15. Decembris 2010, 13:59
Bet kā tauta var iet piketēt pret sevi?
Saiemā sēžam mēs paši. Lēmumus pieņem Vienotība un par viņiem balsoja ļoti daudzi, kā mēs redzam. Tad pret ko mēs piketēsim?
15. Decembris 2010, 14:05
15 December 2010 13:59:53 Richy rakstīja:
Saiemā sēžam mēs paši. Lēmumus pieņem Vienotība un par viņiem balsoja ļoti daudzi, kā mēs redzam. Tad pret ko mēs piketēsim?
Es saklausīju, ka tu gribi vērsties pret cilvēkiem.
Pret cilvēkiem nav jāvēršas. Cilvēks un viņa rīcība nav viens un tas pats, ja runājam par nepatikšanu.
Piemēram, ja man dažreiz nepatīk, ko saka plash, tas nenozīmē, ka man viņš kā cilvēks nepatīk.
.gif)
Tās ir dažādas lietas.
Vērsties vajag pret cilvēku rīcību, kas parējiem nepatīk. Lai viņi saprot (daži no viņiem lai vispār uzzin) un tādējādi kļūst gudrāki un pieredzējušāki.
15. Decembris 2010, 14:05
Es tikai vienu lietu nesaprotu.....kur logika!
Ja paliekam pie ta pasa nodokla, kas bija domats auto lidz 2005.gadam, manam W140 snaca 138Ls pec tipa jauna aprekina
Tad pec si nodokla sanak, ka masa+jauda+tilpums man sanak maksat 127Ls, sanak vel mazak

Laikam kaut ko nesaprotu......ja var kads apgaismo mani.
15. Decembris 2010, 14:08
15 December 2010 14:05:24 Renoir rakstīja:
Es saklausīju, ka tu gribi vērsties pret cilvēkiem.
Pret cilvēkiem nav jāvēršas. Cilvēks un viņa rīcība nav viens un tas pats, ja runājam par nepatikšanu.
Piemēram, ja man dažreiz nepatīk, ko saka plash, tas nenozīmē, ka man viņš kā cilvēks nepatīk.
.gif)
Tās ir dažādas lietas.
Vērsties vajag pret cilvēku rīcību, kas parējiem nepatīk. Lai viņi saprot (daži no viņiem lai vispār uzzin) un tādējādi kļūst gudrāki un pieredzējušāki.
Man tomēr šķiet, ka visa problēma ir cilvēkā. Kā teica zināms biedrs: "nav cilvēka, nav problēmas".
15. Decembris 2010, 14:08
15 December 2010 13:49:46 Misters X rakstīja:
Uzstādijums, ka lielo, jaudīgo motoru īpašnieki varētu arī atlocīt (saprāta robežās) nedaudz vairāk kā standarta 2.0 dīzeļa braucējs nav nepareizs pēc būtības kā tādas.
Es jau arī par to, bet tagad tie aprēķini ir pārāk netaisnīgi un no pakaļas izzīsti. Nodokļi tiks aprēķināti gan par jaudu, gan tilpumu. Uzskatu, ka tas ir pilnīgs sviests un tā ir viena un tā paša nodokļa divkārša piemērošana nedaudz savādākā veidā. Neesmu gatavs maksāt četrkārtīgi un vairāk kā parastais 2.0 dīzeļa braucējs, turklāt ņemot vērā, ka braucu ļoti maz un tikai tāpēc līdz šim izvēlējos lielāku dzinēju.
15. Decembris 2010, 14:10
Kādēļ nevar rēķināt pēc tiem pašiem muitas katalogiem, kas bija agrāk?
15. Decembris 2010, 14:11
....balsoja par vienotibu, jo cereja uz parmainaam....bet sanaca kaa vienmer....
15. Decembris 2010, 14:13
15 December 2010 14:11:19 1964 rakstīja:
....balsoja par vienotibu, jo cereja uz parmainaam....bet sanaca kaa vienmer....
Ka var cerēt uz pārmaiņām, ja Vienotība neko nenomainīja? Viņi tak bija iepriekš. Pārmaiņas rodas tad, kad kāds kādu nomiana...
15. Decembris 2010, 14:13
15 December 2010 14:11:19 1964 rakstīja:
par kādām pārmaiņām?
viņiem tak kampaņas sauklis bija: "Dambrovskim jāturpina strādāt", visās intervijās viņš teica, ka ir jāturpina izvēlētais kurss - drastiski visu griezt un cirst.
15. Decembris 2010, 14:16
15 December 2010 14:08:19 Artūrs rakstīja:
Neesmu gatavs maksāt četrkārtīgi un vairāk kā parastais 2.0 dīzeļa braucējs, turklāt ņemot vērā, ka braucu ļoti maz un tikai tāpēc līdz šim izvēlējos lielāku dzinēju.
Es jau arī saku, saprāta robežās.
Šim konkrēti nav sakara ne ar kādu robežu - totāls idiotisms. Vai tiešām deputātiem tik grūti paraudzīties uz kaimiņiem, viņu sistēmu ?