Tēma slēgta

Politika

10. Janvāris 2009, 13:52

Labāk neko nedarīt un būt par naivu cirvi ar labu apetīti un dziļu miegu. :D

Politika

10. Janvāris 2009, 13:52

vai arī SVF dēļ situācijas valstī nepārskaitīs atlikušo aizdevuma daļu un pavasarī vailstij vairs nebūs ne ko pabalstus ne algas policistiem maksāt

Politika

10. Janvāris 2009, 13:53

[user]198952|AnsisR|[/user]a` diez šiem ir plāns ko darīs pēc tam kad gāzīs to valdību?
vai arī domās ko nu, redz pēteris un jānis nevar iet par jauno ministru prezidentu, jo šim govis jābaro! nu tad pēv tam ievēlēs atkal tos pašus :D

nē, nu interesanti paskatīties pie kā tas atkal novedīs :D man jau liekas, ka tālāk vairs nav kur, bet lai jau paārdās.

Politika

10. Janvāris 2009, 13:54

[user]198952|AnsisR|[/user]vai arī SVF dēļ situācijas valstī nepārskaitīs atlikušo aizdevuma daļu un pavasarī vailstij vairs nebūs ne ko pabalstus ne algas policistiem maksāt

Nu nekas nenotiks, algas ir ar ko maksāt, lai biku piebremzē savus tēriņus un izvēlās lētākus autiņus!

Politika

10. Janvāris 2009, 13:54

[user]560520|Rems|[/user]Labāk neko nedarīt un būt par naivu cirvi ar labu apetīti un dziļu miegu. :D

es vienkārši šīm akcijām neredzu nekādu plānu nākotnē!
tas jau latvietim raksturīgs, vajag naudu nozāģēšu mežu, naudu iztērē, a` ko tālāk, nav ne naudas ne meža :lol:

Politika

10. Janvāris 2009, 13:55

Tur jau tā lieta! Ja man kāds varētu detalizēti un pamatoti pateikt, kas būs pēc tam,kad gāztu, tad es sāktu domāt vai ir vērts riskēt ar savu veselību! :)

Politika

[user]560520|Rems|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]vai arī SVF dēļ situācijas valstī nepārskaitīs atlikušo aizdevuma daļu un pavasarī vailstij vairs nebūs ne ko pabalstus ne algas policistiem maksāt

Nu nekas nenotiks, algas ir ar ko maksāt, lai biku piebremzē savus tēriņus un izvēlās lētākus autiņus!

a` tu zini kāpēc tas aizdevums tika ņemts?

Politika

Latvieti izej ielās un paskaties apkārt :D Nē, labāk čuč zem segas un lai pasaule iet uz galu bez tevis :) Nav tur ko maisīties :DD Tāda ir Latviešu daba!!!

Politika

10. Janvāris 2009, 13:56

[user]198952|AnsisR|[/user]
[user]560520|Rems|[/user]

a` tu zini kāpēc tas aizdevums tika ņemts?

Jā, lai PArex izvilktu laukā no bankrota! Jo vajag aptuveni Parex`am 2 miljardus

Politika

10. Janvāris 2009, 13:57

Aha. cilvēki viens otru slānījuši ir visas cilvēces vēstures laikā. Un tāpat tie cilvēki kā neizmirst, tā neizmirst :)
Tēma slēgta