Tēma slēgta

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 09:57

Nu nemaz tik lēti tur nav, šaubos vai tur iztiek bez slēptiem uzcenojumiem ;)

No mana brokera itin visi tur atrodamo kompāniju piedāvājumi sanāk vēl lētāk.

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 10:09

Es izmantoju internetu mājas lapas, tās ir vēl lētāk.. apskatos octas.lv mājas lapā salīdzinājumu un, tad apskatos kura cena mani apmierina un, tad ieeju tieši tās Apdrošināšanas mājas lapā un vēl nopērku lētāk nekā sākumā piedāvāja octas.lv.. Kad pēdējo reizi pirku OCtu, ieguvu šādi 30% atlaidi.. :) jo katra apdrošināšanas firma piedāvā pērkot viņu interneta mājas lapā sākot no 5 % atlaidi un var trāpīt arī uz akciju atlaidēm.. tā trāpiju uz 30% :) Bet vēl jau arī daudz ko nosaka Bonus Malus klase :)

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 10:19

Man nesen piezvanīja no Baltikuma un piedāvāja, ja es apdrošināšu pie šiem internetā, tad man būšot vēl atlaide. Atsūtīja ar sms atlaides kodu un beigās sanāca ap 15 Ls uz 6 mēn. Man šķiet tīri labi. Cik sapratu, tad vajag zvanīt šiem un atlaidi vienmēr varot dabūt.

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 10:22

Pretī CSDD atrodas BTA filiāle, kur OCTA ir pa 30% lētāk. līdz septembrim ! ! !

Lētāk nekā internetā rāda :) SUPER :cool:

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 10:22

01 July 2010 10:57:44 Misters X rakstīja:
Nu nemaz tik lēti tur nav, šaubos vai tur iztiek bez slēptiem uzcenojumiem ;)

No mana brokera itin visi tur atrodamo kompāniju piedāvājumi sanāk vēl lētāk.
Tā tas ir visiem normāliem brokeriem. Savukārt mans kritērijs brokeru izvēlē ir — brokera dalība manu problēmsituāciju risināšanā. Ja negadījumos viņš nodarbojas ar visu vajadzīgo dokumentu sagatavošanu, bojājumu atrādīšanu ekspertiem un cīnās par naudas izmaksas apjomiem, tad man ir pilnīga uzticēšanās viņam un viņa izvēlētajiem apdrošinātājiem. Tādā brīdī tiešām jūties apdrošināts, ja vienīgā un smagākā darbība ir brokera informēšana par negadījumu un nekāda cita stresa.

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 10:34

01 July 2010 11:22:43 Mizx rakstīja:
Tā tas ir visiem normāliem brokeriem. Savukārt mans kritērijs brokeru izvēlē ir — brokera dalība manu problēmsituāciju risināšanā.

Manā gadījumā ir ASBrokeri.lv drošinos jau gadiem ilgi :) Kad bija cemme ar BTA, ļoti operatīvi iesaistījās un problēma sāka risināties pati no sevis.

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 11:05

Un loģiski, ka no brokeriem apdrošinātāji raustās mazliet vairāk, kā parastām privātpersonām — var zaudēt uzreiz visus kādas brokeru firmas klientus. Tas tāds slēpts pluss izmantot brokerus.
Tēma slēgta