Tēma slēgta

Apdrošini savu visdārgāko!

07. Aprīlis 2005, 12:52

IF aa mezh procem 47.40Ls

07. Aprīlis 2005, 12:54

-- Kasko apdrošināšanā līdz 250 LVL zaudējumu regulējam bez policijas izziņas
-- Nav speciālu prasību par automašīnas turēšanu apsargājamā autostāvvietā
-- 3% apmērā no apdrošinājuma summas tiek segti treilera pakalpojumi
-- Āutomašīnu apdrošināšana, kuru vērtība un apdrošinājuma summa ir lielāka par 20 000, ir ārpus konkurences :!

Visādā ziņā jāpievērš uzmanība ne tikai cenai, bet arī NOTEIKUMIEM!!!

07. Aprīlis 2005, 12:57

Vēl jāzin arī kur mašīna piereģistrēta Rīgā, jelgavā vai kur citur?
Ja ārpus Rīgas, tad lētāk!

07. Aprīlis 2005, 13:07

Riigaa sauliit , tur jau tas points :D

07. Aprīlis 2005, 13:10

Jā, nu šoreiz es pasēju... :angel:

07. Aprīlis 2005, 13:12

Es jau iisteniibaa neko :)

07. Aprīlis 2005, 13:18

Drošinām sākot no 1991. gada :)

07. Aprīlis 2005, 15:00

[user]59964|LoveYourCar|grey[/user]Drošinām sākot no 1991. gada :)

Latvijas apdrošinātāju atpalicība... Citur apdrošini praktiski jebko, ja esi gatavs izdot attiecīgu summiņu... Nekas, nāks konkurence, nāks iespējas!... Tiem, kam neizdodas šos jautājumus atrisināt tepat, droši var kontaktēties ar ES apdrošinātājiem...

07. Aprīlis 2005, 23:41

Miku, vai tad? man atkal likaas, ka pie mums vel ir diezgan demokraatiski. tajaa pashaa vaacijaa neapdroshinaasi vecaku par kaukadiem 10 gadiem man liekas, norveegijaa tur vispar 5-7 gadi max. utt...

wot piemeram, ja es savejo uzpuceeshu, tad gribi teikt es varetu kaut kur meginat arii vinju apdroshinaat? protams njemot veeraa attieciigu iemaksu ko paprasiitu...

08. Aprīlis 2005, 13:57

[user]445|kristapz|[/user]Miku, vai tad? man atkal likaas, ka pie mums vel ir diezgan demokraatiski. tajaa pashaa vaacijaa neapdroshinaasi vecaku par kaukadiem 10 gadiem man liekas, norveegijaa tur vispar 5-7 gadi max. utt...

wot piemeram, ja es savejo uzpuceeshu, tad gribi teikt es varetu kaut kur meginat arii vinju apdroshinaat? protams njemot veeraa attieciigu iemaksu ko paprasiitu...

Mierīgi! Paņem kādu autofanu žurnālu, mazliet specifiskāku, piemēram, Mercedes Classic, bet der arī citi un ver tik vaļā -- strīpiņa ar apdrošinātājiem, katram savas prasības un noteikumi, bet tā nekādu problēmu. Ir kas tieši specializējušies uz vismaz 20 gadus vecu auto apdrošināšanu! Protams, viņiem būs vēlme pārliecināties, ka neapdrošina metāllūžņu kaudzi. Tajā pašā Vācijā zinu apdrošinātus auto, kam ir vairāk par 10 un 15 gadiem, Norvēģijā ir ļoti daudz vecu MB un jaunu maz -- arī apdrošina. Vienīgais kritērijs, lai auto ir kopts, bet, domāju, ka arī nekoptu viņi būs gatavi apdrošināt, vienīgais, apdrošināšanas prēmija ģadam arī būs auto vērtība... Priekšā uz galda stāv čupiņa ar žurnāliem, kur reklamējas Lielbritānijas apdrošinātāji, piedāvājot apdrošināt vismaz 20 gadus vecus auto visā Eiropā t.sk. austrumeiropā. Kā tad izkārtot līzingu tajos pāris retajos gadījumos, kad pārdod kādu vecu un ekskluzīvu MB -- līzings ir, bet to bez KASKO nedos, tā kā jāpagaida un tad visi varēs visu apdrošināt...

P.S. Vispār nepateicīga vieta apdrošinātāju reklāmām, jo MB kā suga parasti ir vidēji vecāka par citiem ikdienas transportlīdzekļiem, attiecīgi maz cerību atrast te baru apdrošinātieskāru autoīpašnieku automašīnām, kas nav vecākas par kādu 1996-97 gadu...

P.S.S. Pats atradu variantu kā apdrošināt 1978. gada SLC. Bet to neizdarīju, jo noteikumi tobrīd nepatika, tā kā tas ir iespējams arī pie mums, galvenais ir meklēt! Ja būs jaunumi -- padalīšos!
Tēma slēgta