Tēma slēgta

Politika

15. Februāris 2012, 23:43

15 February 2012 23:32:44 Tochev rakstīja:
murgs tak no realas dzives
Ko sēsi, to pļausi. Diemžēl šajā valstī vēl neviens nav īsti saņēmis sodu par naida kurināšanu, visi kaut kā visus krupjus mēģina tāpat norīt un cerēt, ka viss pats no sevis aizmirsīsies. Varbūt autoritāšu trūkums.

Politika

15. Februāris 2012, 23:43

15 February 2012 23:34:03 Udritis rakstīja:
15 February 2012 23:28:43 C180 rakstīja:
Jums pašiem galva nesāp no tā murga, ko esat sarakstījuši? :wtf:

Tu laikam esi nedaudz par jaunu :) Mani vecvecāki bija sibīrijā, tētis sa(&%(&%rēja savu veselību sēdēdams Doma laukumā. Līdz šim dzīvoju un sadzīvoju, bet tagad asinis vārās.......

daudziem krieviem radinieki bij vel takaak un vel vairaak neatgiezhas, bet jus latvieshi tikai savas bedas pamanat.
Bet ne viena no PSRS vienibam nededzinaja veselus ciematus kopa ar berniem un veciem cilvekiem.

Politika

15. Februāris 2012, 23:45

15 February 2012 23:43:27 Tochev rakstīja:
daudziem krieviem radinieki bij vel takaak un vel vairaak neatgiezhas, bet jus latvieshi tikai savas bedas pamanat.
Bet ne viena no PSRS vienibam nededzinaja veselus ciematus kopa ar berniem un veciem cilvekiem.
Un kā vēl dedzināja. Diemžēl mana vecātēva vairs nav, kas Tev to varētu pastāstīt.

Politika

15. Februāris 2012, 23:46

15 February 2012 23:43:21 Mizx rakstīja:
15 February 2012 23:32:44 Tochev rakstīja:
murgs tak no realas dzives
Ko sēsi, to pļausi. Diemžēl šajā valstī vēl neviens nav īsti saņēmis sodu par naida kurināšanu, visi kaut kā visus krupjus mēģina tāpat norīt un cerēt, ka viss pats no sevis aizmirsīsies. Varbūt autoritāšu trūkums.

nu vot, ja skatities no manas puses, tad jebkursh jusu "pret" ir "pret" daljai piemeram no manis, tatad pret mani pesnonigi. Es tak nebalsotu pret jums, ja man butu tada izvele.

kadam te ir svarstigakais arguments?

Politika

15. Februāris 2012, 23:47

15 February 2012 23:34:03 Udritis rakstīja:
15 February 2012 23:28:43 C180 rakstīja:
Jums pašiem galva nesāp no tā murga, ko esat sarakstījuši? :wtf:

Tu laikam esi nedaudz par jaunu :) Mani vecvecāki bija sibīrijā, tētis sa(&%(&%rēja savu veselību sēdēdams Doma laukumā. Līdz šim dzīvoju un sadzīvoju, bet tagad asinis vārās.......

Nu, jā, es to visu saprotu, arī manā ģimenē vis kaut kas tāds ir bijis, arī Barikādēs gāja un aktīvi piedalījās, esmu pateicīgs saviem radiem par to.
Bet runa taču ir par divām valsts valodām. Manuprāt, tur jau bez vēstures ķidāšanas ir skaidrs, ka valsts valoda tādās valstīs kā Latvija, Lietuva utt. var būt tikai viena - attiecīgi latviešu, lietuviešu utt. Kopsaucēja šeit nav un nebūs, jo šāds jautājums vispār nedrīkst būt apspriežams! (!!!!!!!!!!!!!) Visi tie Lindermaņi, Osipovi un visi citi Latvijai nedraudzīgie ļaudis ir kā skabarga pakaļā, kuru nav iespējams izraut.

Citējot Rays`u - "Viena himna, viens karogs, viena valoda."
Citējot Dobeli - "Šeit nav Krievija, un šeit nekad nebūs Krievija. Nesapņojiet par to!"

Mans viedoklis. :)

Politika

15. Februāris 2012, 23:47

15 February 2012 23:45:45 Mizx rakstīja:
15 February 2012 23:43:27 Tochev rakstīja:
Un kā vēl dedzināja. Diemžēl mana vecātēva vairs nav, kas Tev to varētu pastāstīt.

nacisti pargerbtie padomju forma?

Politika

15. Februāris 2012, 23:50

C-180
Skaties shauraak. Te neviens nebalso par krievuju te, Latvija.

Politika

15. Februāris 2012, 23:50

bet protams :)

Politika

15. Februāris 2012, 23:52

15 February 2012 21:07:37 Tochev rakstīja:
15 February 2012 20:59:24 Amakatanav rakstīja:
Nē mums ir antipātija, ka atkal pēc 22 gadu pārtraukuma spiež virsū krievu valodu... kā krievu būs otra oficiālā, tā garantēju, ka Tu vairs ar mani latviski nerunāsi...

mulkibas. jebkursh, kas mani zin, to pateiks. esmu pietiekami izglitots, ar latvieshu valodas skolotajiem ari, liels tiem paldies.

Tu tikko te visiem pieradiji cik esi izglitots! Es godigi domaju ka ne tikai es nokritu no kresla.... tadu stulbumu vel japameklē!
Sedies vecit vestures zinasanas nulle! Figure tikai OPT propoganda un gausanas par slikto dzivi!

Politika

15. Februāris 2012, 23:55

15 February 2012 23:50:03 Tochev rakstīja:
C-180
Skaties shauraak. Te neviens nebalso par krievuju te, Latvija.

BINGOOOO!!!!!!
Latvijā - latviski. Krievijā - krieviski.
un te nebūs nekāds "Latvijā latviski un krieviski", jo praksē šis "latviski un krieviski būs "100% krieviski". :)
Tēma slēgta