Tēma slēgta

Politika

15. Februāris 2012, 22:47

О боже язык в опасности....неужели вы думаете,что утвердив сию поправку завтра на магазине появиться купол кремля и слово максима напишут по русски

Jā būs, jo to notieks likums ABĀS valodās viss.
ДЛЯ ТЕХ КТО ГОЛОСУЕТ "ПРОТИВ",ПОМНИТЕ:ЧТО ВЫ ГОЛОСУЕТЕ ПРОТИВ СЕБЯ и ПРОТИВ КОНСОЛИДАЦИИ ОБЩЕСТВА,а ЗНАЧИТ ПРОТИВ БУДУЩЕГО В НАШЕЙ СТРАНЕ!

Divvalodība ir dalīšana, un tas, kas ir dalīts nekad, nekad nebūs vienots.

Politika

15. Februāris 2012, 22:48

15 February 2012 22:38:57 Tochev rakstīja:
Es sava skola nepaspeju, to izbaudit, bet kada jega slegt krievu skolas, vai likt berniem macties parastus priekshmetus sveshvaloda? tas lidzigs sadismam, manurat, vai nu ar merki, lai puse no berniem sho to vispar nesaprastu, taja priekshmeta, un paliktu stulbak par latvieshu berniem? nu kur logika? gribi bernam iemacit latvieshu valodu - palielieni valodas stundu skaitli nedelja, bet nemaisi ar citiem priekshmetiem

Tochev, runajot par skolam, vai Tu spej novertet to, ka latvieshu lielaka dalja apzinati nepiecela pakaljas un negaja balsot-parakstities par krievu skolam ar 100% latvieshu valodu ?

Par Dzintara un CO murgiem ari man ir savs viedoklis, nav jauztver vinji ka visas tautas parstavji.

Politika

15. Februāris 2012, 22:49

15 February 2012 22:43:24 Tochev rakstīja:
15 February 2012 22:41:10 Amakatanav rakstīja:
Tochev, tur es tev priekrītu nevajadzēja mainīt tās attiecības, vajadzēja vienkārši ar nākamo pirmo klasi 100% LV...tad viss tiktu jau no saknes iemācīts latviski.

tad te butu karsh. Un tanki atpakal`. Un viniem butu taisniba.

Ja vien drīkst zināt... Kādā, cenzēts vārds, veidā? :D

Politika

15. Februāris 2012, 22:50

15 February 2012 22:44:05 Amakatanav rakstīja:
kāds karš :haha:
Nu, kā, haosa radītāji šajā valstī tak nesamierinātos ar investēto pūļu un naudas zaudējumu, atgūtu ar varu. Tajā pusē robežai jau citādi neprot, sakāves neatzīst.

Politika

15. Februāris 2012, 22:50

15 February 2012 22:38:43 Amakatanav rakstīja:
Man likās, ka karš bija Pret nacistisko Vāciju... izrādās, ka Krievija pret fašistisko Itāliju karoja un to uzvarēja 9. maijā...:hmz:

A tu nezinaji? Jugoslavija bazejas krievu lidmashinas un bombeja Mussolini un vacieshus, Bet Rumanijas, Ungarijas un Italju karaspeki karoja PSRS territorija.
Cien. Latvieshi, kas jums vestures gramatas sacere??? ja jus tadus faktus pat nezinat?

- vot no kurienes tie stasti par PSRS un visam bedam latvijas ekonomika... Bet es tak dzimis 80 gada, un ar savaam acim redzeju, ka aug mikrorajoni, pilnu Rigu ar svaigi iepirktam Shkodam un Ekarusiem, pie tam ap 5 vakara tur no braucoshiem no darba cilvekiem pat durvis nevareja aizvert. Ielas bij tiras, gaiss labaaks un saule spozhaka, un neviens mezhus necira.
Pēdējo reizi laboja Tochev - 15. Februāris 2012, 22:52, kopā labots 1 reizi.

Politika

15. Februāris 2012, 22:52

15 February 2012 22:45:17 Udritis rakstīja:
15 February 2012 22:30:39 Misters X rakstīja:
MBexam ir pilniga taisniba - informativa telpa ta saucamajiem nelatvieshiem tika pilniba atstata novartaa, ta vieta, lai rupetos par nesagrozitas informacijas nodoshanu, esam pieljavushi visadu propagandas drazu.

kada nafigs propoganda? 90-tajos un 200x sakuma man mammai uz darbu naca komissija, tipa parbaudit latvieshu valodu. Rezultata visa nodalja palika tikai 2 krievi, taja skaita mamma ari, bet nu parejie vai nu aizbrauca, vai atstaja darbu. Runa iet par professionaliem, kurie arsteja civekus, neskatoties uz to nacionalitati.

90-to gadu sakuma no policijas tika atlaisti daudzie professionali tikai valodas nezinashanas pec, izmekletaji un daudzie citi. vai tas Latvijai kaut ko labu padarija?

Es sava skola nepaspeju, to izbaudit, bet kada jega slegt krievu skolas, vai likt berniem macties parastus priekshmetus sveshvaloda? tas lidzigs sadismam, manurat, vai nu ar merki, lai puse no berniem sho to vispar nesaprastu, taja priekshmeta, un paliktu stulbak par latvieshu berniem? nu kur logika? gribi bernam iemacit latvieshu valodu - palielieni valodas stundu skaitli nedelja, bet nemaisi ar citiem priekshmetiem

Kāpēc Jūs Berlīnē neprasat savas skolas, 1998 gadā tur bija 100 000 reģistrētu krievu? Kāpēc tur ir jāmācās runāt un jāiet vācu skolās?

tev skola procentus macija? mes te esam 40%, mazliet pa daudz, vai ne?
Pēdējo reizi laboja Tochev - 15. Februāris 2012, 23:06, kopā labots 1 reizi.

Politika

15. Februāris 2012, 22:53

Es zinu par Itāliju, bet Krivi visu laiku bļauj, ka Hitleru uzvarēja un visu laiku piemin fašismu un fašistus... paši nezina ko uzvarējuši.

protams, ka durvis nevarēja aizvērt, jo privātā transporta nebija, arī tagad nevarētu, ja atņemtu privātos auto.

Tochev, jūs esat 12.4% tik cik parakstījās parakstu vākšanā vairāk jūsu nav.
Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 15. Februāris 2012, 22:55, kopā labots 1 reizi.

Politika

15. Februāris 2012, 22:55

15 February 2012 22:48:40 Misters X rakstīja:

Tochev, runajot par skolam, vai Tu spej novertet to, ka latvieshu lielaka dalja apzinati nepiecela pakaljas un negaja balsot-parakstities par krievu skolam ar 100% latvieshu valodu ?

Par Dzintara un CO murgiem ari man ir savs viedoklis, nav jauztver vinji ka visas tautas parstavji.

par to absurdu vispar neesmu dzirdejis, Afiget`, a ko, labs prikols no latvieshu puses ar referendumu slegt krievu skolas :super:

Politika

15. Februāris 2012, 22:56

15 February 2012 22:53:24 Amakatanav rakstīja:
protams, ka durvis nevarēja aizvērt, jo privātā transporta nebija, arī tagad nevarētu, ja atņemtu privātos auto.

Tochev, jūs esat 12.4% tik cik parakstījās parakstu vākšanā vairāk jūsu nav.

esmu nepilsonis, tatad manis nav:D es neekzisteju, esmu tikai murgs tavejos sapnjos par Sibiriju :D:D:D

Politika

15. Februāris 2012, 22:57

Attēls
Pēdējo reizi laboja Udritis - 15. Februāris 2012, 22:57, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta