04. Decembris 2004, 16:19
saku uzreiz - njem Parex, jo tur agraak parexam Casco nebij attistiita nozare, bet nesen no Baltas aizgaaja diezgan daudz speciaalistu un visi aizgaaja uz Parex
.gif)
taa kaa iecheko vinju piedaavaajumu ...
04. Decembris 2004, 16:48
Tas tiešām fakts -- ja kaut kur kādi augsta līmeņa vadītāji maina darbu, tie pēdējā laikā tiešām nonāk Parex un, kad Baltas īpašnieki nomainīja vadību, veco būtībā pārpirka Parex...
06. Decembris 2004, 14:06
Vot nezinu, kā ir ar to Prex apdrošināšanu, nezinu, vai NORD/LB ņems pretī.
Bet IF apdrošināšanas serviss ir tāds jokains. Piketdien aizgāju uz tuvāko, kas man pie mājām (antonijas ielā). Sēž tur divas jaunietes, kas man nevar paskaidrot ne apdrošināšanas noteikumus, ne pateikt aptuveno prēmiju. Atstāju datus, solīja man šodien līdz pusdienslaikam atsūtīt piedāvājumu. Bet es šodien saņemu šādu meilu:
Par jusu a/m apdroshinashanu:
Ta ka dota a/m ir riska klases a/m, ir nepieciedama papildus informacija par t/l:
1) lietotaja nodarbosanas (darba vieta) un ienemamais amats;
2) - vai klientam pieder ipasumi;
3)- kada ir signalizacijas um imobilaizera marka un modelis? (IF Latvia bus nepieciesams imobilaizers Black Bug).
Vot nekādi nesaprotu, pirčom te 1.un 2.punkts? Kās tas attiecas uz KASKO?
06. Decembris 2004, 14:12
Par 1.nevaru tev pateikt, tachu 2.punkts tiek prasiits ar domu - ja tev ir iipashums un tas ir apdroshinaats, piemeeram, arii IF, tad tas vareetu ietekmeet tavu KASKO preemiju. Respektiivi, jo lielaaku preemiju tu maksaa par citiem apdroshinaashanas veidiem (iipashums parasti ir viens no ienesiigakajiem apdroshinaashanas veidiem) vienaa un tajaa pashaa apdroshinaashanas kompaanijaa, jo iespeejas sanemt labaaku KASKO cenu (kaa zinaams KASKO ir daudz neizdeviigaaks apdroshinaashanas veids apdroshinaataajiem).
06. Decembris 2004, 14:18
Vispār līdz šim (kamēr nebija vajadzīgs KASKO) es izmantoju BTA pakalpojumus, OCTA vienmērņēmu tur, jo klientiem viņiem ir labas atlaides, taču kaut kur netā salasījos, ka ši tur diezgan švaki maksā naudas ārā, ja kas notiek :cry: Negribētos jau domāt, ka kaut kas notiks, bet ja nu...
Kā teikt labākais apdrošinātājs ir tas, kur Tev kāds drsugs strādā, kurš vajadzības gadījumā pabīdīt to prcesu ātrāk. Bet par cik neviens no maiem darugiem, paziņām nestrādā šādās kompānijās, tad atliek vien klaušināt tautas viedokli.
Nu kāpēc vajadzēja manam mersim nomirt?? Nebūtu šīs poblēmas. Un agrāk riska grupā skaitījas Mb un BMW, no kura laika tur ir arī Jeep?
06. Decembris 2004, 14:18
Ar KASKO ir tā, ka viss būs atkarīgs no tā kā tiks sastādīts līgums un kas tajā tiks atrunāts.
06. Decembris 2004, 14:24
Kaut kur pētīju riska grupas... veiglāk būtu nosaukt auto markas, kuras nav riska grupā, tā kā tas statuss ir subjektīvs -- 95% automašīnu!
06. Decembris 2004, 15:06
Tūlīt būs darīšana ar NB Atego apdrošināšanu. ERGO un Balta piedāvāja līdzīgas cenas, bet Baltai liels pluss ir tāds, ka bojājumiem līdz Ls 250 nav nepieciešama policijas izziņa. :!
06. Decembris 2004, 15:17
Atvainojos, "NB" vietā domāts "MB" :whistle:
06. Decembris 2004, 15:40