Tēma slēgta

Progresīvais auto nodoklis

15. Decembris 2010, 14:17

15 December 2010 14:13:02 Richy rakstīja:
Pārmaiņas rodas tad, kad kāds kādu nomaina...

Tas arī ir pēdējo gadu vēlētāju motto. Arī šogad daudzi puslatvieši un latvieši balsoja par SC, vadoties pēc tāda principa.
Īstenībā šāda pieeja atgādina daža laba ģimenes dzīvi. Ja ar sievu nevar sadzīvot, problēmas nerisina - meklē citu sievu, ar kuru pēc laika notiek tieši tas pats. Un tā var mainīt vienu pēc otras visu mūžu.

15. Decembris 2010, 14:18

15 December 2010 14:11:19 1964 rakstīja:
....balsoja par vienotibu, jo cereja uz parmainaam....bet sanaca kaa vienmer....

nu nu...drīzāk balsoja par "mazāko ļaunumu". Tomēr nobalsots arī reizē par nekompetenci un profānismu.

Bet kur ir tad izeja?

Palasot SC alternatīvo budžetu vispār mati ceļās stāvus - ja tie būtu pie aršanas, valstij kredītreitigs jau būtu CCC.

15. Decembris 2010, 14:19

15 December 2010 14:17:04 Renoir rakstīja:
Tas arī ir pēdējo gadu vēlētāju motto. Arī šogad daudzi puslatvieši un latvieši balsoja par SC, vadoties pēc tāda principa.
Īstenībā šāda pieeja atgādina daža laba ģimenes dzīvi. Ja ar sievu nevar sadzīvot, problēmas nerisina - meklē citu sievu, ar kuru pēc laika notiek tieši tas pats. Un tā var mainīt vienu pēc otras visu mūžu.

Viss jau būtu labi, ja tā sieva būtu apprecēta tikai pēc vīra gribas. Bet te sanāk, ka vīram ir personības dubultošanās un viņš vienlaicīgi precās ar dažādām sievām, kuras virtuvē taisa traci :D (daudzpartiju sistēma).

15. Decembris 2010, 14:21

15 December 2010 14:13:02 Richy rakstīja:
15 December 2010 14:11:19 1964 rakstīja:
15 December 2010 13:59:53 Richy rakstīja:
Bet kā tauta var iet piketēt pret sevi?
Saiemā sēžam mēs paši. Lēmumus pieņem Vienotība un par viņiem balsoja ļoti daudzi, kā mēs redzam. Tad pret ko mēs piketēsim?

....balsoja par vienotibu, jo cereja uz parmainaam....bet sanaca kaa vienmer....

Ka var cerēt uz pārmaiņām, ja Vienotība neko nenomainīja? Viņi tak bija iepriekš. Pārmaiņas rodas tad, kad kāds kādu nomiana...

Goda vards, pateiksu beidzot skali.....
Gribejat Dombrovski? Ludzu jums tie 60%,priecajieties un maksatjat, nemaz nedomajat pukstet! Ko var gribet no musu vladibas, ja 90.jos gados reketieri pat bija zelsirdigaki?!
Piedodiet atvainojiet, bet labak lai pie stures sez Slesers un Usakovs vai Lembergs, lai ari zog, bet nu atvainojiet, viss, ko dara vini, griezas uz uraa....lidostaa vietas nav lai cilvekus pienemtu, Venstspils gravjos driz nevis udens teces, bet nafta....un vel piikst, ka Krievija perk zemes,taisa uznemumus utt,labak lai Krievu nauda te plust un maniem berniem ir ko est un kur macities, neka lai vini skraida pliki un un ludz bada naudu, BET TOTIES latviesu valoda!

15. Decembris 2010, 14:25

15 December 2010 14:21:00 AS rakstīja:
Piedodiet atvainojiet, bet labak lai pie stures sez Slesers un Usakovs vai Lembergs, lai ari zog, bet nu atvainojiet, viss, ko dara vini, griezas uz uraa....lidostaa vietas nav lai cilvekus pienemtu, Venstspils gravjos driz nevis udens teces, bet nafta....un vel piikst, ka Krievija perk zemes,taisa uznemumus utt,labak lai Krievu nauda te plust un maniem berniem ir ko est un kur macities, neka lai vini skraida pliki un un ludz bada naudu, BET TOTIES latviesu valoda!

Tieši tā. Tādēļ es balsoju par Šleseru :D
Zinu, zinu... ****** :D Bet esmu par biznesu Latvijai, nevis SVF!

15. Decembris 2010, 14:27

.......nu minetajiem jau bija iespeja gan zagt un vienlaicigi arii par visiem parupeties, bet arii kautkaa nesanaca....

15. Decembris 2010, 14:27

15 December 2010 14:25:23 Richy rakstīja:

Tieši tā. Tādēļ es balsoju par Šleseru :D
Zinu, zinu... ****** :D Bet esmu par biznesu Latvijai, nevis SVF!

Es ari balsoju par Sleseri un nemaz nejutos, ka ******!
Tiesi ta, pie kajas man kaut kada latviesu valoda un tradicijas, ja ledusskpais tukss.....es ari par biznesu :):super::super::super:

15. Decembris 2010, 14:28

Šlesers ar Šķēli jau labprāt gribētu devalvēt Latu, savs maks katram tuvāks ;) padomājiet par to :D

Par biznesu, Jūs varētu pelnīt 2x vairāk....tikai pēcāk Jūs attaptos, ka viss sabrucis, naudai vairs nav vērtības, bet veikalos hiperinflācija. Joprojām esat par biznesu, neievērojot ekonomiskās likumsakarības ? :shura:
Pēdējo reizi laboja ZV - 15. Decembris 2010, 14:32, kopā labots 1 reizi.

15. Decembris 2010, 14:28

Piedodiet atvainojiet, bet labak lai pie stures sez Slesers un Usakovs vai Lembergs, lai ari zog, bet nu atvainojiet, viss, ko dara vini, griezas uz uraa....lidostaa vietas nav lai cilvekus pienemtu

Aizmirsi vēl Šķēli.
Pirmkārt, viņu varas laikos nebija krīzes pasaulē. Varētu vēl diskutēt, vai krīze neiestājās tieši šāda veida cilvēku dēļ.
Otrkārt, ja tagad rodas iespaids, ka tiekam slaukti, tad tāpēc, ka tas tiek darīts atklāti un tas viss tiek iebāzts kopējā katlā nevis hūtē. Izveicīgo darboņu laikos mums visiem tika nozagti vēl lielāki miljoni, tikai pa kluso. Vai tas ir labāk? Kaut vai shēmu dēļ valstij (tev un man) nav samaksāti neskaitāmi miljoni ienākuma nodoklī. Tu nemaz nezini, cik labi tu pats varētu dzīvot, ja mums nebūtu oligarhu.

15. Decembris 2010, 14:30

15 December 2010 14:27:02 1964 rakstīja:
.......nu minetajiem jau bija iespeja gan zagt un vienlaicigi arii par visiem parupeties, bet arii kautkaa nesanaca....

Es tomēr uzskatu, ka sanāca gan. Vismaz tajā neilgajā laika periodā, bija daudz labas lietas izdarītas.
Protams, nozagts arī bija pietiekami daudz, bet nabago un neapmierināto bija daudz mazāk, tādēļ ka Latvija ir tik maza, ka visi juta labumu no tā.
Bet tagad nauda plūst ārā no LV un no tā mēs nekad nekādu labumu nejutīsim.
Tēma slēgta