16. Novembris 2007, 10:14
[user]398|Renoir|[/user]Kas ir laba banka?
Vai LV tādu nav?
ir.
Hansene der.
16. Novembris 2007, 10:15
[user]398|Renoir|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]:iagree: ..mees jau maksaat caur PAYPAL varam bet vot mums nevar jo LV PAYPAL naf!!
Nu, laikam drīzāk tā bija. Mums vajadzēja saņemt, nevis maksāt.
....nee tieshi mees varam samaksaat bet mums nevar!!!...es patstaaviigi iepeerkos EBAY un patstaaviigi arii paardodu un saakumaa rakstiiju ka nomaksa man tikkai caur PAYPAL un visi kas bija iepirkushies pie manis nevareeja man samaksaat(no dazhaadaam valstiim)jo visiem uzraadiija ka LV PAYPAL naf!!! un dabuuja man klasiskajaa veidaa paarskaitiit!!!
16. Novembris 2007, 10:17
[user]2|SZ|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]Kas ir laba banka?
Vai LV tādu nav?
ir.
Hansene der.
...SZ!!!..es esmu Hansenes veesturiskais klients!!!...un kad es prasiiju par PAYPAL tieshi vini man paskaidroja ka shis naudas sanemshanas veids ieksh LV nav!!!....piemeeram Krievijaa Paypal paraadiijaas tikkai nesen!!
16. Novembris 2007, 10:20
[user]6695|RIPS|[/user]...SZ!!!..es esmu Hansenes veesturiskais klients!!!...un kad es prasiiju par PAYPAL tieshi vini man paskaidroja ka shis naudas sanemshanas veids ieksh LV nav!!!....piemeeram Krievijaa Paypal paraadiijaas tikkai nesen!!
AK SAŅEMŠANAS ?
Nē, es SŪTĪJU....un tas darbojās....
zinu tik, ka kolēģis no sākuma centās izveidot accountu ar parasto karti un nekas nesanāca, bet gada maksu EUR 3,50 laikam viņam vienalga noskaitīja
16. Novembris 2007, 10:22
Īstenībā tur ir Latvija sarakstā šobrīd. Var uztaisīt kontu. tomēr nav zināms, vai strādā.
16. Novembris 2007, 10:33
..es ieregistreeju bet nekas nemainiijaas ...itkaa visu pareizi izdariiju bet pirceejs vienalga pateica ka shaadu iespeeju maksaat ar PAYPAL uz Lv nav!!...taakaa atliek tik gaidiit!!
16. Novembris 2007, 10:37
anyway, kamēr tas 100% nav skaidrs, lietojat Starptautiskos EU maksājumus.
Viss notiek 1-2 dienu laikā un ir droši, galvenais tik IBAN un SWIFT zināt un viss notiek !
16. Novembris 2007, 10:40
Es arī dzirdēju, ka ir tāda daļēja strādāšana -- izmaksas no PayPal der, bet ne iemaksas. Un mēs tur varam stāvēt kaut uz galvas, bet ja otrā galā banka saka "nē", tad nē. Piedevām, visādas lietas kļūst stingrākas un nez kāpēc tieši attiecībā uz mums -- ja iepriekš man tēvs no Briseles uz Latviju naudu varēja skaitīt no internetbankas, tad tagad banka slēdza elektroniskus norēķinus vismaz uz Latviju un viņam šādiem pārskaitījumiem vienmēr ir jāiet uz kādu filiāli. Sākumā šiem pārskaitījumiem arī komisijas maksas nebija!!!
16. Novembris 2007, 10:40
Rezultātā šis man naudu skaita uz kontu Vācijā...
16. Novembris 2007, 10:43
[user]379|Mizx|[/user]Es arī dzirdēju, ka ir tāda daļēja strādāšana -- izmaksas no PayPal der, bet ne iemaksas. Un mēs tur varam stāvēt kaut uz galvas, bet ja otrā galā banka saka "nē", tad nē. Piedevām, visādas lietas kļūst stingrākas un nez kāpēc tieši attiecībā uz mums -- ja iepriekš man tēvs no Briseles uz Latviju naudu varēja skaitīt no internetbankas, tad tagad banka slēdza elektroniskus norēķinus vismaz uz Latviju un viņam šādiem pārskaitījumiem vienmēr ir jāiet uz kādu filiāli. Sākumā šiem pārskaitījumiem arī komisijas maksas nebija!!!
....jaaa tochna !!!...man te kaareiz meenesha laikaa divi vaacieshi nevar naudu paarskaitiit..saka ka vini caur netbanku maksaajot sanem atteikumu uz LV!!...diivaini!!!