Tēma slēgta

Referendums

21. Maijs 2011, 22:24

Es ceru, ka visi šeit esošie dodas un parakstās arī PRET māmiņalgu griestu pagarināšanu uz nākamajiem 3 gadiem.

Katram, kuram kaut nedaudz rūp šī valsts VAI tie radi un draugi, kas šeit VĒL dzīvo, vajadzētu pacelt savu pakaļu un aiziet un parakstīties, lai tiem SVF ielikteņiem un pakalpiņiem nerodas (jau ir radusies) sajūta, ka viņi var ar vienkāršo tautu darīt visu, kas ienāk prātā.

Parakstīšanās ir līdz 9. jūnijam, EJAM un izdaram savu pilsoņu pienākumu!

Pretējā gadījumā Jums nav nekādu morālu tiesību bļaut, cik šeit viss ir slikti, ja Jūs pat parakstīties nevarat aiziet ;)
Pēdējo reizi laboja ZV - 21. Maijs 2011, 22:25, kopā labots 1 reizi.

Referendums

21. Maijs 2011, 22:29

ŠEIT ir atrodams saraksts ar vietām, kur var parakstīties !

http://web.cvk.lv/pub/public/29928.html

Referendums

26. Maijs 2011, 21:09

Vispār jau šo lietu vajadzēja kārtot vēl no citas puses. Latvijai ekonomiskas problēmas, ES pieprasa izdevumu samazināšanu, budžeti tiek piegriezti, izdevumi arī, tad nu vienkārši vajadzēja pateikt, ka nevaram atļauties uzturēt mācību materiālus arī krieviski, nevaram atļauties gatavot mācību programmas, nevaram vēl visu šo un to atļauties, varam valstī uzturēt tikai vienu, bagātie kaut 10. Un punkts, nebūtu visādu spekulāciju par to vai šito, būtu arī grūtāk kādam Eiropā mēģināt izskalot smadzenes, ka te atkal kādu mēģina apbižot. Ja nauda jātaupa, tad lietas jāoptimizē, sāksim atteikties no saldā ēdiena, jo pamatēdienam ir jābūt, lai izveidotos attīstīts cilvēks. Tikai mums jau tie optimizētāji laikam tādi... formāli... droši vien kā ierasts mēģināja ēst cūku pa gabaliņam, kaut vajadzēja nokaut visu reizē un miers, algu un štatu samazināšana ir daudz vienkāršāka, jo tad jau tikai pedagogi paprotestēs...

Referendums

26. Maijs 2011, 21:17

21 May 2011 23:24:50 Misters X rakstīja:
Es ceru, ka visi šeit esošie dodas un parakstās arī PRET māmiņalgu griestu pagarināšanu uz nākamajiem 3 gadiem.

Katram, kuram kaut nedaudz rūp šī valsts VAI tie radi un draugi, kas šeit VĒL dzīvo, vajadzētu pacelt savu pakaļu un aiziet un parakstīties, lai tiem SVF ielikteņiem un pakalpiņiem nerodas (jau ir radusies) sajūta, ka viņi var ar vienkāršo tautu darīt visu, kas ienāk prātā.

Parakstīšanās ir līdz 9. jūnijam, EJAM un izdaram savu pilsoņu pienākumu!

Pretējā gadījumā Jums nav nekādu morālu tiesību bļaut, cik šeit viss ir slikti, ja Jūs pat parakstīties nevarat aiziet ;)

Doma nav slikta, bet tautas nobalsošanai nevar nodot jautājumus, kas ir saistīti ar valsts budžetu. Līdz ar to - zināmā mērā cīņa ar dzirnavām.

Referendums

26. Maijs 2011, 21:19

Tas nav valsts budžeta jautājums - tas ir jautājums par valsts prioritātēm.

PS tādā veidā visu var pailkt zem nosaukuma "valsts budžets".

Referendums

26. Maijs 2011, 21:30

Nu, jā, es tikko mācību valodas jautājumu pārvērtu par valsts budžeta jautājumu...

Referendums

26. Maijs 2011, 22:08

Es tikko Jägermeisteru pārvērtu par valsts budžetu.

Referendums

26. Maijs 2011, 23:10

26 May 2011 23:08:37 Misters X rakstīja:
Es tikko Jägermeisteru pārvērtu par valsts budžetu.
Tas izklausās pēc mana trika — minimālo algu ieliet vienā degvielas tvertnē.
Lai komentārs nebūtu spams — cik bērniem jābūt, lai ar to pabalstiem piepildītu vienu tvertni degvielas? Un kā ar māmāmiņalgām?

Referendums

27. Maijs 2011, 07:19

Prieks, ka demagogu klubā netrūkst. :)

Referendums

27. Maijs 2011, 09:10

27 May 2011 00:10:44 Mizx rakstīja:
Lai komentārs nebūtu spams — cik bērniem jābūt, lai ar to pabalstiem piepildītu vienu tvertni degvielas? Un kā ar māmāmiņalgām?

Šis ir pavisam rūgts temats, un labāk par to izteikties tiem, kam pašiem ir bērni. Ik uz soļa var saskarties ar valsts pozīciju, ka tai bērnus valstī nevajag. Sākot ar medicīnas pakalpojumiem, beidzot ar bērnudārzu rindām.

Zinu, ka prātā pavieglas personas vienmēr bļauj, ka PSRS laikos vispār pabalstus nemaksāja, bet tajos laikos bija cita iekārta, cita sistēma, citas cenas galu galā un tad sēdināja cietumā par to, ja kādam bērnam netika nodrošināti bezmaksas med. pakalpojumi.
Pēdējo reizi laboja ZV - 27. Maijs 2011, 09:11, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta