Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:00 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tochev, nebūs gan tik vienkārši ar piedzimšanu, tas tikai dažās valstīs un tad vēl arī visādi papīri jākārto, tie laiki beigušies. Nākamais, kamēr neiemācīsies, ka nacistu Vaffenam nav nekāda sakara ar latviešu karavīriem, Tev pilsonību nedrīkst piešķirt. Piedevām, ja neesi ievērojis, te tikpat toleranti izturas pret tiem latviešiem, kam neveicās tāpat piespiedu kārtā karot PSRS pusē, bet, jā, par to atcerēties nav izdevīgi, tas tādos brīžos jānoklusē...

“There cannot be a nation if there is not a common history.”
NICOLAS SARKOZY
— acīm redzot miera un kārtības, labas kopā dzīvošanas dēļ Latvijā tomēr ir vajadzīgi pāris vienvirziena vilcieni Krievijas virzienā cilvēkiem, kas nespēj uztvert elementārus vēstures faktus un atslābt, jo kamēr cilvēki šajā valstī nebūs vienojušies par vienotu vēsturi, nekas nesanāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:04 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
15 February 2012 20:55:35 Tochev rakstīja:
a kas butiba izmainisies? :D vienkarshi dazhi latvieshi vel reiz pieradija, ka viniem joprojas ir baiga antipatija pret visu krievisko, bet krievie pieradija, ka tapat vien ar to situaciju nesamierinas. Laiva shupojas talaak.

a mainīsies tas, ka jau tagad sāk šķirot krievus un latviešus, latvieši ieņem aizsargpozīciju, krievi redz ir principiāli, tas nepatīk, tas neapmierina, visus šos 22 gadus mēs dzīvojām Ok, šādi tādi sīkumi bija nepieņemami abām pusēm, bet nebija tik traki, šķirošanas nebija, tagad jau es novēroju, ka cilvēki kuri pēc būtibas ir toleranti un nekad nevienu nešķirotu, sāk to darīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
Citēt:
15 February 2012 20:54:55 Amakatanav rakstīja:

un kas tev ir ar SS ? 9. maijs ir Krievijas impērijas okupācijas sākuma diena un punkts! Kāds vēl paldies? Paldies par to, ka mani vecvecāki bija Sibīrijā, paldies par to, ka Ukrainā 20 milj. nomira badā, lai tik pabarotu Impēriju, paldies par to, ka lauksaimniecību un rūpniecību iznīcināja ar 5 gades plāniem, paldies par to, ka ieveda cittautiešus, paldies par to ka uzspieda krievu valodu, paldies par to, ka ieviesa blatu, deficītu un kukuļošanu? Par ko paldies jāsaka?

ta, pa punktiem - Stalina repressijas notika krievija ari, tas visu PSRS bijusho valstu sera notikums... neviens te to neatbalsta
- Lauksaimniecibu un rupniecibu pec kara buveja no jauna, bet sabruka ta privatizacijas rezultata jau brivaja Latvija, tas ir fakts, paskaties, cik pa padomju gadiem tika uzbuvetas fabrikas, rupnicas, ciemati, pilsetu mikrorajoni, ostas, stacijas, dzelzceli, pat tie kolhozi un sovhozi ar tehnikas daudzumu, savaam pilsetinjam ar visam ertibam un asfalta celiem?
Blats, kukuljoshana... Latvieshi ari bij par partijas biedriem, un neatkariga latvija to visu novietoja jaunaja, vel augstakaja limeni. Un pec privatizacijai, viss jau nepieder tautai, bet atsevishkam personam, parsvara arzemniekiem vai to meitas uznemumiem.

bet kas mus ir tagad? Grindeks, Dzintars, un Kugubuvetava ar Ventspils Naftu? daudz vel nosaukumus varesi tur pierakstiit?
Parsvars rupniecibas gigantu izpardoti pret noliktavam, garazham un metalluzhniem, laukos valda alkoholisms un nabadziba, pat garam strategiskiem celiem 50% lauki, 50% valda tukshums un sabrukums un nocirstie mezhi.
Latvieti, tev ir ar ko lepoties? Ar CocaColas izlejamo razhotni? Vai ar Dienvidu tiltu? Vai ar valsts parada lielumu?
brrrr un fuj.

