Tēma slēgta

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 10:37

[user]96181|loluuu|[/user]8. denj nji kurju

Восемь дней? Ни одной сигареты? так держать.

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 10:39

[user]259289|bigono|[/user]А кто читал ?

Аллен Карр "Легкий способ бросить курить"

esmu krievijas saitos tādu redzejis bieži pieminam. Latviešu valodā arī tiek tirgota grāmatnīcās.

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 10:45

Griba ir. Spēks ir. Gribasspēka nav. :D Esmu metis jau reizes 50.Tgad atkal taisos to darīt. Bijušis dažādi periodi, no 8 mēnešiem līdz pāris dienām. Un varu pateikt, ka lielākie kairinātāji ir blakus pīpējošie un alkohols.
Strap citu, nikotīnatkarība ir otra pēc pierdauma stipruma pēc heroīna.

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 10:47

[user]96181|loluuu|[/user]vispār kaut kur dzirdēju, ka J.Šipkēvics, un arī daži draugi ir atmetuši uz visiem laikiem lasot tās motivācijas grāmatas =)

jā, kaut kas tajās grāmatās laikam ir. vienreiz ciemos sāku tādu lasīt, bet līdz galam nepaspēju, tāpēc laikam rezultāts izpalika :)

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 10:50

Es tādas lasījis neesmu, bet vai tās nav no sērijas: „Kā atrast savu sapņu vīrieti” (un ko pēc tam ar to mērgli iesākt)? Iesākumā šķiet, ka palīdz, bet pēc piektās izlasīšanas saproti, ka tas viss ir nožēlojami?

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 11:01

[user]379|Mizx|[/user]Es tādas lasījis neesmu, bet vai tās nav no sērijas: „Kā atrast savu sapņu vīrieti” (un ko pēc tam ar to mērgli iesākt)? Iesākumā šķiet, ka palīdz, bet pēc piektās izlasīšanas saproti, ka tas viss ir nožēlojami?

Esmu pārliecināts, ka tā arī ir.

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 11:05

katram ir jāatrod savs iemesls, no kura bailes/ nepatika ir lielāka nekā vēlme pīpēt.

kādām tās būs loģiskas grāmatas, kādam iztēles radīti murgi un kāds nobīsies no slimību skartu iekšējo orgānu bildēm. ārējas izmaiņas, kā vides un darbību maiņa, būs īslaicīgs iemesls pīpēšanas pārtraukšanai.

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 11:12

Nesen biju Venecuēlā, tur cigaretyes lētas, bet uz paciņām tāāādi attēli, foto, ka sāc aizdomāties. Tiešām reāli šausmeņu cienīgi foto.

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 12:50

Man savukart pipesana ir periodisks netikums.
Kad eju uz zaaliiti, nepipeju, jo pilnigi neprasas, un liekas mulkigi, tikko pec dusas iznakusam, nosportojusamies vilkt duumu.
Kad nesportojo, tad gan meedzu pipet.
Bet nu jau menesi nepipoju, un, ka vismaz pasam liekas, ir tirais nieks uzskriet uz piekto stavu apkrautam ar somaam, un stunda uz bodybaika - tpuu! :)

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 12:51

[user]1066|mersovod|[/user]
Strap citu, nikotīnatkarība ir otra pēc pierdauma stipruma pēc heroīna.

un ka tad ar seksu? 8D
Tēma slēgta