Tēma slēgta

OCTA - kur pirkt ?

20. Februāris 2006, 23:46

ne znaju kak skidki - fufel vse eto. stahovka konchajetsa, kogda ona konchajeta!
Relajno horoshije ceni u BTA (!) i u Baltikums.

OCTA - kur pirkt ?

21. Februāris 2006, 11:50

atkartosos - visertak ir izmantot apdrosinasanas brokeru pakalpojumi, kas mums, ka pircejiem neko papildus nemaksa. tad nu brokeri ari ieteiks uz doto bridi izdevigako polisi. es izmantoju 3 A Brokeri. ir ok un vini ari atgadina, kad beigsies polise.

OCTA - kur pirkt ?

21. Februāris 2006, 13:18

Starp citu ,ja kādām interesē brokeru pakalpojumi,lūdzu, strādāju brokeru firmā, vairāk gan esmu ieinteresēts uz nopietnākām lietām (Kasko, īpašumi u.t.t) kā OCTA polises,bet atteikt jau neatteiktu!!!!!!!

OCTA - kur pirkt ?

21. Februāris 2006, 13:26

;)
A man gan nu jau vairaakus gadus ir paziistama meitene, kas baltikumaa droshina ... pagaajshnedeelj piemeeram CLK`ai uz gadu OCTA 29,70 Ls`i... un kad biju sabliezis mashiiniiti paliidzeeja arii ar izmaksaam ... taa kaa mani bubulis Baltikums nebiedee

OCTA - kur pirkt ?

21. Februāris 2006, 13:28

[user]45272|Rays|[/user]Starp citu ,ja kādām interesē brokeru pakalpojumi,lūdzu, strādāju brokeru firmā, vairāk gan esmu ieinteresēts uz nopietnākām lietām (Kasko, īpašumi u.t.t) kā OCTA polises,bet atteikt jau neatteiktu!!!!!!!

Кидай свой нумер буду звонить! мне как раз на мой мерин нуна каску ставить! :D

OCTA - kur pirkt ?

03. Janvāris 2007, 21:26

Нужен очередной полис ОСТА на год. По Европе, машина зарегистрирована не в Риге, млятский бонусмалус - 7, полная масса 1890 кг, 1988 год. Может кто чего предложит?

OCTA - kur pirkt ?

03. Janvāris 2007, 21:29

P.S. низкий бонусмалус потому, что 5 лет назад побил одному мудаку на жигулях бампер. ущерба на 40 лс, а гемора... до сих пор вспоминаю. :x

OCTA - kur pirkt ?

03. Janvāris 2007, 21:35

[user]857|Metlik|[/user]P.S. низкий бонусмалус потому, что 5 лет назад побил одному мудаку на жигулях бампер. ущерба на 40 лс, а гемора... до сих пор вспоминаю. :x

sūti ziņu RAYS!

OCTA - kur pirkt ?

28. Janvāris 2008, 17:28

Posmotri www.eagents.lv, tam i kupish

OCTA - kur pirkt ?

01. Jūlijs 2010, 09:36

Šis ir labs OCTA kalkulators no salidzini.lv. Tur ir pa tiešo saites uz apdrošinātājiem un nav nekādu uzcenojumu.
Tēma slēgta