Tēma slēgta

Kur pavadīt atvaļinājumu, un labi atpūsties

16. Maijs 2007, 10:08

tatad visi uz Dubaju un kads no manis noperk davanu karti 8D

16. Maijs 2007, 10:57

Pa Latgali pavizināties nav slikti ,it sevišķi tādiem pilsoņiem ,kuri nav bijuši tālāk par Pļaviņām un Rēzekni un ir tad pa bērēm .... :)

16. Maijs 2007, 11:30

[user]8980|Bismarks|[/user]Pa Latgali pavizināties nav slikti ,it sevišķi tādiem pilsoņiem ,kuri nav bijuši tālāk par Pļaviņām un Rēzekni un ir tad pa bērēm .... :)

Latgalē tāpat nekā neredzēsi, jo pamatā gulēsi 2,5 promiļu komā.

16. Maijs 2007, 15:01

Diezi vai ,mans nelieto un pārsvarā atrodas pie stūres... :)

16. Maijs 2007, 15:34

Nompeli, jautājums, kas tieši tevi vairāk inetersē?

Apmēram, ko es zinu, kas mani interesētu:

Virziens Preiļi- Daugavpils:
Aspoku muiža
Ārdavas muiža
Arendoles muiža

D-pils un apkārtne:
Jaunsventes muiža- tagad viesnīca - diezgan dziļā nostūrī perfekta viesnīca muižā uzcelta (kaut kādā latv.seriālā tur darbība norisinās). Blakus tai (vai pareizāk tās teritorijā) ir karatehnikas muzejs, kurā interesanti antīkie un kara laika braucamie apskatāmi- visi pat esot braucami! :) Vienīgi to ir interesanti skatīt, ja saimnieks ir klāt, kas arī prot pastāstīt par to, kas viņa īpašumā un kadā veidā nonācis!

Dinaburgas viduslaiku pilsdrupas, Vasargelišku skatu tornis,
tas kas daugavas lokos, turpat netālu Daugavas vārti un Ververu kraujas. Noteikti, ka tas nav viss.
Vecsalienas muiža
Didrihšteinas muiža
Birkineļu muiža
Pakrāces dzirnavas
Briģenes muiža
utt., utt., utt. :)
Vēl pie pašas robežas ar Baltkrieviju ir Ilgu pils, bet es nezinu vai tur var tā piekļūt kā gribētos, kad braucām pirms pāris gadiem, jau iepriekš mums tika sagatavotas pierobežas uzturēšanās atļaujas. Pluss tur arī nekādu norāžu uz viņu nebija.

Visas muižas neesmu apbraukājusi, bet domāju tajā vien ir savs azarts aizbraukt apskatīt vai ir kas un kā izskatās, novērtēt to, ko patiesībā tiešām pie mums Latvijā var ieraudzīt un atrast!

Nu un protams pa to malu dzīvojot D-pils cietoksnis.

17. Maijs 2007, 07:04

[user]2|SZ|[/user]ziemā atkal te ir kolosāli

www.zermatt.ch

nav vēl tur pabūts, bet ledājs ir ledājs - arī vasarā tur var slēpot.
vasarā tajos at un ch kalnos ir zb: slēpot, vai veļuki un vēl var pa upītēm ar laivām. vienīgi fizuha jau pašvaka...

17. Maijs 2007, 08:33

aizbrauc gan un iesaku Matterhorn pašā augšā ledus alas....tas ir ko vērts.....

17. Maijs 2007, 13:00

Kas tas taads : Kurgan druzbi?

17. Maijs 2007, 13:11

[user]1731|Jancis|Jancis[/user]Kas tas taads : Kurgan druzbi?

Tas ir tautu draudzības kurgāns! :D

Bet ja nopietni, tad tagad nu tas ir tāds liels pasākums( sporta spēles, atpūtas pasākumi un daudz daudz :drink: ), kas noteik reizi gadā vietā, kur ir trīs republiku (LV, RUS un BLR) robežu krustpunkts.

17. Maijs 2007, 13:45

[user]180312|valdo|[/user]
[user]1731|Jancis|Jancis[/user]Kas tas taads : Kurgan druzbi?

Tas ir tautu draudzības kurgāns! :D

Bet ja nopietni, tad tagad nu tas ir tāds liels pasākums( sporta spēles, atpūtas pasākumi un daudz daudz :drink: ), kas noteik reizi gadā vietā, kur ir trīs republiku (LV, RUS un BLR) robežu krustpunkts.

Es pieminēšu, ka pasākuma sākotnējā ideja var šķist ideoloģiska - kopš `50 gadiem šajā triju valstu robežu krustpunktā notiek masveida pasākums, it kā apvienojot tautu, kas iesaistījušās cīņā pret fašistisko Vāciju, iedzīvotājus. Padomijas gados šis pasākums ir izmanījis formātu, bet īstenā ideja ir tāda. Katrs atrod kaut ko priekš sevis, ja protams interesē.
Tēma slēgta