Tēma slēgta

Progresīvais auto nodoklis

15. Decembris 2010, 14:39

15 December 2010 14:38:05 Renoir rakstīja:
15 December 2010 14:32:39 Richy rakstīja:
15 December 2010 14:28:37 Renoir rakstīja:
Aizmirsi vēl Šķēli.
Pirmkārt, viņu varas laikos nebija krīzes pasaulē. Varētu vēl diskutēt, vai krīze neiestājās tieši šāda veida cilvēku dēļ.

Mēs visi labi zinām, ka krīze iestātos jebkurā gadījumā.
Jautājums ir tikai viens - vai izzagtā nauda paliek Latvijā vai tiek vesta ārā.
Manis pēc, lai tā nauda tiek zagta nereālos apmēros, bet, lai viņa paliek šeit.

Neviens normāls oligarhs to naudu Latvijā netur. Visiem ir offshore konti. Principā nekas daudz LV no tā visa netiek.
Un vispār - tauta, kas atbalsta zagšanu, labāku valdību nemaz nav pelnījusi.

Renoir....velreiz jautaju TAVS konkrets,pamatots priekslikums KO DARIT? ka lai dzivo labak(nerunaju par sevi, bet man zel, tos bernus,kas sada sniega skraida botas un planas jakas)!!!

15. Decembris 2010, 14:39

Neviens normāls oligarhs to naudu Latvijā netur. Visiem ir offshore konti. Principā nekas daudz LV no tā visa netiek.

Ofšori ir nodokļu apiešanai, bet nauda tiek tērēta te pat Latvijā. Un tas jau ir labāk.

15. Decembris 2010, 14:41

15 December 2010 14:37:35 Richy rakstīja:
15 December 2010 14:36:26 bite747 rakstīja:
vispār jūs esat forši vēlētāji - jūs pilnvarojiet viņus zagt ar nosacijumi, ka viņi vismaz kaut ko izdarīs jūsu labā :shura:

Ir citi piedāvājumi?

Attēls
:shura:

15. Decembris 2010, 14:41

tieši tā

15. Decembris 2010, 14:42

15 December 2010 14:41:10 bite747 rakstīja:
Attēls
:shura:

Un ko tālāk?

15. Decembris 2010, 14:43

Ai labi, tuksa salmu kulsana te notiek.....tapat katram savs viedoklis un sakas jau ar to, ka sak savu viedokli uzspiest.....lai nu paliek, priecajamies par Dombrovska valdibas "idejam" ka dzivot labak.....bet patriotisms pret latviju(ja ar mazo burut),valodu,kulturu, man nav NE KRIPATINAS.....viss patriotisms aiziet nodoklos!

15. Decembris 2010, 14:45

15 December 2010 14:41:50 Misters X rakstīja:

tieši tā

jaa..jaaa....ja Jums nebutu darba, paskatitos, ka tad jus seit lepni aizstavetos!

15. Decembris 2010, 14:45

15 December 2010 14:39:37 Richy rakstīja:

Ofšori ir nodokļu apiešanai, bet nauda tiek tērēta te pat Latvijā. Un tas jau ir labāk.

Tērēti tiek tikai procenti no naudas, no kuram būtu bijis jāsamaksā pāris miljoni ienākuma nodokļos. Pārāk maz tas ir.

15. Decembris 2010, 14:48

Vakar man bija interesanta diskusija ar vinu cilvēku, kurš bieži publicējas Dienā.
Neteikšu, ka es viņam piekritu, bet ir viela pārdomām.
Pamata ideja ir tāda, ka 1918.gada 18.novembris ir kļūda. Dibināt savu valsti pēc 500 gadu verdzības, kad neviens latvietis nav bijis vairāk kā savas suņa būdas valdnieks, bija diezgan pāragri.
Principā, arī tagad mēs neesam gatavi valdīt savā valstī paši. Un tas arī pierādās Saiemas bardakā, daudzpartiju sistēmā, un neprātīgā vēlmē iestāties visās savienībās, kur vien ņem pretī.
Vēlreiz atkārtoju - es šim viedoklim nepiekritu, bet dažas atziņas ir ievērības cienīgas, lai izskaidrotu tagadējo stāvokli un nākotnes perspektīvas.

15. Decembris 2010, 14:49

15 December 2010 14:43:34 AS rakstīja:
Ai labi, tuksa salmu kulsana te notiek.....tapat katram savs viedoklis un sakas jau ar to, ka sak savu viedokli uzspiest.....lai nu paliek, priecajamies par Dombrovska valdibas "idejam" ka dzivot labak.....bet patriotisms pret latviju(ja ar mazo burut),valodu,kulturu, man nav NE KRIPATINAS.....viss patriotisms aiziet nodoklos!

Es neatbalstu šo valdību, es neatbalstu nevienu esošo politisko partiju šajā valstī ;)

Bet nekrītu galējībās un nevainoju visu zemi un tautu tajā, kas notiek tagad.
Tēma slēgta