Tēma slēgta

«Domenikss» pārtrauc sadarbību ar «KIA Motors» importētāju Baltijas valstīs «KIA Auto»

01. Decembris 2008, 00:46

[user]2|SZ|[/user]es teiktu tā, jo lielāka labklājība, jo mazāk uzkrītošs tas cilvēks ir 8)

un tā arī ir.

«Domenikss» pārtrauc sadarbību ar «KIA Motors» importētāju Baltijas valstīs «KIA Auto»

01. Decembris 2008, 00:47

KIA pārvāksies uz ielas pretējo pusi... pie lekšiem vai bentļikiem... :evil:

01. Decembris 2008, 00:48

[user]466795|Bpa4|[/user]tikai ir starpība starp mūsu jaunizcetajiem un tiem no eiropas

+1 pamatīga.

01. Decembris 2008, 02:11

[user]348501|eede|[/user]un? es pazīstu cilvēku kurš personīgi piedalijās savas mājas buvniecībā, lai ziņatu no kā viņa sastāv un kādā viņš dzīvos un nevar teikt, ka viņš būšu nabags, vai viendienas miljonārs... tādejādio mums ir 2 galējības...no kurām statistiku nevar veikt ;)

Es gan teiktu, ka tādam cilvēkam vienkārši nav ko darīt :)

01. Decembris 2008, 10:13

Īstenībā pēc marketinga principiem, MB kopā ar KIA bija diezgan patraki, manuprāt MB zīmola pazemināšana 8D Jo bija jau dīvaini reklāmā - Mercedes ar KIA atslēgu piekariņu :ninja:

06. Augusts 2009, 08:36

KIA- Killed In Action :doh:
Tēma slēgta