Tēma slēgta

Vot tak mne pomili mawinu!

22. Janvāris 2008, 13:19

[user]256240|ruslik_lv|[/user]Сам спросил, я ответил.
В VIRŠI-A юристка, не Сайчика фамилия? Ответь!!!

Ona samaja.Ja 2.deņ do nejo dozvanitsa nemogu...možew pomo4?

22. Janvāris 2008, 15:38

Подружка моей жены :D :D :D
Вечером, когда жена дома будет, возьму номер и позвоню.
Пришли мне в ПМ твоё имя, фамилию и п.к. Или она тебя под vabo знает?
П.С. Цветы и конфеты не пью. [шутка]

22. Janvāris 2008, 15:41

Vodku&pivo grižow? :P

22. Janvāris 2008, 15:49

Для начала требуется разобраться в сложившейся ситуации. Пришли ещё телефон. Вечером будет ясно, или отпишу или позвоню. А пока всем спасибо, расход, за работу.

22. Janvāris 2008, 16:04

Man ar mersi bija tāds gadījums (kādus 2 gadus atpakaļ), kad Lukoil mazgātavā, kura atrodas uz Maskavas ielas aiz Rumbulas auto tirgus, mazgājot mašīnu man tie plastmasas sariņi aizķērās aiz aizmugurējās dekoratīvās zīmes E230. To konstatēju jau pēc mazgāšanas, tā zīme bija pa pusei atrauta no kuzova. Atsaucu mazgātavas operatoru un rādīju šim notikušo (palaimējās tas, ka aiz zīmes bija aizķēries arī viens plastmasas sariņš), tas sākumā arī spirinājās, tad pasauca DUSa vecāko, tā piezvanīja kaut kam ilgi runāja un beigās man iedeva viena Lukoil pārstāvja telefonu. Izrādījās, ka tas bija kaut kāds Lukoil administrācijas pārstāvis, kurš nodarbojas ar visādiem šādiem un līdzīgiem gadījumiem. Es aizbraucu uz Lukoil ofisu Pārdaugavā, satikos, izstāstīju vēlreiz notikušo, parādiju salocīto zīmi. Pārstāvis pārliecinājās, ka tā ir oriģinālā nevis ķīniešu feiks un mēs vienojāmies, ka Lukoil atmaksās man jaunas zīmes iegādi. Tā zīme toreiz maksāja Ls 16.
Tēma slēgta