stiklus.
Tēma slēgta