Tēma slēgta

Sveiciens jaunajiem lietotājiem/sveicienu topiks

14. Novembris 2006, 20:18

Sveicinaati,es arii esmu jauns frukts!!!Jau meeneshus 2 pirms MB iegaades seedeeju shajos foorumos un lasiiju par MB.Mana izveele svaarstijaas starp volvo s-40,saab 900 coupe,un mb coupe 124.Domaaju nav skali jaasaka kapeec esmu sheit registreejies :DCeru tikai uz atsuciibu jau kaut ko stulbu uzjautaaju!! Esmu nodziivojis gandriiz 2 gadus Aazijaa,tapeec prieksh manis katrs baltais ir braalis,kur nu veel no Latvijas!!!

P.S. Ir nepatiikami,kad Tavu jaut.,vai citu rakstu apkakaa!!!

14. Novembris 2006, 20:21

Pie tās aplikšanas laikam mazliet jāpierod... zini kā, jautājums atkārtojas jau 10-to reizi, meklētājā laukā lec čupas ar atbildēm, bet atkal uzjautāts -- viens no iemesliem kāpēc kādam agresīvāka atbilde. Citādi jau te nevienam nekā personīga, tik gadās arī negarastāvokļi!

14. Novembris 2006, 21:18

Laikam jau Tev taisniiba!!! :D Es pirms tam biku parakaajos pa bmw forumiem un saprtu ka Mercedes ir mans auto.....ja gribu agresivitaati,varu izaardiities ar moci :evil: Gribeejaas saab,volvo,bet......

14. Novembris 2006, 21:49

[user]198288|kilograms|[/user] Gribeejaas saab,volvo,bet......

trakais.....

14. Novembris 2006, 22:05

kapeec trakais??? 8D

15. Novembris 2006, 10:02

SAAB, Volvo......ir dzirdets, ka sho auto ipashnieki ir regulari cieminji servisos, bet laikam jau nevajag stereotipizet...

tachu izvele starp SAAB, VOLVo un MB ir bijusi pilnigi pareiza! :P

apsveicam un daudz prieka ar QP ! :!

15. Novembris 2006, 10:36

atgādinājums visiem jaunajiem un neredzētajiem - plašākā pulkā dārgais mbclub.lv būs sastopams 2006.11.25, kad tiek rīkota rudens pirts. laipni lūgti!

15. Novembris 2006, 15:37

[user]2|SZ|[/user]SAAB, Volvo......ir dzirdets, ka sho auto ipashnieki ir regulari cieminji servisos, bet laikam jau nevajag stereotipizet...
tachu izvele starp SAAB, VOLVo un MB ir bijusi pilnigi pareiza! :P
apsveicam un daudz prieka ar QP ! :!

c`mon
SZ nepārspīlē lūdzu! :silly:
Ja runājam par konkrēti nosauktajiem modeļiem, tad gan man nebūtu 2 domu - tikai MB :ninja:
Uzprasi Dalanā kurš bez BMW ir biežāk sastopamais autiņš saistībā ar ritošās remontiem- pieļauju nāksies vilties savos uzskatos! ;)

15. Novembris 2006, 15:45

Ievish... :D nepardzivo.....

bez tam Dalans man sen vairs nav nekads raditajs ;) ka ari daudzi citi Rigas servisi :P

15. Novembris 2006, 19:06

Hehehe... Dalanā mans vecais MB meistaram gāja pie sirds... Lielījās, ka tik labi pat diez vai rūpnīcā viss bijis saregulēts, kā pēc viņu apmeklējuma...
Tēma slēgta