Tēma slēgta

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 15:45

Jānodefinē mērķis- kam tas KASKO ir nepieciešams: :!
1) ja par labu Bankai, tad atlīdzības saņēmējs būs banka, tad vienalga kur (kuru apdrošh. sab.polises banka atzīst), tikai jautājums ir CENA... :scratchchin:
2) var drošināt tur, kur iesaka draugi
3)pēc tā kā veic izmaksas, reputācija.
4) īpašie nosacījumi.
Lai apdrošinātu KASKO nepiec. info - dati no tehniskas pases, signalizācija un a/m tehniskie rekvizīti, kur a/m atrodās naktī. Ja a/m ir 10 000 Ls un vairāk vērta vai Apvidus auto, tad katru klientu pārbauda - vai nav melnajā saraxtā. Citas zinjas par īpašumu- nevar prasīt, tas ir klientu aizskaroši.
Apdrošinātājs var prasīt papildus uzstādīt aizsardzības iekārtas
(signalizācijas..), tad pašrisks tiek samazināts un nosacījumi ir labāki.
Tirgus vērtību nosaka pēc kataloga, ar ko strādā visas sabiedrības, tas nāk no Satiksmes biroja. Ieteiktu, apraudzīt vairāku apdrosh. sab. piedāvājumus un izvērtēt tos. Ja skatās pēc cenas tikai - tas nav galvenais rādītājs!!!!!!!!!.galvenais kādi nosacījumi, ierobežojumi, pašrisks un noteikumi (rupja neuzmanība utt..) Varu piedāvāt AAS Baltikums apdroš.
KASKO piedāvājumu, ja ir interese. :whistle:

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 16:19

Baltikumu banka neņem pretī. Un es cik dzirdeju šie maksat ar nevienam negribot. DB vienmēr pie tieu lietām ir Baltikums :P

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 16:19

Baltikumu banka neņem pretī. Un es cik dzirdeju šie maksat ar nevienam negribot. DB vienmēr pie tieu lietām ir Baltikums :P

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 16:36

Baltikumu banka neņem pretī. Un es cik dzirdeju šie maksat ar nevienam negribot
============================================
Man patīk šitie - sam ņečital no znaju... :D :D
Principa jautājums, droši vien tai bankai ir noslēgta vienošanās ar kādu AAS, bet juridiski korekti tas nav un ja klients GRIB apdrošināt tieši tajā AAS un nekur citur, tad bankai nav tiesību neļaut klientam to darīt. :whistle:

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 17:06

Nu it kā nav tā, ka nevar izvēlēties, tur ir saraksts ar kādām 5 vai 6 apdrošinātāju firmām, man liekas ir visi lielie, izņemot Baltikumu.
Nez kāpēc tā.

Jautājums ne par Kasko, bet saistīts. Ir tā, ka tam vāģim nav otras kapota bloķētāja atslēgas. Kā man skaidroja Auto namā, tad esot jāliek kapota bloķētājs par jaunu, jo otru atslēgu nekā nevarot uztaisīt.
Vai ta tiesa?

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 17:20

Diemžēl Baltikums ir to nedaudzo apdrošināšanas kompāniju sarakstā, kuras lielākās kredītiestādes neakceptē. Piemēram tagad man stāv priekšā Nordea Finance līzinga līgums, kur skaidri un gaiši rakstīts, ka der tikai If, Balta, ERGO, BTA un SEESAM. Un es pat gribēdams neko nevaru darīt, kā KASKO slēgt tikai norādītajās apdroš. kompānijās. Bankas jau sevi neapčakarēs un saistīsies tikai ar lietām, kas ir 102% drošas. :|

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 17:29

Par atslēgām ir taisnība, neviena sabiedrība neapdrošinās pabiezu vāģi ar vienu atslēgas komplektu. :ninja:

Šajā gadījumā īpašnieks ir banka :x (līdz kamēr tu nebūsi samaksājis līzingu) un viņa izvēlās sabiedrību. BET tas nav juridiski korekti un ir zināmi precedenti, kad klients panāk savu (apdrošina savā izvēlētajā AAS), bet tas prasa laiku un nervus... :D

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 17:32

varbūt, kam ir stipri nervi var čakarēties ar banku uz nebēdu par KASKO.
Bet man personīgi pašam Balikums nepatiktu kā apdrošinātāsjs, jo viņiem ar izmaksām vienmēr ir problēmas. Ja vien tur blats ir, tad varbūt, ka var izmaksas izbīdīt, bet tā 90% gadījumos viss tiek piedzīts caur tiesu, a kam patīk gadiem tiesāties, lai dabūtu apdrošināšanas atlīdzību?

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 17:38

...bet tā 90% gadījumos viss tiek piedzīts caur tiesu, a kam patīk gadiem tiesāties, lai dabūtu apdrošināšanas atlīdzību?...
Ja tas tā būtu, tad Baltikums jau būtu bankrotējis, neviens neietu apdrošināties. :D Parasti čakarēšanās notiek tamdēļ, ka neievēro dažnedažādas formalitātes pie negadījuma noformēšanas un rūpīgi nelasa līgumus. :D

Līzings, KASKO

06. Decembris 2004, 17:41

[user]21237|Alis|[/user]...bet tā 90% gadījumos viss tiek piedzīts caur tiesu, a kam patīk gadiem tiesāties, lai dabūtu apdrošināšanas atlīdzību?...
Ja tas tā būtu, tad Baltikums jau būtu bankrotējis, neviens neietu apdrošināties. :D Parasti čakarēšanās notiek tamdēļ, ka neievēro dažnedažādas formalitātes pie negadījuma noformēšanas un rūpīgi nelasa līgumus. :D

Par to jau laikam ir saruna... :D
Tēma slēgta