Tēma slēgta

Politika

16. Decembris 2008, 13:56

[user]560520|Rems|[/user]
[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]560520|Rems|[/user][quote][user]466795|Bpa4|[/user]bet biblotēku būvē....

Bibliotēka Latvijā ir vajadzīga, savādāk pa Rīgu izmētāta viņa vien ir un tās filiāles ir pārāk daudz. Pārdos filiāles un ieguldīs naudu budžetā, nekas traks tur nav!

ka tik ne tā, 200 miljoni :D

Labāk iztērēt 200 miljonus bibliotēkas celšanā nekā iepludināt vēl 200 miljonus Parex`ā :) Jau pietiek, ka tur ir iepludināts jau 500 miljons! Bibliotēka vismaz būs skaista un būs kur aizbraukt pasēdēt un pārlasīt kādu pavecāku grāmatu, bet ko darīt ar Parex’u kura liktenis vispār nav zināms![/quote]
nu beidz glupības vāvuļot

Politika

16. Decembris 2008, 13:57

Kurā vietā glupība?

Politika

16. Decembris 2008, 13:59

[user]560520|Rems|[/user]Kurā vietā glupība?

pazombējies no politiķu runām vairāk. vajag domāt globāli un prakatiski

Politika

16. Decembris 2008, 14:06

ты по ходу сам принимаешь какое то участие в стройке этого объекта под названием Замок света... мне кажется или строительство моста обошлось дешевле чем строительство этой библиотеки? А что вы можете сказать о том,что при расторжении договора государство обязанно платить неустойку в 26 миллионов лат?! Кто этот договор подписывал? Вот пускай он и платит... почему я налогоплательщик должен оплачивать какие то мифические стройки?! Ладно этот мост, может быть он и будет полезен, если не развалится через пол года... но библиотека за такие деньги нафиг не нужна! Тем более щас, когда в стране кризис, и государство ищет где взять эти самые миллионы! Увольняют ментов повышают налоги... из-за этого только страдаем мы, налогоплательщики... полный бред!

Politika

16. Decembris 2008, 14:09

рано или поздно, но мне кажется народ с вилами в руках пойдёт к Сейму за справедливостью.

Politika

16. Decembris 2008, 14:09

Varēsim sēdēt biblenē un grauzzt grāmatas un ne jau pārnestā nozīmē... :cry:

Vispār kādam ir doma ko darīt ja naudas vairs nebūs?
meršus nevienam toč nevajadzēs...

Moš pāris kartupeļu maisus kāmēr var nopirkt? :kick:

Varēšu arkādijas parkā sastādīt.... būs ko ēst nākoš ziem...

Bet ja nopietni kāds vispār zin kā taga bezdarbnieku pabalstus maksā?
Paklīdušas baumas ka tiem kamnav 10 gadu stāža...tie var iet pakārties ...

Tad man rodas jautājums kakova hera te es maksāju nodokļus jau 8 gadus? pa to laiku es varētu sakrāt netikai gada krīzei bet vismaz 5 !

Politika

16. Decembris 2008, 14:12

ja darba stāžs līdz 10 gadiem - maksā 4 mēnešus, ja vairāk par desmit - 9 mēnešus.

Politika

16. Decembris 2008, 14:13

Ja labi pacelsiet augšā 1930 - 1939 gadus, tad redzēsiet, ka tilts kurā vietā šobrīd ir izbūvēts Dienvidu tilts bija paredzēts tilts kas ir līdzīgs šim pašam Dienvidu tiltam :whistle:

Ja pacelsiet 1980 - 1990 gadus augšā redzēsiet arī to, ka Latvijas Nacionālā bibliotēka ir tajā pašā vietā paredzēta kur viņu šobrīd ceļ un pat pēc projekta ir līdzīga - vienīgi kas atšķirās viņa nav tik smaila, bet visumā viņa ir tāda pati ;)

Bet šā vai tā, lai ko teiktu tauta viņa vienmēr būs neapmierināta ar to ko ceļ, bet īstenībā tās lietas ir vajadzīgas!

Piemēram, es nesaprotu kāpēc vajadzēja Pareksu glābt un iepludināt naudu iekšā, jo izdevīgāk bija viņai pieteikt maksātnespēju, jo tāpat cilvēki kuriem nogūldījumi ir līdz 50`000 Euro tiks no valsts atpakaļ, tā nosaka Eiropas Savienība!

Vienīgie cietēji būtu tie kuriem bankā ir vairāk par 50`000 Euro ;)
Protams t.sk. Latvijas Republika, jo Pareks iepirka Latvijas valsts obligācijas un vērtspapīrus, tas varētu būt vienīgais iemesls kāpēc tika glābta banka

Politika

16. Decembris 2008, 14:13

[user]263514|bite747|[/user]рано или поздно, но мне кажется народ с вилами в руках пойдёт к Сейму за справедливостью.

kas tad ies tu?
Nu ieradīsies tur pāris desmiti ar dakšām a visi pārējie jau tik purpina... ka jādara ta nekā nav!

Drīzāk vectēva šmaiseris jāatrok būtu, kur norakts neviens nezin tik tas ka dārzā! :lol: ģimenes epoosss vadzizini.

Politika

16. Decembris 2008, 14:16

[user]209392|plashs|[/user]
Tad man rodas jautājums kakova hera te es maksāju nodokļus jau 8 gadus? pa to laiku es varētu sakrāt netikai gada krīzei bet vismaz 5 !

es kad skatos cik mēnesi no manis aiziet nodokļos :? un kas darās valstī...
vienk psc. kaut kādas dāmas strādajot 6 amatos saņem no valsts 401Ls/stundā a mēs te ka lašaras pahaem...
Tēma slēgta