24. Jūlijs 2008, 16:34
[user]1447|MBex300|[/user]Var būt tā ka tehniskajā apskatē nepamana beigtus lodbalstus? :?
to Tu nezini, absoluuta laimes speele. visticamaak, ka nepamaniis, jo lodbalstus pagruuti parbaudiit, ja ritoshaa nav atspriegota un tie ir zem slodzes. taa savadak - nav verts par to uztraukties, jo Tevi var panjemt priekshaa par poziiciju, kurai vispar nebuusi gatavojies
24. Jūlijs 2008, 16:35
njā, man sen sen arī stāstīja ko viņi nevar notestēt. tas bija pēc tam es viņiem prasīju kas man apakšā krakšķ, un šie saka ka viss labi, neko neredzam
24. Jūlijs 2008, 16:37
es ne jau tapēc, lai noslēptu , bet tapēc ka nesen, kad TA biju, neko neteica. bet šodien konstatēju ka visi viņi pilnīgā *****
24. Jūlijs 2008, 16:39
Par TA kā pārbaudes vietu aizmirstiet. Pirms mēneša svaigam VW Polo izieta apskate, bet auto tā nočakarēts, ka pakaļējais tilts faktiski tiks mainīts pilnībā. Tur redz tikai to, ko grib redzēt.
24. Jūlijs 2008, 16:39
No vietas izsistus amortizatorus viņi neredzēja...
21. Decembris 2008, 23:55
Vai vareshu iziet ar plaisu(caur visu stiklu) aizm. stiklaa ? un ja salons bus bez durvju apshivkam izskaitot vaditaja durvis ?
21. Decembris 2008, 23:57
[user]77234|-x3n0n-|[/user]Vai vareshu iziet ar plaisu(caur visu stiklu) aizm. stiklaa ? un ja salons bus bez durvju apshivkam izskaitot vaditaja durvis ?
visticamāk ka nē!
22. Decembris 2008, 00:00
`nee` par apshivkam vai par stiklu ? ir ideja uztoneet spoguljaina plevee to aizmugurejo stiklu, bet negribetos shkuneet :x
22. Decembris 2008, 00:53
Ir jābūt 100% apšuvumu, pat uz jumta lūkas un tādām lietām, tikai bagāžas nodalījumā var nebūt apšuvumu.
22. Decembris 2008, 01:21
Man riga neredzeja dzipam ka priekshejie amishi kirdik! vienam shtoks noluzis un shis ka iedits ieksha ta ari stav, bet otram apakshejas skruves pabirushas... amits tik shtoka karajas uz leju, bet izpisa par nepareizu lukturu regulejumu! Nu tas dzips man ta reali dzishanai pa mezu un tads dikti apskadets, tadel ar tie lukturi shkibi radija ka salocita brile, ar roku izlociju turpat un teicu lai tagad paskatas... bij ok!

ta ari izgaju!