Tēma slēgta

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:31

18 September 2011 22:23:49 Misters X rakstīja:
a jēga no Jenotības ? Ko viņi tādu izdarīja līdz šim ? Krīzi pārvarēja ?

kaut kā neredzu...tie uzlabojumi, kas ir, tie ir pasaules ekonomikas iespaidā.

labāk kā sc vai lemburgijas pakalpiņi laikam jau ir?

Papis un SZ, kas MULD :grudaks:

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:34

Bpa4, nomierinies.

Labāk ? Kas ir labāk ? Kas ir sliktāk ? Kā definēt labāk/sliktāk ? palielinās pensijas/būs mazāk naudas skolām, bērniem- vieniem būs labāk, otriem sliktāk. Un otrādi.

visu šo politikāņu galvenā problēma ir nespēja domāt valstiski. Katram no viņiem jēdzienam "valsts" ir pavisma cita nozīme un izpratne.
Pēdējo reizi laboja ZV - 18. Septembris 2011, 21:34, kopā labots 1 reizi.

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:37

18 September 2011 22:34:01 Misters X rakstīja:
Bpa4, nomierinies.

Labāk ? Kas ir labāk ? Kas ir sliktāk ? Kā definēt labāk/sliktāk ? palielinās pensijas/būs mazāk naudas skolām, bērniem- vieniem būs labāk, otriem sliktāk. Un otrādi.

visu šo politikāņu galvenā problēma ir nespēja domāt valstiski. Katram no viņiem jēdzienam "valsts" ir pavisma cita nozīme un izpratne.

protams, ka būs mazāk turpinot augstāk rakstīto, jo nodokļu maksātāji aizbrauc vai izmirst! un piedevām Tev būtu pa aci no zubex un papisa, ja nebūtu pasē attiecīgā zīmoga:shura:

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:39

Vēlēšanu rezultāti ir pašsaprotami un ir vērtējami kā progress no pilsoniski politiskā viedokļa.

Reālākie valdības modeļi:

1) V + ZRP + NA;

2) V + ZRP + ZZS;

3) V + SC + (ZRP).

Labprāt redzētu pirmo variantu, bet zinot problēmas V iekšienē (līdzīgi kā tas ir bijis pēc 10. Saeimas vēlēšanām), var arī nesanākt.

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:42

18 September 2011 22:37:40 Bpa4 rakstīja:
Bpa4, nomierinies.

protams, ka būs mazāk turpinot augstāk rakstīto, jo nodokļu maksātāji aizbrauc vai izmirst! un piedevām Tev būtu pa aci no zubex un papisa, ja nebūtu pasē attiecīgā zīmoga:shura:

Bra4 ja tu gribi man kaut kā iekost, tad dari to savādāk! Pa aci nevienam nedošu, katrs pats dara, kā un ko grib, bet tu puisīti atvelcies uz kādu pasākumu un parunāsim, kā vīri - Mercedes-Benz entuziasti, nevis forumos daiļi d***š SAPRATI!

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:45

Misters X, ja tev nepatīk kāda no partijām, tas nav pamats, lai izkropļotu tās nosaukumu - neko labu par tevi neliecina.

Lai arī kāda Vienotība būtu, tā ir vienīgā, kas piekrita nākt Godmaņa vietā, kas bija no politiskā viedokļa ļoti riskants pasākums, jo varēja reitingu nolaist zemāk par "plintusu". Tas tikai liecina par tevis pieminēto valstisko domāšanu. Kas vēl ir ievērības cienīgs no Vienotības puses - spēja tik ļoti daudz nespēlēties ar saldo populismu, kā tas patīk ZZS un SC.

Protams, arī V trūkumu netrūkst - nav konkrētas informācijas par finansētājiem, Dombrovska nespēja tēlot "kruto čali", ko vēlas redzēt daļa pilsoņu (viņiem ir vajadzīgs Šlesera tipa (pavēlošais muldoņa), pašaizliedzīgais psihs (psihs - jo vesels cilvēks domā sākumā par sevi, pēc tam par citiem - iz cilvēka psiholoģijas mācības), utt.
Pēdējo reizi laboja Ome - 18. Septembris 2011, 21:45, kopā labots 1 reizi.