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Pēdējo reizi laboja Tochev - 15. Februāris 2012, 21:05, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:05 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Visus, kuriem vēl ir veselais saprāts, aicinu referendumā balsot PRET!
Ir jābūt ļoti, ļoti naivam, lai iedomātos, ka runa ir par krievu pašcieņu vai krievu valodu.
No kura laika krievu valoda Latvijā ir bijusi apdraudēta? Kurš krievs te ir bijis diskriminēts/apdalīts???
Faktiski tas ir labi izplānots, nelietīgs uzbrukums Latvijas Republikas konstitucionālajiem pamatiem, ar kuru naida un nestabilitātes kurināšana vēl tikai sāksies.
Vai Jūs nemulsina, kas ir šie tautu sanaidotāji un provokatori - Lindermans, Osipovs, Ždanoka, Plīners u.c. ??? Krievi, lūdzu neiekrītiet, nenoticiet tik lēti šiem cilvēkiem! Vai jūs patiešām gribat dzīvot boļševiku pārvaldītā Krievijas provincē?
Vai mēs neko nevaram mācīties no savas vēstures (kas atkārtojas)? - nav brīnums, ka patreiz masīvi mēģina pārrakstīt arī Latvijas vēsturi (kur jautājums par okupāciju, par izvešānām un padomju režīma masu slepkavībām/kara noziegumiem kļuvis ļoti neviennozīmīgs)...

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 15. Februāris 2012, 21:12, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 February 2012 20:59:24 Amakatanav rakstīja:
Nē mums ir antipātija, ka atkal pēc 22 gadu pārtraukuma spiež virsū krievu valodu... kā krievu būs otra oficiālā, tā garantēju, ka Tu vairs ar mani latviski nerunāsi...

mulkibas. jebkursh, kas mani zin, to pateiks. esmu pietiekami izglitots, ar latvieshu valodas skolotajiem ari, liels tiem paldies.

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 February 2012 21:04:03 bite747 rakstīja:
Citēt:
15 February 2012 20:55:35 Tochev rakstīja:
a kas butiba izmainisies? :D vienkarshi dazhi latvieshi vel reiz pieradija, ka viniem joprojas ir baiga antipatija pret visu krievisko, bet krievie pieradija, ka tapat vien ar to situaciju nesamierinas. Laiva shupojas talaak.

a mainīsies tas, ka jau tagad sāk šķirot krievus un latviešus, latvieši ieņem aizsargpozīciju, krievi redz ir principiāli, tas nepatīk, tas neapmierina, visus šos 22 gadus mēs dzīvojām Ok, šādi tādi sīkumi bija nepieņemami abām pusēm, bet nebija tik traki, šķirošanas nebija, tagad jau es novēroju, ka cilvēki kuri pēc būtibas ir toleranti un nekad nevienu nešķirotu, sāk to darīt.

ka tu zini,ka viss un visiem bija ok? tev varbut. un tas, ka personigi man LV nesagada grutibas vienauga to OK nenozime.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tochev, vai zini, kāpēc rūpniecība te pēc PSRS sabrukuma "sagruva"? Tas ekonomikas grāmatās rakstīts! Mākslīgi, ekonomiski nepamatoti veidota sistēma ar mērķi pārvietot cilvēkus pa PSRS teritoriju un iznīcināt mazās tautas! Ne tikai Baltijā. Ir sausi matemātiski fakti par Rīgu vien — rūpniecības uzņēmumi te tika sabūvēti tik, cik normāli pasaulē būtu pilsētā, kurā dzīvo 3 miljoni iedzīvotāju. Reāli te darbaspēks bija 1 miljons. OK, visu vēl varētu noorganizēt un uzturēt meklējot kādu kompromisu, tikai infrastruktūra Rīgā bija it kā te dzīvotu tikai 300 tūkstoši iedzīvotāju (ūdens, gāze, kanalizācija, ceļi, komunikācijas utt.) Tāpēc rūpniecības samazināšanās 10x bija tikai loģiska, jo tāda izmēra rūpnīcu esamībai te nav nekāda pamata, tagad pirms kaut ko būvēt novērtē infrastruktūru un darbaspēka pieejamību, senāk bija "plāns", pārējais nevienu neinteresēja. Ir stulbi gaudot pēc tiem nesaimnieciskajiem laikiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:13 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
15 February 2012 21:09:02 Tochev rakstīja:
ka tu zini,ka viss un visiem bija ok? tev varbut. un tas, ka personigi man LV nesagada grutibas vienauga to OK nenozime.

