12. Janvāris 2011, 14:56
12 January 2011 14:47:24 Mizx rakstīja:
Mac — dārgs tiem, kas principā lieto pirātiskās programmas. Ja datorā neliek pirātiskas, ja tas ir kā firmas dators, tad gala cena pilnībā darbam aprīkotam datoram vairs nekādi nesanāk dārgāka par analogu PC.
12. Janvāris 2011, 14:56
12. Janvāris 2011, 15:03
12. Janvāris 2011, 15:09
Par to savietojamību jau izrunājām. Ja grib pieslēgt kaut kādu entry level ārēju profesionālo iekārtu, tad var būt problēmas. Savukārt ar profesionālajām skaņu kartēm MAC problēmu nav, tiem pašiem Sony pēkšņi radās, kaut vecajiem modeļiem nav. Nu, OK, varbūt Windows vainīgs, bet gala lietotāju jau tas neinteresē. Piedevām, kad kaut ko specifisku pērk, tad painteresējas par savietojamību, ar Sony šajā ziņā sanāca pamatīga aplaušanās, jo vecie dzelži strādā, jaunie vairs ne. Es saku, ka man pašam tikai 1 programma ir radījusi problēmas ar MACu, neesmu dzīvē sastapis neko, ko no profesionālā audio / video tam nevarētu pieslēgt. Un programnodrošinājums nav individuāli — bez programmām tas ir tikai ķieģelis, lai kurš to ir ražojis. Piedevām, ja gribas, tad arī MAC viss pieejams pirātisks, tikai motivācija maza piratizēties, ja esi samaksājis jau par gatavu un legālu.12 January 2011 15:03:15 Jazznfunk rakstīja:
Jā, MAC`s IR daudz muļķudrošāks, nekā PC, bet atkal savietojamības ziņā - pļurkt. Pirmās nepieciešamības lietas - OK, bet kā kaut kas specifiskāks, tad nekā.
MAC dzelzis būs kvalitatīvaks par ne brand PC dzelzi.
Legālai rīcībai es izvēlētos Linux.
Mizx, MAC dzelzis IR dārgāks par PC, jebkurā gadījumā. Programmnodrošinājums - tas ir ļoti individuāli.
12. Janvāris 2011, 15:09
12 January 2011 14:56:45 Amakatanav rakstīja:
Renoir īstenībā OSx (MAC) ir muļķa drošs. 10x vieglāk apgūstams kā windows.
12. Janvāris 2011, 15:23
.gif)
12. Janvāris 2011, 15:40
12. Janvāris 2011, 16:58
Tā, aizgājis spams par dzelžiem, bet interesanti. Jo var pastāstīt to, ko citi palaiduši garām.12 January 2011 15:23:48 Jazznfunk rakstīja:
Kur mēs izrunājām par savietojamību?
Mizx, Programmnodrošinājums IR individuāli. Vienam vajag Office, citam vajag AutoCAD, citam vajag SOund Forge. Jūti starpību? Ieiet draugos un apskatīties bildītes var ar jebkuru mūsdienīgu dzelzi un OS`u!
Pasaki man pāris piemērus, ko var izdarīt uz MAC, bet uz PC nē. Tā arī būs savietojamība.
Tavai zināšanau uz MAC UH, cik daudz kas vēl nav pieejams pirātisks!
Pērkot MAC`u, maksājot lielo naudu, viņam default`ā nāk līdzi OS? Ja jā, tad labi.
Par cik MAC`u ir mazak un ir daudz mazākas modeļu atšķirības, tāpēc ir lielāka iespējamība, ka visādi devaisi strādās uz MAc`a, bet uz kura katra PC nē. Draiveru izstrādātājiem tas atvieglo dzīvi, tāpēc arī var teikt, ka ar MAC`u savietojamība ir labāka.
Renoir. Labāk pieturies pie tā OS`a un programām, pie kurām Tu esi pieradis.
Ja ir kāda specifiska programma, bez kuras nu nekādi nevar iztikt MAC`os vidē, pilns internets ar tutoriāļiem veiksmīga Hackintosh izveidei no PC dzelžiem
Par laptopu runājot, jāzin lietas, kam viņš būs vajadzīgs, un tad var iziet uz lētuma principu. Kā redzams, nav viennozīmīga viedokļa par kāda brenda izcilību.
P.S. Mani gan pārsteidza "Girl with Dragon tatoo" triloģijas galvenās varones, arī hakeres toolis - MAC portatīvais.
12. Janvāris 2011, 21:01
12 January 2011 00:41:18 benq rakstīja:
sveiki... man nobeidzās mans 4 gadus vecais HP kompīts un vajag steidzami jaunu ko jūs domājiet par šo firmu..Lenovo???
varbūt kāds jau lieto .kādas atsauksmes man ieinteresēja šis modelis..
Nosaukums: Lenovo G550 Laptop, 15.6", Intel Core 2 Duo T6600 / 2.2 GHz ,
12. Janvāris 2011, 22:18
.gif)
.gif)
Ar lielu piesardzību tiek uztverti piedavājumi viņu MAC`ā kaut ko pielāgot viņu pamata programmas ērtakai, stabilākai lietošanai .gif)