Tēma slēgta

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:18

ERGO 190 uz gadu grib 110Ls
Galīgi jau zāli pārpīpējuši :pillepalle:
Un ja kautkas notiks tāpat neko negribēs maksāt :?
Vai arī divus mēnešus staigāsi un lūgsies savu naudu :x

Viss atkarīgs no tā kā esi braucis iepriekš, kāda bonus -malus klase. Par to nemaksāšanu tas gan ir demagoģija, maksā laikā un labi.
Braukšana ar mersi uzliek attiecīgus pienākumus. :)

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:23

Hansa Līzings neakceptē RESO.......šodien pat man bij gadījums tāds....

Tas tāpēc ka RESO ir jauns tirgus dalībnieks, kurš lai piesaistītu klientus ņem jebkuru, taču iestājoties gadījumam nevar garantēt atlīdzības izmaksu, tāpēc bankas arī neakceptē.
8)

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:28

[user]21237|Alis|[/user]
Hansa Līzings neakceptē RESO.......šodien pat man bij gadījums tāds....

Tas tāpēc ka RESO ir jauns tirgus dalībnieks, kurš lai piesaistītu klientus ņem jebkuru, taču iestājoties gadījumam nevar garantēt atlīdzības izmaksu, tāpēc bankas arī neakceptē.
8)

aptuveni tā ir..agrāk līdzīgi bij ar BAN......

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:29

[user]21237|Alis|[/user]
ERGO 190 uz gadu grib 110Ls
Galīgi jau zāli pārpīpējuši :pillepalle:
Un ja kautkas notiks tāpat neko negribēs maksāt :?
Vai arī divus mēnešus staigāsi un lūgsies savu naudu :x

Viss atkarīgs no tā kā esi braucis iepriekš, kāda bonus -malus klase. Par to nemaksāšanu tas gan ir demagoģija, maksā laikā un labi.
Braukšana ar mersi uzliek attiecīgus pienākumus. :)

Da man ir tikai viena avārija 1998 gadā un tai pašā manu mašīnu nonesa āzis ar audi un Kretīnu iestāde BALTA man izmaksāja 200Ls
Par kuriem pat restīti nevarēja nopirkt a kur vēl viss pārējais
spārns , haube, bampers, darbs , krāsošana
Visas šīs iestādes izdarīs visu lai tik nesamaksātu :x

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:35

Da man ir tikai viena avārija 1998 gadā un tai pašā manu mašīnu nonesa āzis ar audi un Kretīnu iestāde BALTA man izmaksāja 200Ls

Man mersis w123 iekļuva slavenajā "vilcieniņā" un BALTA zolīdi izmaksāja virs 500 Ls, nevaru sūdzēties, priecāties protams arī nevarēju, viss tā arī aizgāja remontiem.
Tātad ERGO kaut kas tevī nepatika (iespējams tā avārija).

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:42

Man lohs ar VW iebrauca un pakaljeejo spaarnu iemiiciija, ERGO mēneša laikā saformeeja papiirus, saskaņoja ar manis izvēlētu servisu tāmi, nekaadu problemu...

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:45

Pastarpināti pazīstamiem laikam nu jau ir reāls tiesas process ar Balvu par apdrošināšanas atlīdzības izmaksu... Negadījums pagājušā gada vidus / otrā puse.

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:45

[user]18951|Ingus|[/user]Man lohs ar VW iebrauca un pakaljeejo spaarnu iemiiciija, ERGO mēneša laikā saformeeja papiirus, saskaņoja ar manis izvēlētu servisu tāmi, nekaadu problemu...

MĒNESIS TAS IR ĻOTI DAUDZ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tas ir ERGO mīnus.....

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:48

[user]379|Mizx|[/user]Pastarpināti pazīstamiem laikam nu jau ir reāls tiesas process ar Balvu par apdrošināšanas atlīdzības izmaksu... Negadījums pagājušā gada vidus / otrā puse.

nebrīnos ......tādēl uz tām kompānijām gan līzingi , gan brokeri skatās caur pirkstiem

Apdrošināšana.

15. Marts 2007, 15:57

[user]21237|Alis|[/user]

Man mersis w123 iekļuva slavenajā "vilcieniņā" un BALTA zolīdi izmaksāja virs 500 Ls, nevaru sūdzēties, priecāties protams arī nevarēju, viss tā arī aizgāja remontiem.
Tātad ERGO kaut kas tevī nepatika (iespējams tā avārija).

Viņiem tādas cenas uz visiem 190 MB arīt cilvēkiem kuriem nav vispār avāriju viņi vienkārši ir divreiz dārgāki par citiem
Tēma slēgta