Tēma slēgta

Apģērbs ziemas sportošanai

01. Janvāris 2011, 19:37

Piedāvājums liekas interesants. Labprāt pielaikotu un kaut ko paņemtu, Viens šāds pāris noderētu!

01. Janvāris 2011, 19:41

Pirmdien apzināšu kas man ir ar izmēriem/modeļiem..
Ielikšu tad informācijai

01. Janvāris 2011, 20:06

01 January 2011 19:17:18 Vecais rakstīja:
01 January 2011 19:05:32 Guntis_P rakstīja:
Gore-tex ir tikai un vienīgi apavu odere kas "garantē" kāju nesvīšanu utt., bet ar ūdens caurlaidību tam nav nekāda sakara.

Waterproof, windproof, and breathable: The GORE-TEX® membrane makes garments durably waterproof, windproof and breathable so that you stay dry and comfortable under varied conditions.
* Various insulation options available, enabling selection of the right shoe for a particular winter activity
* Optimal combination of breathability and insulation keeps feet comfortable, never sweaty
* Durable waterproof protection keeps moisture out, even in rain, snow, and ice
avots- http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/home

Esmu novalkājis daudzus zābaku modeļus gan gore- tex gan citus labus variantus - principā pēc laika visi viņi laiž cauri slapjumu. (tas attiecās uz ecco, camel, timberland, un vēl pāris draņķi). Nestrīdos par apaviem priekš profesionāļiem kādā jomā.
Ikdienā pa mežu vislabākie ir garie šņorzābaki ar silto iekšu un gumijas apakšu (līdz potītei). Tam visam pāri liekam (kaut vai parastas) bikses un kājas ir siltas un sausas visu dienu.

01. Janvāris 2011, 20:07

01 January 2011 19:41:54 Vecais rakstīja:
Ielikšu tad informācijai

pieaugušo izmēri 47-48 arī ir, vai tikai bērnu? :shura:

01. Janvāris 2011, 21:37

Ielikšu tad informācijai

Tas būtu labi! Normāli/atbilstoši apavi šādai ziemai ir aktuāla tēma!

01. Janvāris 2011, 23:36

01 January 2011 18:13:00 Udritis rakstīja:
Nav gluži pa tēmu, bet daudzus gadus atpakaļ nopirku Zviedru armijas zābakus, tagad viņi ir tādā vizuālā stāvoklī, ka izmantoju viņus darbam, bet joprojām ūdeni nelaiž un kājas nesalst, lai gan ir vairāk kā 10 gadi, kvalitāte vnk. perfekta.

Tie ko taga nopirku arī ir tie Zviedru armijas zābaki.
Teica ka vēl slēpes ar var dabūt pie viņiem :shura:

Ne nu Vecais ja sponsorē testēšanu pa 25Ls ... tad es ar moš piesakos ... patīk ka cilvēks liek galvu ķīlā par savu produkciju :super:

02. Janvāris 2011, 00:27

01 January 2011 19:33:32 Vecais rakstīja:

Mersistiem atdošu pa 25Ls !!! :O

:O

par kādiem modeļiem iet runa???

p.s. vispār baigi interesants topiks :super: (nemaz nezināju par to patriotu veikalu)

02. Janvāris 2011, 00:40

Tas veikals Tallinas ielā nemaz nav tik slikts. Piedāvājumā gan apģērbi, gan apavi un vēl visādas citādas (armijas) lietas.

02. Janvāris 2011, 15:04

Ielikšu tad informācijai

:super:

02. Janvāris 2011, 19:53

Jā, interesanta diskusija! Sevišķi apceres par Gore Tex tehnoloģijām.
Šobrīd jau 3. gadu diendienā valkāju Ecco Gore Tex zābakus un nekas nekur netek un nesalst, kaut arī nav vilnas iekša. Neziemā mežonīgākā Latvijas dabā(cik nu mežonīga tā ir), velku šos: http://cgi.ebay.com/Nike-Rongbuk-GTX-Al ... 92af1c535c
Tādi šobrīd nopērkami City Sport, Sportland, 100% sports, pirmo pāri pasūtīju eBay, bija pusizmēru pa mazu, atdevu puikam, tagad nopirku tādus pašus City Sport. Ideāli apavi attiecīgiem apstākļiem: viegli, ērti, ūdeni nelaiž, elpo. Gore Tex apavi bijuši vairāki un visi bija OK.
Ar Waterproof ne pārāk laba pieredze, Merell zābaki saplīsa jau pirmajā sezonā Rīgas ielās.
Veikala " patrioti" prece "na ļubiteļa", armija ir armija, nopietb=niem pasākumiem neder.
P.S. Vecā pieāvājums ir ļoti pat OK, jo tie ir tieši nopietnakiem apstākļiem domāti apavi. Ar tiem var droši doties trekingā, jo Gore Tex un Vibram zole. Neieteiktu apavus tipa Columbia utml. apavus nopietniem pasākumiem, palksiet bez zoles.
Vecais, pa tādu praisu stājos rindā!:super:
Tēma slēgta