Tēma slēgta

Kā uzzināji par mbclub.lv?

03. Decembris 2007, 19:47

Uzināju vienkārši MB saplīsa, meklēju forumu un atradu :)

03. Decembris 2007, 20:45

[user]622|dzieburs|[/user]Man liekas, ka tas bija SZ, kas no iAuto mani "pasūtīja" uz mbclub.lv.

neesmu neko "nekur" pasūtījis..... :? :P

03. Decembris 2007, 20:58

:D Google (Romas ineta reklaam ;) )

03. Decembris 2007, 21:00

Sākumā bija Mbclub.ru. Tad Iauto. tad satikos ar Eximer un Zigi kādā kafejnīcā, lai savāktu iauto forumā sarunātu disku par w126 (ja nemaldos).... :D apmēram ap to laiku Mikusu kaut kur iauto dzīlēs satiku... Un tad nāca pirmais tuss, Kodola dbināšana, otrais tuss, nemitīgie tusi Dārziņos, nemitīgie tusi Smilgās. Beigās sabrauca MBclub.ru pārstāvji uz nedēļu.. Tuss... Un tad bija MBclub.lv iiieeehh kas par laiku bija :D :D :D

03. Decembris 2007, 21:03

Starp citu, ja kads atceras, tad iauto mercedesiem atsevišķas sadaļas nebija. Vienkārši bija topiks zem CITI AUTO. Ja nemaldos, Zigis izcīnija atsevišķu lapu. Bet kamēr visu tusējās iauto, Magz jau turēja domēnu :) :D

03. Decembris 2007, 21:06

[user]375|Valdis|neuzzināju :)[/user]Sākumā bija ......

ehhh....uzdzini nostaļģiju.... :)

03. Decembris 2007, 21:13

Nostaļģija gan. Es jau arī tajā pašā kafejnīcā -- vācāmies mēs tur nezinot cik un kas ieradīsies. Bet tā arī 4 bijām un nobildējāmies. Kā ierasts tādās reizēs atklājas, ka nemaz ne visas sejas ir nepazīstamas. Tik nekādi nevaru ātrumā atrast to foto.

03. Decembris 2007, 22:54

[user]173655|vabo|[/user]Nu wol po sledam bewenih makak! :P Vobweto google,gdeto mesjac nabļudal,potom toļko zaregistrirovalsja.Okozalos dovolnotoki horowij narod sobralsja,bez soveta to4no nekto neostanitsa dai pomogajut po vozmoznostjam(osobeno Bpa4 to fleksa,to kuvalda :evil: ) :ninja:

a cho, jesli nada to vsegda pomagu! Ka raz na balshuju fleksu novije diski dastal.

03. Decembris 2007, 23:17

..........neatminos vairs kaa uzzinaju, bet veidotajiem protams paldies.........

04. Decembris 2007, 22:09

[user]2|SZ|[/user]
[user]622|dzieburs|[/user]Man liekas, ka tas bija SZ, kas no iAuto mani "pasūtīja" uz mbclub.lv.

neesmu neko "nekur" pasūtījis..... :? :P

Neķer pie sirds, tāpēc jau liku pēdiņās! :D Laikam man atkal neizdevās joks! :teeth:
Tēma slēgta