Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 16:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Paklau Točev beidz muldēt vēmiens nāk!

1. Neesmu kautkā pamanījis ka tev būtu problēma latviski runāt ja no tā atkarīgs kāds piečuks + tavā kabatā! Tobiš vari ja gribi bet probza ka nu ļoti negribās ...
2. daiļi dirst par to ka krieviem pienākas jo viņi maksā šeit nodokļus ? Moš sāksim ar tevi kur ir reģistrēts tavs "šrots" un cik čekus tu pēdējo gadu laikā esi izsniedzis saviem klientiem?
Un varat mani kārt pie staba bet ibio rio ja paskatās pēc nac sastāva nesūda tie bļāvēji krievvalodīgie nemaksā nodokļus tikai tad kad dirsa deg vai citādi nu nekā!

Man ir noriebies šitas brīnums ko piekopj visas Lv sastopamās nacionalitātes un it īpaši krievvalodīgie - mums saceliet zelta pilis,pie piena upes ar ķīsēļa krastiem... un tad varbūt maybe just a fucking maybe ...mēs sāksim uzvesties kā cilvēki, maksāt nodokļus integrēties sabiedrībā, nespļaudīties uz ielām un nedirst kaimiņiem uz galvas.

Tā kā beidz dirsties vai es tev biļetei uz zilupi sametīšos!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 16:30 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Te ir japiekrīt Placim...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 16:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
tatad, es katru dienu maksaju PVN veikalos, akcizes nodkli benzintankos un atkal PVN, tas tak ari leila summa sanaak.

un man nava shrots, bet garazha, un likumos man par lietotam daljam nav nekas jamaksa, man nav tads apgrozijums.

citie krievie gan maksa visu nodokljus, bet otradi dazhie latvieshi ari neko nemaksa, pat tu, Mipem mersi labojot nekadus chekus neesi izdevies

Plash, pirms macit citus, apskaties uz sevim, reizem tev tas baigi trukst

manie vecaki stradajushi hvz cik gadus, bet ko tad vini dabuja ka pensiju? - neko, tevs jau nau shaja pasaule, matei joprojam vinjas gados ir jastrada.

Man nav problemu runat latviski, mammai ir, bet vinjai pat patik censties, bet man nepatik, kad to Lv man kads megina uzbast valst limeni. Man nepatik dzirdet, ka kads grib, lai manie berni macitos skola sveshvaloda, un vel kaudze argumentu.

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Pēdējo reizi laboja Tochev - 15. Februāris 2012, 16:36, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 16:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
15 February 2012 16:04:24 Tochev rakstīja:
Cilveki grib baudit dzivi...

Oficiāla atļauja runāt tā kā cilvēks jau visu dzīvi runājis, ir tas mazumiņš kas pietrūkst līdz pilnai laimei?

P.S.
Offtopiks, bet Lindermanam kādreiz bija tāds tumšādainais (politkorekti izsakoties) sabiedrotais, arī krievu tiesību aizstāvis. Kur tas pazudis? Tas bija vel jautrāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 16:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
15 February 2012 16:32:01 Tochev rakstīja:
tatad, es katru dienu maksaju PVN veikalos, akcizes nodkli benzintankos un atkal PVN, tas tak ari leila summa sanaak.

un man nava shrots, bet garazha, un likumos man par lietotam daljam nav nekas jamaksa, man nav tads apgrozijums.

citie krievie gan maksa visu nodokljus, bet otradi dazhie latvieshi ari neko nemaksa, pat tu, Mipem mersi labojot nekadus chekus neesi izdevies

manie vecaki stradajushi hvz cik gadus, bet ko tad vini dabuja ka pensiju? - neko, tevs jau nau shaja pasaule, matei joprojam vinjas gados ir jastrada.

Man nav problemu runat latviski, mammai ir, bet vinjai pat patik censties, bet man nepatik, kad to Lv man kads megina uzbast valst limeni. Man nepatik dzirdet, ka kads grib, lai manie berni macitos skola sveshvaloda, un vel kaudze argumentu.

Točev, tik nesāc bimbot! Te ir Latvija - suverena valsts, kur runā Latviešu valodā. Vācijā runā vāciski. Francijā - franciski. Krievijā - krieviski!

Neatkarīgi no nodokļu maksāšanas!

Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 15. Februāris 2012, 16:45, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 16:52 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Citēt:
15 February 2012 16:38:12 MBex rakstīja:
Citēt:
15 February 2012 16:04:24 Tochev rakstīja:
Cilveki grib baudit dzivi...

Oficiāla atļauja runāt tā kā cilvēks jau visu dzīvi runājis, ir tas mazumiņš kas pietrūkst līdz pilnai laimei?

P.S.
Offtopiks, bet Lindermanam kādreiz bija tāds tumšādainais (politkorekti izsakoties) sabiedrotais, arī krievu tiesību aizstāvis. Kur tas pazudis? Tas bija vel jautrāks.

Osipovs? :D
Elite :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 17:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Citēt:
15 February 2012 16:32:01 Tochev rakstīja:

Par vienu lietu piemirsi man ir uzņēmums cauru kuru viss iet un 9% papildus aiziet jūriņā :shura:
A tev pat prātā nav ienācis ka vajag kautko legāli darīt ...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 17:20 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Citēt:
15 February 2012 17:10:14 plashs rakstīja:
Par vienu lietu piemirsi man ir uzņēmums cauru kuru viss iet un 9% papildus aiziet jūriņā :shura:

Īstenībā mikro ir labākais, kas Latvijā kopš 90. gadiem ir noticis nodokļu sistēmā... :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 17:58 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Citēt:
15 February 2012 16:43:57 Bpa4 rakstīja:
Te ir Latvija - suverena valsts, kur runā Latviešu valodā. Vācijā runā vāciski. Francijā - franciski. Krievijā - krieviski!

Neatkarīgi no nodokļu maksāšanas!

Īsi un skaidri viss pateikts! KO te vēl spriest?!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 19:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
canada vienam shtatam ir divas valodas - franchu un anglju, Sweice tur vispar bardaks ar valodam, ta ka nu... nav tas atmazka
Vacija vacieshu ir milzigs parsvars, Krievija - krievu ir absolutais vairakums, tapat ka francija un citas pieminetas valstis.
Latvija - 60 x 40 procenti, kur tad citu tadu valsti atradisiet, lai piemeru pievest? :)

:):)

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012