Tēma slēgta

Nekustamie īpašumi

13. Augusts 2009, 15:43

1.teorētiski jāpērk, kad TIEŠĀM sāk celties cenas, praktiski tas var būt arī pēc gadiem 3, a dzīvot tad jau tagad gribas...
2. tas NNĪ nodoklis arī ir caur pakaļu izveidos, teorētiski jau ir tie 70mil ienākumu, bet praktiski kādi 50% tik spēs samaksāt.. UN ja sāks masveidā te mājokļus atņemt, tad toč pat slinkie Latvieši izies ielās, jo cilvēka pamat vajadzības ir ēdiens,pajumte.. kā viens no tiem tiek atņems un masveidā, tā politiķi var arī rītu nesagaidīt...un man ir jautājums, kas notiks, ja es nemaksāšu? atņems dzīvokli, māju?

Nekustamie īpašumi

13. Augusts 2009, 17:58

uzskatu, ka ja dzīvoklis ir vajadzīgs dzīvošanai tagad, tad var pirkt, ja tas nespiež, tad noteikti jāgaida, jo nav teikts, ka SVF un Co piešķirs nākamo kredīta daļu, kā rezultātā naudas nav valstij, značit jāņem no tautas, bet kad no tautas paņems, sāksies nākamais cenu kritums...

Ja ticēt vispārējās sazvērestības teorijai, tagad, kad mūsējie atļaus ārzemniekiem pirkt Nek.īpaš., SVF naudu nedos ---> cena uz NĪ nokritīs līdz pavisam smieklīgai un tad(Laikam pats Kampars teica, ka ķīmisko nozari attīstīsim), masveida tiks izpirkts NĪ(it īpaši zeme) un re Jums plašumi EU ķīmisko atkritumu glabāšanai. Citādi, izņemot celulozas rūpnīcu un biodīzeli, kāds mums te par baigo ķīmisko rūpniecību zin ko? :hmz:

Nekustamie īpašumi

13. Augusts 2009, 23:55

un man ir jautājums, kas notiks, ja es nemaksāšu? atņems dzīvokli, māju?

nē, iekasēs pa taisno no taviem algas kontiem :)

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 07:50

14 August 2009 00:55:07 MBex rakstīja:
un man ir jautājums, kas notiks, ja es nemaksāšu? atņems dzīvokli, māju?

nē, iekasēs pa taisno no taviem algas kontiem :)

ar hipoteku ir ta, ka ja cilveks nemaksa - pec kada briza ipasumu atnem, bet tas vel nenozime, ka tev uzreiz dzesas ari parads - tu vel paliek par paradnieku uz atlikuso summu, bet procenti, laikam, ari skaitas (to gan es precizi nezinu). Var uzlikt ari arestu uz algu, ja tu vel strada uz to bridi, bet vini nevar arestet visu - tikai kadu dalu, cik procentuali - nemacesu pateikt.

ar vienkarso kreditu vai lizingu ir savadak (piem. ar auto lizingu vai ledusskapi nopirkt uz nomaksu) - ja nemaksa, tev vienkarsi mantu atnem un vari but brivs ka putns, proti, ja liguma nav kas cits maziem burtiem atrunats...

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 09:19

sovereign, tu runā muļķības. hipotekārais aizdevums ir tas pats aizdevums (kredīts). tikai objekts atšķiras - NĪ. parāds paliek parāds. vienīgais izņēmums, ir jā aizdevējs novērtē atņemto mantu vairāk, nekā vēl esi parādā - tikai tādā gadījumā būsi brīvs.

tas ir attiecināms gan un hipotēku, gan un patēriņa kredītu, gan uz līzingu.

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 09:24

Bankas negrib atņemt īpašumus, jo kredīts ir 100 000, bet īpašuma vērtība 50 000! Tas nav viņām izdevīgi!

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 10:29

Krc palasot visu, kas notiek NI joma, gribas teikt vnk PIZD* ir un ejam perkam kadu plavu laukus un bliezam teltis virsu, nebus nekadu nodoklu, nebus banku un telts cena arii paliks vnm stabila :D:D:D:D:D:D

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 11:01

14 August 2009 11:29:23 artursoskalns rakstīja:
Krc palasot visu, kas notiek NI joma, gribas teikt vnk PIZD* ir un ejam perkam kadu plavu laukus un bliezam teltis virsu, nebus nekadu nodoklu, nebus banku un telts cena arii paliks vnm stabila :D:D:D:D:D:D

Pēc pēdējiem izprātojumiem tā pļava laukos ar telti būs ahinnijs īpašums, lauku rezidence, kas tiks uzskatīta par izvirtību un no zemes gabala 1kvm tu maksāsi valstij savus 200ls ....:lol:

Tā kā sēdi savā hruščenē vien tālāk un maksā par visu ....ja kas es pārvākšos uz garažu paldies dievam 25kvm nosiltināti ar eiroremontu ...tik nezinu kur tieši klozetpodu likt ... bedrē būtu laba atejas bedre :uzpoda:

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 11:03

dažiem šeit ir pasmagi ar realitātes izjūtu... :doh:

Nekustamie īpašumi

14. Augusts 2009, 11:30

14 August 2009 12:03:59 Ome rakstīja:
dažiem šeit ir pasmagi ar realitātes izjūtu... :doh:

Kāds sakars pašreizējai situācijai ar realitāti? vieni dzīvo kā nieres pa taukiem otriem maizi drīz nebūs par ko nopirkt...te pēc realitātes i ņe pahņit!
To visu var uztvert tikai par kautkādu sirreālisma gleznu.
:alko:
Tēma slēgta