18. Jūlijs 2007, 17:53
seit tiesaam var forsi paeest
.gif)
prot interjers noveel labaako :whistle: "Brīvnieki M", SIA, Kafejnīca 650 34620
Ciemupe, "Brīvnieki" , Ogresgala pagasts, Ogres rajons, LV-5041
un pa tel.var ieprieks pasuutiit paiku un vietinu
18. Jūlijs 2007, 18:49
Nu par Braslas krogu,uz RīgasValmieras ceļa gan negribētu piekrist. Varbūt tikai man tā trāpijās, jo tikko bija atvērušies.
1. ieejot un gaidot kādas 15 min,neviens pat nepienāca pie galdiņa. Kautgan tajā pašā laikā divas pie bāra letes kopojās. (oficiantes.
2. Pašam pieejot pie bāra un palūdzot ēdienkarti, atbildēja, ka nav. Jo redz viesiem galdieņiem nepietiekot.Zālē bija aizņemti tikai kādi 5 galdiņi.
3 Vēl pēc kādām 10 min, oficiante no cita galdiņa visu vēlīgi noņēma karti un pasniedz mums.
Ēdienkarte, ja to tā var saukt, bija A4 lapa, ar acīmredzamiem tauku nospiedumiem. Ēdienu izvēle bija kādi 4 otrie.
Te viens minēja ka tur esot vairākas zāles. Neievēroju, manā skatījumā tikai viena,kā ieiet. Apskatījos otro stāvu tur izskatījās, ka ir istabiņas, un priekšpusē, tāds kā vestibils ar ādas dīvānu. Kur ir tās vairākās zāles?
Ēdieni ja tādi ir pieejami varēti būt labi, jo tur bija gan medījums, gan zivs. Cik saprotu medīts turpat Straupē. Cenas otram vidēji 5 Ls.
Finālā man apnika pēc lielās gaidīšanas un nenograšoju. Otreiz nēesmu mēģinājis, varbūt ka ir kas mainījies. Biju maija mēnesī.
Pēc tam iebraucu Straupē, DUS "ALETTA", un pa ~3.00 Ls, piesitu vēderu pamatīgi. Porcijas lielas, pikantās karbonādes porcija,ja pilna, gaļa tiek pārklāta pāri piedevām.
Bet nu "ALETTA"ir, kā jau benzintanka ieskrietuve.
19. Jūlijs 2007, 09:55
Jedem po ulice Lubanas iz Pljavnikov na Dreilini, s pravoj storoni povorachivajem na pravo k DEPO no potom na levo v DEPO ne jedem, a katimsja prjamo po doroge metrov 10, s pravoj storoni KAFE vam tuda
.gif)
. Ochenj vkusno, ceni normalnije, obsluzhivanije - smotrja na kogo narvjoshsja (odni maloletki), no jesli vzjatj bolshe piva, to OK. Sovetuju.
19. Jūlijs 2007, 09:57
Vabo:
O4eņ vkusnij šawlik na Nicgales naprotiv Maximi
Deglava svor4ivajew na pravo esli s centra ehat do svetofora,sleva Maxima a sprava srazu za perekrostkom kafe,šawlik natvoih glazah gotovjat
NE NA PROTIV MAXIMI, A NA PROTIV RIMI !!!!!!!!
19. Jūlijs 2007, 09:59
da dlja Vabo vse Maximi, dazhe SKy u nevo Maxima
19. Jūlijs 2007, 11:00
Markss: iesaku pamēģināt vēlreiz. Pats zini, ka pirmie slīcēni jākucina. Dažus punktus es pat varu izskaidrot, jo zinu aizkulises.
2. Tikko ir izgatavotas pilnīgi jaunas ēdienkartes un pietiekamā daudzumā. Mani gan biedē mazliet nepraktiskie vāki, bet viss ir. Maijā tas vispār bija pagaidu risinājums, jo īstās bija pasūtītas māksliniekam izgatavošanai. Pēc tam mākslinieks izgatavoja tādu sū**, ka d**** darbs un materiāli. Bija pamatīgs skandāls. Tā kā kopumā tagad ir jau 3. veida ēdienkartes.
3 Ēdienu izvēle bija kādi 4 otrie. – droši vien domāji 4 karstās uzkodas, jo siltie otrie ir vesela lapa. OK, nav divas lapas, bet izvēle ir. Daži norādīja, ka maz sautētu / vārītu ēdienu un vairāk uz pannas sēdējušu, bet nav jau arī restorāns, kur megapiedāvājums no 30 pavāru puses.
Ir vairākas zāles – pirmais stāvs, pagrabā tāda kā atpūtas istaba / kamīntelpa ar tiešām lielu galdu un otrajā stāvā pāris kabineti admijnistrācijai, bet tā zāle kā zāle. Parasti ēd pirmajā un otrajā stāvā, pagrabstāvā īpašāki pasākumi, lai citi apmeklētāji netraucē.
Cenas otram vidēji 5 Ls – nezinu, ko pasūtīji par tādu cenu. Es vakar tā pieticīgi pieēdos vistas sautējumu (1,80) ar kefīru (0,25). Un tiešām labi paēdu – daži te zina, ka es cenšos izvēlēties lielas porcijas. 5 Ls jau būs kam īpašākam, medījumi būs arī virs 5 Ls. Tādi tipiskāki ēdieni neviens nav pie 5 Ls. Un, ja nav slinkums, iesaku pamēģināt vēlreiz. Ja būtu tik slikti, tad stāvvieta regulāri nebūtu pilna ar mašīnām. Un vispār iesaku pamēģināt saldos, tie noteikti atšķirsies no vairuma līdzīgu vietu piedāvātajiem.
P.S. Tiešas saistības ar Braslas krogu man nav, bet mani varētu saukt par kaimiņu turienes īpašniekiem.
19. Jūlijs 2007, 11:15
Mizx:
Ir o.k, es nenolieku to vietu, vienkārši tā bija.
Pēc tava ieteikuma, pamēģināsu vēlreiz
19. Jūlijs 2007, 11:16
Valmierā "vairāk Saules"...man patika
19. Jūlijs 2007, 12:42
[user]379|Mizx|[/user]
Es vakar tā pieticīgi pieēdos vistas sautējumu (1,80) ar kefīru (0,25). Un tiešām labi paēdu –
vajadzētu viņiem ieteikt vistas sautējumā likt vistas gabaliņus bez ādas, tad būtu ideāls sautējums!
19. Jūlijs 2007, 15:49
Vispār uz ceļa no Rīga-Valmiera, nav kur paēst. Neskaitot aprakstīto Braslas krogu.
SZ, a Valmierā vislabāk apkalpošana/garša, "Rātes Vārti", cena gan augstāka kā citur, bet nav kauns darījuma cilvēkus vest.
Sestdien jābrauc uz Madonas pusi, kāds var ieteikt tā apkaimes ēstuves? Varbūt kāds zin ap Madonu, kur ir labas telts vietas? (pie ūdens)