12. Marts 2006, 00:55
12. Marts 2006, 08:59
[user]106550|Yancux|[/user]Ja nav gruti, varbut painteresejies kas un ka. Gribetos numuru ar JS burtiem.
12. Marts 2006, 09:40
[user]26014|Roma|[/user]Es runāju par to FU-202... Milzi, tavs? 8D
12. Marts 2006, 12:38
[user]106550|Yancux|[/user]Ja nav gruti, varbut painteresejies kas un ka. Gribetos numuru ar JS burtiem.
15. Novembris 2006, 19:08
. Uzskatu ka tā ir sava veida ES reklāma, kuru nevēlos izvietot uz saviem auto.)
15. Novembris 2006, 19:12
15. Novembris 2006, 19:19
[user]379|Mizx|[/user] Tā kā man ir līdzīgas simpātijas pret LV karodziņu, es apdomāju kādas maiņas gadījumā pasludināt, ka numurus nospēra... un pēc tam auto uzlikt vecos, ne jaunos... Ceļu satiksmei tie tomēr ir derīgi joprojām.
15. Novembris 2006, 19:34
[user]187385|Markss|[/user][user]379|Mizx|[/user] Tā kā man ir līdzīgas simpātijas pret LV karodziņu, es apdomāju kādas maiņas gadījumā pasludināt, ka numurus nospēra... un pēc tam auto uzlikt vecos, ne jaunos... Ceļu satiksmei tie tomēr ir derīgi joprojām.
jā, latviešu prāta potenciāls ir liels![]()
laba ideja, bet kā ar teh.pasi, tā tak būs jaunā. Uz ceļa nez kāds inspektors neiedomāsies . Jāpašķirsta APK,kas draud par tādu gājienu.![]()
Bet nu negribu tos ES numurus, kautkādai jau izejai jābūt.
15. Novembris 2006, 19:35
[user]379|Mizx|[/user]Var dabūt tikai ar ES karodziņiem, piedevām, tagad piespiedu kārtā arī pārliekot no vienas savas mašīnas uz otru arī nākas nomainīt uz ES karodziņiem... Tā kā man ir līdzīgas simpātijas pret LV karodziņu, es apdomāju kādas maiņas gadījumā pasludināt, ka numurus nospēra... un pēc tam auto uzlikt vecos, ne jaunos... Ceļu satiksmei tie tomēr ir derīgi joprojām. Tā kā tik un tā šie prasa naudu par numuru maiņu, tad neatceros, vai vispār sanāk dārgāk, ja piereģistrēti kā nozagti...
15. Novembris 2006, 19:42
[user]379|Mizx|[/user]Var dabūt tikai ar ES karodziņiem, piedevām, tagad piespiedu kārtā arī pārliekot no vienas savas mašīnas uz otru arī nākas nomainīt uz ES karodziņiem... Tā kā man ir līdzīgas simpātijas pret LV karodziņu, es apdomāju kādas maiņas gadījumā pasludināt, ka numurus nospēra... un pēc tam auto uzlikt vecos, ne jaunos... Ceļu satiksmei tie tomēr ir derīgi joprojām. Tā kā tik un tā šie prasa naudu par numuru maiņu, tad neatceros, vai vispār sanāk dārgāk, ja piereģistrēti kā nozagti...