14. Septembris 2011, 10:48
Taisni pretēji. Piedalīties obligāti un pēc labākās sirdsapziņas, un mēģināt runāt ar radiem/draugiem/kolēģiem. Mani tik šokē šī apņemšanās balsot par ej tu sazini, ko - galvenais, ka čoms/kaimiņš/skolas biedrs. Un arī tas, ka cilvēki domā, ka kaut ko var panākt ar protesta balsojumiem pēc principa "nu lai tad izput pavisam" .
Es neloloju lielas cerības, ka kaut kas diži mainīsies, be IR VĒRTS parunāt ar neapzinīgiem un apdullušiem līdzcilvēkiem!
14. Septembris 2011, 10:49
"piemēram" bija atslēgas vārds tajā teikumā.
Katram ir jāmēģina saprast un saredzēt īstajā gaismā visi šie politikāņu gājieni un jāpaskatās, KO viņi ir sadarījuši pēdējos gados, kādus lēmumus pieņēmuši, kā sasmērējušies un kā runājuši.
Es reiz balsoju par vienu partiju, kura uzreiz pēc vēlēšanām radikāli mainīja savas prioritātes, toreiz es balsoju par it kā "mazāko ļaunumu". Nu tas ir garām, otreiz par šiem nebalsošu.
14. Septembris 2011, 10:52
Šorīt klausījos, kā Šlesers runā LR-1.
Tāds traktora runas stils nav nevienam citam!
Viņš tik meistarīgi sapludina kopā domas un teikumus, ka sarunas biedram netiek dota nekāda iespēja iespraukties. Ja jebkura cilvēka monologa laikā var noprast, kurā vietā tiks pabeigta doma/teikums, tad tiek sagaidīts, ka tur būs neliela pauze, lai otrs varētu reaģēt uz domu. Šlesers pauzes neatstāj vispār! Tur, kur beidzas viena viņa doma, bez sekundes simtdaļas pauzes sākas nākamā.
Tas bija tik uzkrītoši!
Jāsecina, ka Šlesers nav cilvēks, kas ieklausās un kuram vispār ir svarīgs kāda cita cilvēka viedoklis. Buldozers ir un paliek labākais apzīmējums.
Manuprāt, tas ir liels mīnus cilvēkam, kurš grib būt demokrātiskas valsts parlamentā. Jo demokrātija ir uzklausīšana un dialogs. Monologs ir raksturīgs totalitārām sistēmām. Fidels, piemēram, ziedu laikos varēja uzstāties 6 stundas no vietas, un viņam nevajadzēja nekādus sarunu biedrus. Pašpietiekams cilvēks, kuram nerūp, ko domā citi.
14. Septembris 2011, 10:54
Man šķiet, ka šais vēlēšanās būs neizbēgami jāpielieto "mazākā ļaunuma princips".
To Renoir:
Trakākais ir tas, ka liela daļa Latvijas kristīgo/baznīcu cilvēku kā aptaurēti un nozombēti balsos par Šleseru&CO. Darbojos tajā vidē un man rokas bezspēcībā nolaižas un kājas uz otru pusi sāk locīties, kad to redzu. Ir tik daudz stulbu cilvēciņu, kuri patiešām neatšķiras no aitu bara (Roterdamas Erasmus vārdiem runājot). Domāšana apmēram tāda - viņi ir par sirdsapziņu, vērtībām, ir bezbailīgi tik daudz laba izdarījuši, tur taču ir labais Šlesers, Baštiks, Šmits utt. Brrr, ārprāts!!!
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 14. Septembris 2011, 11:01, kopā labots 1 reizi.
14. Septembris 2011, 10:57
14 September 2011 11:54:16 Versipellis rakstīja:
Man šķiet, ka šais vēlēšanās būs neizbēgami jāpielieto "mazākā ļaunuma princips".
Piekrītu. Galvenais nebalsot par partijām, kuru priekšplānā ir jūtami amorāli cilvēki. Tas ir no tām partijām, par kurām vispār var balsot to nostājas dēļ.
14. Septembris 2011, 11:00
Šlesers pēdājā laikā varēja nerunāt

Zatlers jau ar tik pat sviestaini runā, tikai valoda bagātāka. Tomēr, cilvēks izglītots
.gif)
Balsošu par VL.
14. Septembris 2011, 11:03
Nedaudz par partijām (subjektīvi)
Sākumā pat likās, ka ZRP būs nedaudz kaut kas cits, bet "Staigātāju" -Ošleja un Co ņemšana savās rindās parādīja arī šīs partijas divkosību. Toties ekon.programma ir diezgan reālistiska un bez mākoņstūmēju principiem. Viss atkarīgs, vai viņi dabūs vairākumu- ja dabūs, iespējams, būs kaut dažas, bet pozitīvas izmaiņas. Jāatcerās, ka pārējie "čurā biksēs" no Zatlera gājieniem un taisa melno PR ar visiem (Ne)atkarīgajiem Mēdijiem.
SC- ekonomiskā programma ir vienk. briesmīga, viņiem vispāŗ rindās ir kāds sakarīgs ekonomists vai tikai cilvēki, kas nodarbojas ar "kupi/prodai" biznesu Krievijā. Kā zināms, bizness Krievijā un iekš ES ir 2as dažādas galaktikas, kuras ir tālu tālu viena no otras.
Vienotība- manā uztverē lielākie divkoši, kādi vispār var būt. Lielās ar Latvijas glābšanu, bet aizmirst pieminēt, ka visā pasaulē ekon. situācija uzlabojās un Latvija pasaulei ir astē. Situācijas uzlabošanās nav viņu nopelns. Kur nu vēl ķīviņi par amatiem pēc 10. Saeimas vēlēšanām un savējo bīdīšana it visur.Pretstatā tam, par ko tika bļauts pirms 10. Saeimas vēlēšanām.
Pēdējo reizi laboja
ZV - 14. Septembris 2011, 11:08, kopā labots 1 reizi.
14. Septembris 2011, 11:09
Balsošu par VL.
14. Septembris 2011, 11:09
SC ir kreisie. Tādiem vēsturiski nav izpratnes par ekonomiku. Tie ir spēki, kas vēršas uz sociāliem uzlabojumiem cilvēkiem, bet otru pusi tam nesaskata. Ja tu gribi par velti vizināt pensionārus sabiedriskajā transportā, tad kādam par to būs jāmaksā.
Diez kurš tas būs?
Skaidrs, ka gala rezultātā visa sabiedrība arī ieskaitot pašus pensionārus, jo Rīgas satiksmei no tā būs zaudējumi, kurus tai kaut kādā veidā būs jāsedz. Kurš segs?
Galu galā tauta pati, ieskaitot pensionārus caur paaugstinātiem tarifiem vai citiem mazāk tiešiem instrumentiem.
Bet kreisajiem tāda veida tālredzība, šķiet, nav raksturīga.
14. Septembris 2011, 11:13
SC pazīstu cilvēku, kurš pavisam nesen draugu/paziņu pulkā aicināja neievērot nīstās Latvijas likumus un nemaksāt nodokļus...