11. Marts 2008, 21:08
[user]83747|pinguin|[/user]reāli cilvēkiem pieņemami ir tikai divi varianti - vai nu pats čakarējas kautvai paceltu uz bluķiem bet pa lēto, vai nu aizdzen uz servisu un miers mājās.
būsim atklāti - latvijā entuziasti ir ļoti maz, mums tas lielākoties vairāk ir tāds nabadzības entuziasms, tapēc manas domas ir, ka tāds pasākums nerullēs.
visi nevar būt PAR
11. Marts 2008, 21:08
...pie oficiaalajiem jaa un pat vairaak!! ..bet pie kaktiniekiem taada cipara nav!!
11. Marts 2008, 21:10
Un tomēr tiem, kam gribēsies pašam ar savām rokām skrūvēt atradīsies arī kāds paziņa ar bedri vai pacēlāju!
11. Marts 2008, 21:10
[user]83747|pinguin|[/user]reāli cilvēkiem pieņemami ir tikai divi varianti - vai nu pats čakarējas kautvai paceltu uz bluķiem bet pa lēto, vai nu aizdzen uz servisu un miers mājās.
būsim atklāti - latvijā entuziasti ir ļoti maz, mums tas lielākoties vairāk ir tāds nabadzības entuziasms, tapēc manas domas ir, ka tāds pasākums nerullēs.
:iagree: par remontu pilniigi piekriitu ...bet par mazgaashanu/tiiriishanu viennoziimiigi ir bizness!!
11. Marts 2008, 22:55
tas entuaziasms neizmaksa maz, telpu ire, instrumenti, kas papildinas proporcionali darbi veidiem, detaljas, materiali..ziedotais laiks!
11. Marts 2008, 23:00
Ideja nav slikta. Domāju, ka es ar izmantošu Tava servisa pakalpojumus, bet 7ls stundā neiedvesmo, jo cilvēkam, kas kaut ko grib izdarīt savai mašīnai bieži vien var nebūt sajēga par to cik ilgi viņš ar to mašīnu ķimerēsies. Stunda ir baigi maz. Ja jau brauc uz tādu servisu tad jau lai izdarītu pēc iespējas vairāk un tas var prasīt pat vairākas dienas, nevis tikai stundu vai divas. Otrs faktors, kas jāņem vērā ir tas, ka tādam neprofesionālam remontētājam var gadīties, ka tā mašīna paliek nekustināma uz ilgāku laiku nekā plānots. Iesaku tos izcenojumus diferencēt.
Man personīgi vairāk interesē remonta iespējas nekā moika.
Vēlu veiksmi!
11. Marts 2008, 23:33
Man personīgi remontēšanas iespēja nav aktuāla, jo līdzko ķeros klāt kam vairāk par spuldzītes nomaiņu, notiek katastrofa. Bet jau minētā ideja par mazgātavu gan liekas pievilcīgāka. Atceros pasenus laikus kad ar džekiem garlaicīgos darba dienu vakaros tikāmies statoilos, un aliņu sūcot tīrījām salonus, metot monētas tajos putekļu sūcēju automātos. Pie reizes vel mazgājām logus un lampas, kā mainījām tās pašas spuldzītes un līdzīgus sīkumus.
Ja kaut kas tāds būtu zem jumta, un siltās telpās, tas varētu aiziet. Vajadzētu tikai ērtas mazgāšanas iespējas, un labus putekļu sūcējus.
12. Marts 2008, 09:20
Stingri būtu jāpiedomā, vai es ko varu saremontēt? Un ja arī tāda velme uznāk, tad viņa ir spontāna. Nezinu, vai es skries`u uz Rumbulu.
12. Marts 2008, 10:26
[user]282118|matrix|[/user]
[user]158906|TAMA|[/user]Teksim tā-doma varbūt nav slikta,bet......manuprāt cipars ir par augstu.Pieņemsim,ka darbs uz 3 stundām,t.i.21 Ls.Nu par tādu ciparu var aizdzīt arī uz servisu,protams ja vajag ,pieliekot vēl vienu piecīti klāt.
Servisā stundu likme nu jau ir 25 Ls/h + vēl viņi remontē pīpējot, bieži vien apjājot uz ne/nomainītajām detaļām.
Tātad ekonomija jau ~50 Ls.
Manā servisā kur es remontējos par 8st darbu(mainīju visu pakaļējo hadeni) džeks paņēma 50Ls.
Rēķini pats cik stundā.
12. Marts 2008, 10:27
doma laba, bet tie, kas paši remontē, arī ir sen atraduši gan štrumus, gan vietu.