14. Maijs 2008, 15:37
redzu, ka nekustama problēma ir aktuala visiem, neatkarība no nozares!!!
14. Maijs 2008, 15:38
pareizi, mēs visi dzīvojam nekustamajos īpašumos.
Nu gandrīz visi
14. Maijs 2008, 15:40
ja ta turpinasies, tad tiešam bus - "gamdriz visi"
14. Maijs 2008, 15:42
a kakuju naprugu Vi zaprasili? :? Ja v Storuhe 3 fazi zatjagival,pervojo predloženije bilo 3000 ls i to potomu 4to trafik rjadom,Ja etih kadrov poslal,pergovoril s apsaimniekotajam+nawol serteficirovanogo elektrika(kotorij mne vse bumagi ewe v dogonku oformil) obowlosja 140 ls(2 goda nazat)-okazalosja 4to 2 nedostajuwije fazi prjamo s padvala moznobilo vzjatj i mowi hvatilo i ostalosja i nikakova trafika nenado kak pona4alu eti krovopijci poprosili,samoje interesnoje 4to kakieto barigi zvanili i predlogali za 1000 ls usjo zdelatj,kogda Ja sprosil otkuda u nih nomer rabo4ego telefona i 4to etim zainteresujetsa služba bezopasnosti airoporta on objasnil 4to v Latenerko svoi ludi skidivajut im informaciju po klientam ,oni delajut+procentik otstjoģivajut....vtoroj variant mame v Latgalii tože tipo nado ponovoj tjanutj i summa kosmos,no stolb elektro linii na nawei zemle nahoditsa a eto vsvoju o4eredj apgrutinajums,matj im predložila evo nahren ubratj v protivnom slu4aje stolb sobiralsja padatj kozdij raz posle vostanovlenija.4erez nedeļu bil otvet 4to mowi hvatit +priehali podrubili v te4enii 1 4asa,hotja do etogo perepiska velasja 4.meseca....
14. Maijs 2008, 15:45
nu jā, Vabo, ir jau gadījumi, kad var kaut ko sabīdīt, bet ko darīt tad, ja līdz līnijai ir kāds kilometrs un zemes gabals ir līdz šim neapdzīvots?
14. Maijs 2008, 15:46
жжош: "...stolb sobiralsja padatj kozdij raz posle vostanovlenija."
14. Maijs 2008, 15:47
[user]540|RICHY|[/user]nu jā, Vabo, ir jau gadījumi, kad var kaut ko sabīdīt, bet ko darīt tad, ja līdz līnijai ir kāds kilometrs un zemes gabals ir līdz šim neapdzīvots?
man bija 500 ls/km, 2006 gads
14. Maijs 2008, 15:49
[user]540|RICHY|[/user]nu jā, Vabo, ir jau gadījumi, kad var kaut ko sabīdīt, bet ko darīt tad, ja līdz līnijai ir kāds kilometrs un zemes gabals ir līdz šim neapdzīvots?
fiwka v tom 4to po minimumu oni vseravno netjanut a s zapasom,Tebe nado nu 50 KW oni že zatjagivajut na 200KW Ti plotiw popolnoj+perspektivnije sosedi(a rano ili pozno budut) tože platjat.4o polou4ajetsa?Praviļno-vse Mi lohi,Latvenergo v wokolode posamije nemogu
14. Maijs 2008, 15:50
tā ir. Nu tur baigi jākašķējās,lai sanāktu.
Tēvs tur kau tko izbīdija, bet arī ne viens, bet ar kaimiņiem kopā.