īsti tad es nesaprotu, ko tu cepies, ja tev, dzīve te, 22 gadu garumā nesagadāja nekādas grūtības, bet te pēkšņi pēc viskrieviskākā latviešu ēbreja uzrunas tev parādijas virkne aizspriedumu un revolucionāra gars

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:14 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 February 2012 21:05:25 Versipellis rakstīja:
Visus, kuriem vēl ir veselais saprāts, aicinu referendumā balsot PRET!
Ir jābūt ļoti, ļoti naivam, lai iedomātos, ka runa ir par krievu pašcieņu vai krievu valodu.
No kura laika krievu valoda Latvijā ir bijusi apdraudēta? Kurš krievs te ir bijis diskriminēts/apdalīts???
Faktiski tas ir labi izplānots, nelietīgs uzbrukums Latvijas Republikas konstitucionālajiem pamatiem, ar kuru naida un nestabilitātes kurināšana tikai sāksies.
Vai Jūs nemulsina, kas ir šie tautu sanaidotāji un provokatori - Lindermans, Osipovs, Ždanoka, Plīners u.c. ??? Krievi, lūdzu neiekrītiet, nenoticiet tik lēti šiem cilvēkiem! Vai jūs patiešām gribat dzīvot boļševiku pārvaldītā Krievijas provincē?
Vai mēs neko nevaram mācīties no savas vēstures (kas atkārtojas)? - nav brīnums, ka patreiz masīvi mēģina pārrakstīt arī Latvijas vēsturi (kur jautājums par okupāciju, par izvešānām un padomju režīma masu slepkavībām/kara noziegumiem kļuvis ļoti neviennozīmīgs)...

jabut tiesham naivam domajot, ka aizliedzot un ierobezhojot mums krieviem musu valodu skolas, valsts institucijas, darbaa un nu kur vel iespejams pec likumiem, ka tas neskar krievu valodu un pashcienju.
Un Bolsheviku te jau sen nav, te jau sen ir demokratiska sabiedriba, ja kads to nepamana. Un "perevodit` strelki" uz bolsheviku draudiem jau kadus 15 gadus noteikti nav aktuali. Neviens te neuzbazh nekadu komunismu... Kaut gan nacionalizet piemeram prihvatizacijas laika veidoto Shkeles koncernu butu gan laba doma.:D:D:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 21:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 February 2012 21:13:25 bite747 rakstīja:
Citēt:
15 February 2012 21:09:02 Tochev rakstīja:

īsti tad es nesaprotu, ko tu cepies, ja tev, dzīve te, 22 gadu garumā nesagadāja nekādas grūtības, bet te pēkšņi pēc viskrieviskākā latviešu ēbreja uzrunas tev parādijas virkne aizspriedumu un revolucionāra gars

Jo es gribu, lai mani berni macitos sava dzimtaja valoda, jo man butu patikami, ja ielas nosaukumi butu divas valodas, ka agraak,un tas tiesham nozimetu, ka valsts mani ciena,
par medicinu, municipalitati un to parejo esmu jau rakstijis, neatkartoshos.
Es esmu PAR savam tiesibam, un atkskiriba no tevis, es necenshos tadas pati tiesibas no tevis atnjemt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012