15. Februāris 2012, 15:25
15 February 2012 14:01:31 Emsis rakstīja:
offtopic Tochev, bet kāpēc tad iepriekšējais referendums par sākumskolām valsts valodā izgāzās un paši krievi nebalsoja ja jau ir tādas problēmas ar valodas apguvi?
krievi parsvara ir racionala tauta, cik nu kads nekliegtu, vienaga tie saprot, ka shis te referendums nedos neko, un netere savu laiku...

un nava te nekadas problemas jaunieshiem ar valodas apguvi, lieta ir ta, ka LV ka priekshmetam ir jaubut, kur kopa latvieshu vesture un literatura, bet kada jega macit to pashu fiziku vai matematiku LV krievu berniem, vo te nekadas jegas es neredzu, jo pamatmerkis ir ta fizika, bet valodu jamacas valodas stundas, nevis ta, it visur kur var, "ko kuchi"
Pēdējo reizi laboja
Tochev - 15. Februāris 2012, 15:27, kopā labots 1 reizi.
15. Februāris 2012, 15:27
Bet nu pasakiet man, kam tas jums visiem vajadzīgs?
Ziedu laikos, kad visiem bija nauda, uz nacionālām lietām visiem bija nospļauties. Dzēra un runāja kaut ar sātanu, ka tik piķis.
Tagad naudas mazāk, un sākās vecā dziesma krievi pret latviešiem.
Tāda sajūta, ka šobrīd sunim nav ko darīt un viņš laiza olas.
15. Februāris 2012, 15:31
15 February 2012 15:27:51 Richy rakstīja:
Bet nu pasakiet man, kam tas jums visiem vajadzīgs?
Ziedu laikos, kad visiem bija nauda, uz nacionālām lietām visiem bija nospļauties. Dzēra un runāja kaut ar sātanu, ka tik piķis.
Tagad naudas mazāk, un sākās vecā dziesma krievi pret latviešiem.
Tāda sajūta, ka šobrīd sunim nav ko darīt un viņš laiza olas.
par vienaudzigajam tiesibam abam pusem
Pēdējo reizi laboja
Tochev - 15. Februāris 2012, 15:34, kopā labots 1 reizi.
15. Februāris 2012, 15:33
Muļķibas!
Ja tāds būtu jautājums, tad referendums būtu par pilsonības piešķiršanu nepilsoņiem!
15. Februāris 2012, 15:36
15 February 2012 15:33:57 Richy rakstīja:
Muļķibas!
Ja tāds būtu jautājums, tad referendums būtu par pilsonības piešķiršanu nepilsoņiem!
tiesibas jaatgut pamazam, ja pa lielo kumosu nesanak.
Par to, lai valoda netraucetu cilvekiem stradaat, macities, un lai ta vispar nebutu ka robezha starp divam gruppam. Divas valodas - viss, visi vienadi, nav nekadu stridu, nav nekadu problemu. Abam pusem jazin abas valodas tur, kur nepiecieshams, it ka godigi
15. Februāris 2012, 15:39
Nevienā oficiālā politiskā paziņojumā nav pateikts tas, ko Tu tagad man saki.
Visas tā saucamās krievu partijas, saka, ka referndums ir protests, nevis divu valodu ieviešana.
Jūs ļoti labi zināt, ka divas valodas ir lielāks kumos par pilsonības piešķiršanu.
Tas ir un paliek bardaks un provokācija uz savstarpēju naidu.
15. Februāris 2012, 15:54
15 February 2012 15:39:20 Richy rakstīja:
Nevienā oficiālā politiskā paziņojumā nav pateikts tas, ko Tu tagad man saki.
Visas tā saucamās krievu partijas, saka, ka referndums ir protests, nevis divu valodu ieviešana.
Jūs ļoti labi zināt, ka divas valodas ir lielāks kumos par pilsonības piešķiršanu.
Tas ir un paliek bardaks un provokācija uz savstarpēju naidu.
mes te pauzham savu viedokli, nevis kaut kadu partiju. Jebkursh, kursh balsos "PAR", balsos par divam valodam, nevis par kaut kadu protestu vai partijas teicienu.
un kur tad mana teiciena bij kaut majiens uz bardaku vai savstarpejo naidu? jums atkal paranojja?
neviens tak nepiedava krievu valodu ka vienigo valodu, pat PSRS laika ta nebij, tas ir referendums par ABAM.
OK, jautajums visiem Latvieshu valodas patriotiem vai lietotjiem. Isti padomajot, ka krievu valoda ka papildvaloda vai pat otra valoda traucetu, pazeminatu vai iznicinatu latvieshu valodu? cik stipri tas to reali skartu? nu ta, katra sfera, katra joma pa piemeram vai kopa par veselo sabiedribu un pat pasaules limeni.
Pēdējo reizi laboja
Tochev - 15. Februāris 2012, 16:01, kopā labots 1 reizi.
15. Februāris 2012, 15:59
To es arī gribu pateikt Tu domā, ka balsosi par vienlīdzīgām tiesībām, partijas visiem saka, ka balsojums ir protests, bet Lindermans to organizē ar pavisam citu mērķi - radīt bardaku.
Un jūs - latvieši pret krieviem un otrādāk, ar lielāko prieku tur lecat iekšā.
15. Februāris 2012, 16:04
15 February 2012 15:59:20 Richy rakstīja:
To es arī gribu pateikt Tu domā, ka balsosi par vienlīdzīgām tiesībām, partijas visiem saka, ka balsojums ir protests, bet Lindermans to organizē ar pavisam citu mērķi - radīt bardaku.
Un jūs - latvieši pret krieviem un otrādāk, ar lielāko prieku tur lecat iekšā.
pofigs, kas organize, jo visi zin ta isto merki - divas valodas, vienadas tiesibas un tt. tas ir tas, ko parasta tauta grib, organizejot sho referendumu. Sakot no professoriem lidz bezdarbiniekiem. Cilveki grib baudit dzivi, nevis kaut kadi cinities par savam tiesibam vai "baudit" k-kadas pazeminashanas no valsts puses. Pat ja mums butu ekonomikas idille, problema vienauga paliktu.
Es ari gribu lepoties par savu valsti, bet, nu sorry, man kaut ka lidz galam nesanak.
Un ta, es, ka shi topika organizators, AIZLIEDZU "Lindermana" uzvarda te piemineshanu, jo jums latvieshiem pret to ir allergija, bet 99% krieviem vinsh ir isteniba lidz vienai vietai.
Pēdējo reizi laboja
Tochev - 15. Februāris 2012, 16:12, kopā labots 1 reizi.
15. Februāris 2012, 16:06
Pret agresoriem vienmēr būs alerģija. Ne velti viņš arī Krievijā pasēdēja.