31. Jūlijs 2008, 23:41
Nez.. man tagad sāk likties, ka formula- jābalso par jauniem gurķiem, kuri arī zags, BET zags mazāk, jo apetīte nav tk liela, ka vecajiem + varbūt kautko labu sadarīs, jo vecam sunim jaunus trikus neiemācīsi..... nez... jebkurā gadījumā.. muļķi ir tie, kuri balso par partijām, kuras jau 10 gauds ir pie varas labāk jaunos laist... ehh kā cilvēki nesaprot to, ka ievēlot vļereis kādu no vecxajām partijām NEKAS nemainīsies :?
31. Jūlijs 2008, 23:42
Nē, vecai derīguma termiņš ir beidzies, a jauno nav laika savākt!
31. Jūlijs 2008, 23:44
bet īstenībā,šie [kungi] ir pārmī....ši,laikam jau jūt,ka patvaļas beigas tuvu
31. Jūlijs 2008, 23:45
[user]348501|eede|[/user]Nez.. man tagad sāk likties, ka formula- jābalso par jauniem gurķiem, kuri arī zags, BET zags mazāk, jo apetīte nav tk liela, ka vecajiem
šitam gan es vairs neticu. mans mūžīgais piemērs ir sociķi RD ar Bojāru priekšā. nekas un nekur viņi nebija. lielākā daļa vispār staigāja caurās biksēs. un iekampa tā ka maz neliekas, bez mēra un kauna sajūtas, neko neslēpjot. ar domu - pirmo, un varbūt, pēdējo reizi.
31. Jūlijs 2008, 23:47
Da kāda starpība... ka tik vairāk turīgu cilvēku, ne daži bagāti... nez... neticu NEVIENAM deputātam...grbu jaunas sejas tur... j ovecās pārāk labi iesēdušās... par pakaļu nebaidās vairs
31. Jūlijs 2008, 23:49
nu tas jau tā kā sen skaidrs, ka balsot par visiem JL, ZZS, TP utt, nav jēgas, jo cilvēki tur ir vieni un tie paši. Visiem vienas intereses.
Es ceru, ka līdz vēlēšanām attiecīgā partija savāksies vienreiz, citādi man pašam sāk rasties sajūta, ka balsot vairs nebūs par ko.
31. Jūlijs 2008, 23:50
[user]348501|eede|[/user]Da kāda starpība... ka tik vairāk turīgu cilvēku, ne daži bagāti... nez... neticu NEVIENAM deputātam...grbu jaunas sejas tur... j ovecās pārāk labi iesēdušās... par pakaļu nebaidās vairs

Tātad tu par mani balsotu? :evil:
03. Augusts 2008, 19:59
izskatās, mazliet esam pakāsuši,šie saeimas smirdoņas varēs arī turpmāk visus ča...ēt kā ienāk prātā,pie tam nesodīti :evil:
03. Augusts 2008, 20:00
jā žēl... :?
03. Augusts 2008, 20:45
bet Zatlers gan spēra valsts vīram cienīgu soli, kā otro savu soli pēc grozījumu iniciēšanas ārkartas sēdē - ierosināt referendumu saeimas atlaišanai