01. Decembris 2008, 00:36
[user]348501|eede|[/user]ehh Bra4... Premium klases pircējus laikam nepazīsti... viņi vēlas uzmanību, cieņu ,personīgu attieksmi un pakalpību, jo viņiem ir tas, ko cenšas pārdevējs izdabūt
.gif)
un viņi to labi zin, tāpēc var/un grib parādīt, ka šiem pieder vara(nauda)
tā ir mušu nenobriedušās augstākas kastas, plātīšanās!
[user]348501|eede|[/user]
[user]466795|Bpa4|[/user]un kas? vai tamdēļ mercedes ir sliktāks?
Ja man būtu daduz naudas, vai es ietu skatīties S600, kam blakus stāv Kia Picanto (vai kā tur) ??? -nē. es kā premium klases pircējs gribu izmalcinātu atmosfēru, ekselentu apkalpošanu un izdabāšanu, ne gaidīt rindā pēc kafijas, kur priekšā 10 parastie KIA pircēji!
tā gan ar tiem biezajiem ir... :whistle:
ja nekļūdies, tad kāpēc ir visi dārgo auto saloni? tak bagātais pasūtīs pa netu, vai sekretāri aizsūtīs
01. Decembris 2008, 00:38
[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]348501|eede|[/user]ehh Bra4... Premium klases pircējus laikam nepazīsti... viņi vēlas uzmanību, cieņu ,personīgu attieksmi un pakalpību, jo viņiem ir tas, ko cenšas pārdevējs izdabūt
.gif)
un viņi to labi zin, tāpēc var/un grib parādīt, ka šiem pieder vara(nauda)
tā ir mušu nenobriedušās augstākas kastas, plātīšanās!
labi, lai tā būtu, tad tikai jautājums, kas ir nobrieduša kasta? un kāda velna pēc MB do`ma atvērt nakamgad 174 AMG salonus, kur būs tikai AMG produkcija? SWATAM, lai šis var pasiekaloties? vai tomēr bagātajiem?
01. Decembris 2008, 00:39
paklau, es nerunāju par mūsu sādžu.
piem, zinu cilvēku, kas pasūtīja ar interneta palīdzību lidmašinu. Redziet, viņam nav laika iet uz salonu un zīmēties!
01. Decembris 2008, 00:43
un? es pazīstu cilvēku kurš personīgi piedalijās savas mājas buvniecībā, lai ziņatu no kā viņa sastāv un kādā viņš dzīvos un nevar teikt, ka viņš būšu nabags, vai viendienas miljonārs... tādejādio mums ir 2 galējības...no kurām statistiku nevar veikt
01. Decembris 2008, 00:43
[user]466795|Bpa4|[/user]paklau, es nerunāju par mūsu sādžu.
piem, zinu cilvēku, kas pasūtīja ar interneta palīdzību lidmašinu. Redziet, viņam nav laika iet uz salonu un zīmēties!
Tāpēc, ka ar to viņš pārvietosies no punkta A uz punktu B un tā tiks izgatavota pēc pasūtījuma (nestāv rinda vienādu, kuras patestēt). Bet ja viņš grib auto sev, tad bez testa brauciena un servisa uz vietas viņš tam auto nemaz virsū neskatīsies. Ja pērc jaunu Ferrari, tad cenā ietilpst ekskursija uz rūpnīcu un nedēļu vai cik tur garas mācības tā vadībā pa trasi. Un visi tur brauc un trennējas, nevis stāsta, ka nav tam laika.
01. Decembris 2008, 00:44
+ ja manta interesē, nevis, a man jauna tačka, tad jebkurš cilvēdks tai lietai pieiet pamatīgi un jo lielāka labklājība, jo lielākas prasības pret pardevēju un servisu...
01. Decembris 2008, 00:45
es teiktu tā, jo lielāka labklājība, jo mazāk uzkrītošs tas cilvēks ir 8)
01. Decembris 2008, 00:46
ok, ok... cilvēki ir dažādi. tikai ir starpība starp mūsu jaunizcetajiem un tiem no eiropas