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:45

18 September 2011 22:42:39 Papis rakstīja:
18 September 2011 22:37:40 Bpa4 rakstīja:
Bpa4, nomierinies.

Bra4 ja tu gribi man kaut kā iekost, tad dari to savādāk! Pa aci nevienam nedošu, katrs pats dara, kā un ko grib, bet tu puisīti atvelcies uz kādu pasākumu un parunāsim, kā vīri - Mercedes-Benz entuziasti, nevis forumos daiļi d***š SAPRATI!
humoru nesaproti vai arī spinatus par daudz saēdies? :shura:

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 21:55

Turpinot sarunu par vēlēšanu rezultātu - bažas rada Latgale. Manuprāt, ilgtermiņā pastāv drauds, ka KF izspēlē ar Latviju līdzīgu joku kā ar Gruziju - inkorporēs Latgali kā teritoriju, kuru apdzīvo "KF pilsoņi", kuri ir neaizsargāti pret fašistisko LR.

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 22:14

eu nu,tad jau man jāsāk gatavoties partizāņu karam:O Man jau šķiet ka nevarētu tāds scenārijs rasties kaut vai tādēļ kad tie krievi ar kyuriem ir runāts paši jau saprot ka krievzemes sastāvā nekas labāks jau nespīd,vienkārši viņi lasa krievu presi,un tur jau nekāda dižā izvēle viņiem netiek norādīta(SC).lai gan ir man viens kaimiņš kurš nobalsoja par SC,starp citu latvietis,jautāts kādēļ tā ,pats nespēja atbildēt,tikai kaut ko bubināja par gaišo komunisma laikmetu,lai gan tad jau reālāk būtru bijis balsot par ždanokas bandu :D
Pēdējo reizi laboja heinrx - 18. Septembris 2011, 22:20, kopā labots 1 reizi.

Vēlēšanas !!!

18. Septembris 2011, 22:19

Par politiku labāk lieki nediskutēt (arī draugu un domubiedru pulkā) - viegli var saiet "ragos" - pārbaudīta lieta pasaulē.
Man tik tāda stulba sajūta - esam vai neesam stulba tauta? Tikai nebrauciet man virsū, esmu nedaudz iedzēris - bet latviešiem beidzot jāsāk DOMĀT. Tā nav mūsu stiprā puse, diemžēl.
Arī letiņiem ārpus Latvijas. Viņu nostāja šogad bija visšokējošākā.
Latviešiem piemīt īpašs dvēseliskums un pārāk intuitīva/vientiesīga pieeja visam, arī visnotaļ pragmatiskām lietām. Cik ļoti mums nepieciešama sistemātiska, loģiska, antiintuitīva domāšana!
Es savā tautā saklausu biedējošu nolemtības sajūtu, nevēlēšanos/nevarību apšaubūt pastāvošo lietu kārtību un beidzot izšķirties par ko pavisam jaunu un citu. Mēs ļaujamies visam, kas notiek, it kā tie būtu nenovēršami gadalaiki. Ļaujamies tik dzīves fatālajam plūdumam, liktenim... Pārsteidza tie daudzie paziņas, kas nav aizgājuši vēlēt... man šķiet, ka cilvēki vispār nedomā, rīkojas tik dusmās, aizvainojumā....
Mēs esam maza, noslēgta sabiedrība un esam pārāk tendēti uz viduvējībām. Galvenais, ka savējais - draugs, rads, klasesbiedrs - bet štrunts par ētiku/rīcību. Piemērs ir kaut vai Jelgavas pusē sastopamās "personības"... Spilgtas personības/izcilība/domātāji/cilvēki ar morālu stāju nav vēlami, jo apdraud esošo/ērto/fatālo sistēmu.
Mums arī nav diskusiju kultūras, jo viss tiek uztverts personīgi un mēs briesmīgi apvainojamies viens uz otru (it sevišķi "trimdas" latvieši ).
Mums ir briesmīgi mazvērtības kompleksi, pārāk daudz skatamies pagātnē un saskatām sevi kā cietējus un netaisna likteņa upurus.
Mums vajag daudz, daudz vairāk pašapziņas un veselīgu ambīciju.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 18. Septembris 2011, 22:23, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta