02. Decembris 2006, 10:32
[user]156395|Nompelis|[/user]
[user]194540|Juxila|[/user]ir,ir,ir tādi.....bet kāda tam visam doma-nezinu,nespēju izsekot....
nafig jātaisa mašīna smagāka....nu tak tāpēc jau ar daļēji var sākt rīt vairāk.....
:whistle:
Vēl varētu sēsties mašīnā tikai tukšā dūšā.... Esi ēdi,- ej ar kājām! Pirms kāpt māšīnā ,- izčurājies! Pats kāp mašīnā -savu rokas bagāžu sūti ar DSL! ..........
Kopā jautrāk!
Pieliet pilnu bāku,vislābak mašīnā nekāpt,tikai stumt viņu!!!!ērti un vispār nemaz nerij!!!par kondensātu ar nebūs jāuztraucas
02. Decembris 2006, 10:45
Pie Leona pildamies,ja šim nav ,Tad pie Igoriņa...

.Pārsvarā Statoilā ...
02. Decembris 2006, 11:29
Neste(karte) vai Statoil, citos negribas tagad jau CDI eksperimentēt.
Lasot Kriviejas autosaitos un forumos redzu, ka tur ar degvielas kvalitāti nav nekas spīdošs, Autoreview testi arī parādīja.
Degvielas filtrus(rupjo un smalko) iepriekšējai mainīju katru reizi Mann, jo dabuju regulāri ar labu atlaidi, nav tik dārgi. Gaisa filtru caur reizi pie eļļas maiņai.
02. Decembris 2006, 13:45
[user]85971|dadziic|[/user]baigi visi slavē to sīpoleļļu (luk oil).... būs jāpamēģina...
Pamēģini! Nenožēlosi!
Esmu redzējusi dažnedāžādus degvielas sertifikātus un laboratoriju rezultātus. Pēc Latvijā labākās sertificētās laboratorijas atzinumiem, Lukoilā ir viskvalitatīvākā, standartiem atbilstošākā degviela Latvijā.
27. Decembris 2006, 21:36
Starp citu, pat nepaguvu padalīties šokējošā pieredzē Dinaz DUS, kas pirmais Pēc robežas uz Via Baltica virzienā uz Bausku. Kad Ziemassvētku rītā tur kopā ar vēl vienu pasažieri iebraucām uzpildīties (bija bail ripot tālāk uz Statoil, jo jau pirms robežas tvertē bija atlicis mazāk par 15l un nevar jau uz tiem rādītājiem tik ļoti paļauties) man piedāvāja maksāt zem letes bez čeka... Eksperimenta pēc arī samaksāju... Tā kā Dinaz ir tas pats vecais kontrabandistu kantoris, kas ved nez ko no nez kurienes / urbj tepat to trubu. Bet nekaunība ir fantastiska, ja nevis kaut kur nomalē piedāvā ieliet no kanniņas, bet normālā pilna servisa DUS būtībā piedāvā nesamaksāt... Tā kā viedoklis man par viņiem atkal spēcīgs, nekas, gan pēc nākamā daudzmiljonu skandāla viņi atkal "pamainīs īpašniekus" un pēc tam parādus valsts norakstīs... Tolaik ļoti cerēju, ka būs pirmais precedents aizklapētam kantorim, bet nekā. Un tagad arī kā redzams pietiek nekaunības tā atklāti turpināt. Droši vien pieņēma, ka pa Ziemassvētkiem VID ir brīvdienās un kontroles neveiks.
27. Decembris 2006, 21:37
Ui, pazuda fakts -- bijām tur es, Richy + vēl pasažieris.
28. Decembris 2006, 00:54
hmm, a vinji Tev atlaidi iedeva par to, ka maksaaji neoficiaali ?
28. Decembris 2006, 10:25
Nē, reālu labumu no iepirkšanās bez čeka neizjutu, nepārdeva man par 45 sant./l. Nebija jau arī mans mērķis ko baigi ietaupīt, bet bija interesanti pārliecināties, ka tas pie viņiem ir iespējams. Domāju, ka viņi paturēja iespēju attaisnojoties fiksi sagatavot kādu čeku ar mega atlaidi Ziemassvētkos vai vēl nez ko, jo kases aparātā kaut ko viņa saklabināja, bet neesmu pārliecināts, ka nauda tajā nonāca.
28. Decembris 2006, 14:39
Pēc tā skandāla,Dinazā P R I N C I P Ā neesmu kājas spēris pat cigaretes nopirkt,kur nu vēl uzpildīties.
28. Decembris 2006, 15:11
[user]158906|TAMA|[/user]Pēc tā skandāla,Dinazā P R I N C I P Ā neesmu kājas spēris pat cigaretes nopirkt,kur nu vēl uzpildīties.
Laikam esmu palaidis garām to skandālu. Kas tas bija?
ps. cigaretes arī nepērku nu jau 1.5 gadus vispār... :whistle: