11. Marts 2008, 17:13
[user]398|Renoir|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]A kāpēc Roma satraucas par spoguļiem???
Ir no kā noskrūvēt.
.gif)
C klase man uzpeld atmiņā... ne?
Jā, bet ne tā C klase, kas uzpeld atmiņā.
11. Marts 2008, 17:23
2 auto + neskrūvē spoguļus??? Nja, uzdevums sarežģīts, vienam zināmam Brabus W220 3x apskrūvēja spoguļus un nesen arī sensorus aplasīja. Tā īpašniekam nauda ir, slēgta, privāta teritorija, videonovērošana... Profesionāliem zagļiem tas viss netraucē. Tā kā tā tā pati sarežģītākā daļa, citādi dzīvokļu izvēle ir!
11. Marts 2008, 17:54
OK, KASKO tāpat ir!
11. Marts 2008, 18:25
[user]398|Renoir|[/user]Arī mums ir nelielas problēmas ar izsaimniekotāju.
Šogad grib iegriezt 50% lielāku maksu. Mēs pretojamies. Bet tur nav tik vienkārši.
Un tie līgumi tiešām ir vienos vārtos. Jāuzmanās. Inflācijas piesegā jau visi baigi gudrie un griež savus skaitītājus uz augšu.
Ieteiktu vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, viņi jau šajā lietā iepraktizējušies. Līgumu, kuri ir "vienos vārtos" noteikumus puses parasti nav savstarpēji apspriedušas, tie bezierunu kārtībā tiek uzspiesti patērētājam (nepatīk - nepērc un zaudē pirmo iemaksu). Tas ir pretēji labticīguma prasībām un rada būtisku neatbilstību abu pušu tiesībās un pienākumos par sliktu patērētājam.
11. Marts 2008, 20:03
Ai kāpēc es nemācos jurisprudenci
11. Marts 2008, 20:12
[user]26014|Roma|Meklēju dzīvokli[/user]Sveiki!
Gribu īrēt dzīvokli. Varbūt kādam ir kāds labs piedāvājums? Izskatīšu visus piedāvājumus, bet galvenais, lai ir kur nolikt 2 auto, un lai nenoskrūvē spoguļus, tātad, normālā rajonā.
Paldies par uzmanību.
Iesaku tad labak pameklet maju Rigas pievartee... Pats ireju Jaunolaine! nekas shiks nav, bet maja ir maja un pagalms milzigs!
11. Marts 2008, 20:25
labticīgums labi skan, bet ja pārvalnieki ir rafinēti blēži, un spēj pierādīt izmaksas utt., tad būs grūti ko panākt.
bet bieži vien pārvalnieki tādi šaraškinu kantori vien gadās, un ar viņiem jau var `darboties`. jāskatās par ko maxā, un cik kas ir pamatoti.
P.S. man te dzīvoklis arī uz nomu, ja grib telpas vecrīgā
21. Jūlijs 2011, 13:50
Ir kādam kāds labs dzīvoklis uz īri?
Vajadzētu 2 istabas, labu remontu un kaut kur Purčikā vai Pļavniekos.
21. Jūlijs 2011, 15:47
21 July 2011 14:50:35 Richy rakstīja:
Ir kādam kāds labs dzīvoklis uz īri?
Vajadzētu 2 istabas, labu remontu un kaut kur Purčikā vai Pļavniekos.
hmmm, varbuut tiessam kaadam klubaa ir ko poedaavaat? Richam protams priekshroka:p
p.s rich liidz cik ls/men interesee iire? Vnk pats ari esmu dazaadus variantus mekleejis,bet nav tik viegli kaa gribeetos. Pagaidaam tik sakariigi ir Prūšu ielā 4
21. Jūlijs 2011, 15:49
To es ne sev
.gif)
Pieļauju, ka līdz 150-200. Nu točna nevajag jaunajos projektos.
Var būt gribi nopirkt dzīvokli klusajā centrā?