Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 09:50 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
kads tad krievam motivejums cienit un macit latvieshu valodu, ja parsvars latvieshiem negrib tik pati cienit krievu valodu un pie tam dazhiem joprojam prata pietiek sapnjot, lai mes no shejienes pazustu

tam es piekrītu krievam motivācija nav nekāda, prese krievu, kanāli krievu, filmas krievu, uz ielas runā krieviski, arī latvieši zina krieviski... kāda jēga mācīties? Un krievi ciena latviešu valodu? Jā daži % ciena, bet pārsvarā nē. nepoņimaju, govori po ruksi... to es dzirdu ikdienā, kad man klienti zvana... tad man ir jāmācās krievu valoda, bet krievam nē? tā ir necieņa pret mani.

Neviens negrib,lai jūs pazustu, grib tikai to, lai tiktu respektēta valsts, tās pilsoņi un likumi.Neviens jau neliek runāt ar radiem draugiem latviski.

un sadalot/atdalot saskaņa nekad nebūs....
vēsturiski pirms okupācijas krievi bija 9%. Tad viņi tika mākslīgi atvesti, lai sajauktu tautas un tautām pazustu identitāte...

Citēt:
un kura tad vieta ta krievu valoda ka otra valoda trauce neatkarigai Latvijai?
ļoti traucē. ja būs 2 valodas, tad krieviem vispār zudīs vēlme mācīties latviešu valodu un būs sejā bļāviens govori po ruski, eto glavnnij jazik. jau tagad vecenes man ir izteikušas, ka drīz krievu būs galvanā, un tad man būs ar viņām jārunā krieviski (gabijai arī toreiz trolejbusā uzbrēca)

Citēt:
no otras puses man ta pilsoniba ir lidz vienai vietai, pie tam man nava japerc viza uz krieviju, ja nejaushi pie radiem aizvraukt vai kadas darishanas, un nebalsojot es nejutos atbildigs par tiem mudakiem no valdibas un tiem mesliem, kurus tie padara, man pofig uz to valsts valodu, jo stulbs itka neesmu un latviski runaat kaut kadi es tomer protu, bet, vai tas tiesham ir labi n ta tiesham ir jabut?

Redzi,te ir tava atbilde... tu esi nepilsonis, tu izvēlies būt "ārpus likuma" nelemt valstiskus lēmumus "vēlēšanas" u.t.t. Tāpēc tev nav ne morāla, ne tiesiska pamata kaut ko iebilst pret latviešu valodu, kā vienīgo valsts valodu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 09:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Protams, ka PRET balsos katrs sevi cienošs latvietis un arī valsti kurā viņš dzīvo, tautu ar kuru viņš ikdienā sadzīvo cienošs, loģiski domājošs un lojāls krievs.
Šis jautājums vispār nebūtu jāpaceļ, kur nu vēl referendumā!
Nesaprotu par ko tu esi sašūmējies Tochev? Refernedums un tavs jautājums ir spļāviens latviešiem un Latvijai sejā.
Neiet runa par runāšanu ar krieviem krievu vai latviešu valodā vai krievu kultūras saglabāšanu, bet krievu kā otru valsts valodu. Tu vispār saproti ko tas nozīmē un kāpēc tam būtu tā jābūt?

Argumenti PRET:
Citur pasaulē tādu jautājumu vispār nepaceļ - ne Lietuva, Igaunija par krievu valodu, ne Vācija par turku utt. Igaunijas prezidents vispār nesen izteicies uz jautājumu par krievu valodu kā oficiālo valodu Igaunijā: „Kāpēc tai tādai jābūt?” un turpina skaidrot žurnālistam, kuram viņš pārmet pārņemtību ar krieviem un Krieviju: „Piemēram, mēs (igauņi) okupējam jūsu valsti, bet pēc 50 gadiem sakām, ka jums igauņu valodai ir jāpiešķir valsts valodas statuss. Okupācijas vara sagrābj valsti, uz Sibīriju deportē simtiem tūkstošu tās iedzīvotāju un šurp atsūta savus ļaudis. Un tagad, kad mēs galu galā esam ieguvuši neatkarību, vai patiesi okupantu varas valodai jākļūst par otro valsts valodu? Neuzdodiet man smieklīgus jautājumus! Mana atbilde: krievu izcelsmes cilvēkiem būtu drīzāk jārūpējas par Igaunijas pilsonības iegūšanu.”
respect čalim :super:

Gribēju vēl 100 uzrakstīt, bet sapratu ka nav jēgas, ja šāds stulbs jautājums :doh: tiek uzdots.

