Tēma slēgta

Kaķi

02. Decembris 2006, 18:29

[user]85971|dadziic|[/user]man smiekli vairs nenāk... :evil:
Es zinu, ka ir 2 vai 3 kaķi, kuri kāpj uz mashīnām...
Esmu nolēmis tā strikti tam pielikt punktu...
varbūt kādam ir padomā kas "gards", ko iebarot viņiem?

ar kaķiem kā ar seksuālām minoritātēm - iecietību un sapratni!

Kaķi

02. Decembris 2006, 18:33

Mipe, tu ko? Uzkāps tavam auto ar dubļainām ķepām tāds brrrrriesmon`s... 8D es tad gribētu redzēt tavās acīs iecietību un sapratni! :D

Kaķi

02. Decembris 2006, 20:43

[user]85971|dadziic|[/user]
[user]156395|Nompelis|[/user] nelīdzēja pulēšana, līdzēja haubes krāsošana

nu, un kursh man segs izdevumus? octa? kasko? :cry:

Doma nav slikta, -kasko bez pašriska. Varbūt pat nopelnīsi (indei) :whistle:

Kaķi

02. Decembris 2006, 21:35

Vel variants ieziedies ar balderijāņiem un izej laukā, viņi visi saskries un Tu pa fiksam salādē viņus maisā un uz jūrskolu!

Kaķi

02. Decembris 2006, 23:54

[user]85971|dadziic|[/user]Mipe, tu ko? Uzkāps tavam auto ar dubļainām ķepām tāds brrrrriesmon`s... 8D es tad gribētu redzēt tavās acīs iecietību un sapratni! :D

Kaķi

02. Decembris 2006, 23:55

Attēls

Kaķi

03. Decembris 2006, 08:01

Uzklāj uz haubes dermantīnu vai brezentu, un tad mēģini viņus dzenāt. Vismaz nesaskrāpēs krāsu, un ja Tu būsi centīgs, centīgi viņus dzenāsi, kaķi ieraugot Tevi laidīsies pa gabalu. Tie būs pirmie soļi cīņā.
Varētu jau uzlikt jūtīgu un smeldzošu signalizāciju, bet ja dzīvo daudzstāvenē.... Mums vienam autiņam ar kretīnisku bļauri, kurš trokšņoja naktīs,- uzmeta puķu podu. Tev, to nevajag.

Kaķi

03. Decembris 2006, 09:36

Man arī tāda uiņa bija pie mājas. Tas ka staigā un guļ uz kapota, jo ir vēl silts, ir sīkums salīdzinot ar to ka viņiem patīk mīzt uz stikla! Sāc braukt un no pečkas tāds aromāts, psc. :evil:

Kaķi

03. Decembris 2006, 11:14

[user]1066|mersovod|[/user]Man arī tāda uiņa bija pie mājas. Tas ka staigā un guļ uz kapota, jo ir vēl silts, ir sīkums salīdzinot ar to ka viņiem patīk mīzt uz stikla! Sāc braukt un no pečkas tāds aromāts, psc. :evil:

Drīzāk no radiātora, ne no stikla.

Kaķi

03. Decembris 2006, 14:04

Nu ja, no stikla satek uz pečkas radiātora un ar lietu ieskalo vēl iekšā.Es vakar salādēju bagāžniekā sievastēva diskus ,lai aizvestu uz vasarnīcu ziemot....Tagad man ir jauna smarža salonā, saucās -Runcis kvadrātā :lol:
Tēma slēgta