Tēma slēgta

Nekustamais īpašums, 2008.gads

14. Maijs 2008, 12:55

īsāk sakot - atliek ziņās izmest nevainīgu frāzi un tautu massas dosies norādītajā virzienā :D

14. Maijs 2008, 13:00

[user]311291|baigais|[/user]Tikko zvanīju klientam apjautāties par vienu dzīvokli, atbilde bija:
`tagad visi nogaida un skatās, kas būs ar nekustamajiem! Es arī nogaidīšu!`

ja viņš gaida, tad es arī gaidīšu...un Udritim atrī iesaku to pašu :lol:

14. Maijs 2008, 13:02

visi sāksim gaidīt un paskatīsimies kas notiks :D

14. Maijs 2008, 13:05

[user]540|RICHY|[/user]īsāk sakot - atliek ziņās izmest nevainīgu frāzi un tautu massas dosies norādītajā virzienā :D

:iagree: un pats trakākais ir tas, ka mēdiji mīl pievienot pipariņu informācijai, lai cilvēki vairāk lasīti viņu infu tādejādi ceļot sev ratio...

14. Maijs 2008, 13:07

Mana pašreizējā patiesība ir tāda, ka īrēt ir lētāk, jo ja ņem vērā, ka ire maksā nu LVL 300, tad bankas mēneša maksājums par to pašu īpašumu būs lielāks. Es, piemēram, tagad finalizēju posotra gadu pirkšanas procesu. Mēneša cipars ir iespaidīgs - virs 1kEUR mēnesī. Istabas trīs, jaunceltne Mežaparka raj., bet izīrēt to par šādu summu domāju, nav reāli (nu max - LVL350). Bet nu iesākto pamest kaut kā neloģiski. 1998 gadā pirku dzīvokli par 9000 EUR, naudas bija tik cik iepriekšējo līdzvērtīgu pārdevu un aizdevums no draugiem pāris kiloeiro. Ar toreizējo algu līmeni (bankas kredītus īpaši neattīstīja) nebija reāli nopirk kaut ko dzīvošanai, ja nebija pamatkapitāla. Vai tad tagad kas savādāks? Algu līmenis ir proporcionāls, īpašumi un dzīve ir dārgāki (piekrītu), un tamdēļ bankas piedāvājumi ir izeja. Un tas, ka rīt būs savādāk - nu mani, veco kraķi, nepārliecināsiet. TAs, ka kredītu termiņš ir 30 un vairāk gadu ir ārprāc mūsu apziņā, bet uz kaut ķo taču ir jācer :D :D

14. Maijs 2008, 13:11

[user]375|Valdis|[/user]Algu līmenis ir proporcionāls, īpašumi un dzīve ir dārgāki (piekrītu), un tamdēļ bankas piedāvājumi ir izeja.

un lētāka te dzīve nepaliks, tas nu būtu jāsaprot visiem nogaidītājiem.

14. Maijs 2008, 13:12

bet vēl viena "jauka" lieta kā rigibors utt., - ja sākumā paņēmi krādītu un maksāji ~250Ls, tad nākošajā gadā jau ~300Ls, cik nav lasīts forumos par šādiem gadījumiem... :?
kā uz to skatās speciālisti?
es arī visu laiku domāju kaut ko iegādāties, bet vairāk skatos uz zemi + kaut kādu mājeli, jo tad var tajā dzīvot un celt sev māju (lielakoties materiāls savs) un arī zini, ka zeme Tava... a ko dzīvoklis, sabruks tās panelenes un ko tad, jauns hipotekārais :?

14. Maijs 2008, 13:13

kaut kā tā arī ir. Zemīti vēl var +/- lēti ieprikt.
Bet tas ar nosacījumu, ka ir kur dzīvot patreiz. bet ja vajag uzreiz mitekli...

14. Maijs 2008, 13:15

[user]40230|xmax|[/user].. a ko dzīvoklis, sabruks tās panelenes un ko tad, jauns hipotekārais :?

Tev arī smadzenes "sakompostrējuši" ...... nekas tur nesabruks, vienkārši panelenēs pēc gadiem 5-10 būs ļoti dārgi dzīvot, tieši komunālo maksājumu ziņā utt...nabaga pensionāri .

14. Maijs 2008, 13:18

+ pie visa tā, ja paskatamies, tad komunālie aug, gāze aug, apkure aug, un kā SZ saka, nekas lētās nepaliks - pilnīgi piekrītu, tad sava būdiņa + maksa par elekrību un zemes nodoklis, tas arī viss ko maksāsi...
es domāju, ka ja man būtu jāpērk dzīvoklis pa 80k Ls un māja, tad viennozīmīgi tā būtu māja (kaut vai būdiņa, bet ar savu zemi), jo kredīts + augošie komunālie arī būs problēma priekš cilvēkiem, kas nevarēs šos komunālos segt, kas aug ļoti strauji...
Tēma slēgta