P.S. referendums ja nemaldos izmaksās 2 000 000 Ls. Tie būs tikai ziediņi ar pārējiem izdevumiem, ja krievu valoda būs oficiālā valoda Latvijā. Atkal būs jāņem vairāki milijardi aizņēmums :doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 09:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Citēt:
15 February 2012 09:50:03 Richy rakstīja:
Uz referendumu neiešu. Netaisos savu pasi piesārņot ar nožēlojamāko provokāciju Latvijas vēsturē!

Taisnība, šī ir nožēlojama provokācija, bet tā ir pieļauta un tā notiek. Lai šāda provokācija vairs nekad neatkārtotos ir jāparāda kāds pārsvars ir latviešu valodai un cik tās pilsoņiem un tautai nav vienalga.

Pēc tam, protams, jāizstrādā grozījumi lai kaut ko tādu vairs nepieļautu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 10:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Richy ej. tagad tu bāzīsi galvu smiltīs un cerēsi, ka nekas slikts nenotiks... bet tu nezini, vai pa ceļu neies kāds ,kas izmantos šo tavu, dibens gaisā, galvā smiltīs, pozīciju, lai apmierinātu savas iegribas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 10:06 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Piedalīties absurdā tādēļ, ka tas notiek un citi piedalās? Nu nē, ne dēļ tā man galva dota.
Apelēšana pie nacionālām jūtām dēļ politikas - tas ir zemiski! Es netaisos skriet uz balsošanu un naidoties ar cilvēkiem, tikai dēļ tā, ka kāds tā teica.

Iesaku visiem apdomāt šī pasākuma būtību. Tur nav nekā latviešu valodai bīstama, jo krievi nekad nesavāks nepieciešamo balsu skaitu, bet jūsu PRET neko viņiem sliktāku nepadarīs. Toties uzskatāmi parādīs to, ka iedzīvotāji ir viegli kacināmi ar nacionāliem jautājumiem. Ticiet man, šī nav pēdējā reize, kad būs šādi gājieni.
Neļaujiet manipulēt ar sevi un nenaidojieties ar saviem draugiem!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 10:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

nesavākt tad nesavāks, bet ja nebūs stabils miljons PRET, tad:
1. latviešiem ir vienalga, tātad varam turpināt kundzēties
2. latvieši tikai nedaudz ir vairāk par mums, tātad mēģinām vēlreiz ar stiprāku propagandu.

Tagad vairs nav politika, tagad ir jāpasaka kategorisks NĒ. nevis jābūt vienaldzīgam.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 10:15 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Informācijai:
Satversmes 79.pants "Tautas nobalsošanai nodotais Satversmes pārgrozījums ir pieņemts, ja tam piekrīt vismaz puse no visiem balsstiesīgiem."

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 10:16 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 February 2012 10:10:18 Amakatanav rakstīja:
nesavākt tad nesavāks, bet ja nebūs stabils miljons PRET, tad:
1. latviešiem ir vienalga, tātad varam turpināt kundzēties
2. latvieši tikai nedaudz ir vairāk par mums, tātad mēģinām vēlreiz ar stiprāku propagandu.

Tagad vairs nav politika, tagad ir jāpasaka kategorisks NĒ. nevis jābūt vienaldzīgam.

Nav jautājums par latviešiem vai krieviem. Ir jautājums par bardaku. Ja tauta aktīvi atsaucās uz šo tēmu, tad bardaks turpināsies.
Šī brīža tēma, tas nav principa jautājums par krievu valodu. Lindermanam un co. ir pajāt uz krievu valodu Latvijā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 10:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Kā es smiešos, kad sabrauks visi tie turki, kurdi, āfrikāņi utt. un pēc pāris mēnešiem runās latviski. Nav ko biedēt ar kaut kādiem bubuļiem, kas varbūt izrādīsies šai valstij lojālāki un būs ieinteresētāki Latvijas pilsonības iegūšanā, gribēs piedalīties vēlēsanās tādā kārtībā, kāda te ir, nevis pieprasīt savu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2012, 11:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Man izskatās, ka šāda tipa provokācijas būs vienīgais veids kā iekustināt sabiedrību, tādējādi kaut kādā mērā turpinot leģitimēt gan varas politisko sistēmu, gan tās juridisko rāmīti - "valsti". Bet pasaule mainās, un viņiem nāksies krist ar vien zemāk.
Pat Dombrovskis metis pie malas savu letarģisko izturēšanos iesaistoties tautas kaitināšanā.

P.S. Un tas Jēzus citāts uz dzelzceļa tilta ir vispār psc :lol:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012