Tēma slēgta

Sveiciens jaunajiem lietotājiem/sveicienu topiks

29. Oktobris 2006, 23:35

sitpri vien jāpaņemās :whistle: apmēram kā ar vējdzirnavām

30. Oktobris 2006, 15:21

Skatos neredzēta skaista w123 kupeja parādījusies mums klubā..... :)

30. Oktobris 2006, 17:08

Sveiki visapkart,lai ari paslaik darbs nav saistits ar auto, auto man ir hobijs un sirdslieta , jau no 10 gadu vecuma vacu visu iespejamo literaturu par jebkadiem auto uz so bridi , ja saliktu visu viena kaudze , sanaktu kadi 3 metri lidz griestiem. Viss ir vairakart parlasits . Draugi joko staigajosa enciklopedija. Ir bijusi daudzi auto , ta pabrauc pardod , paslaik jau gadu w123 TD pardot netaisos , tas ir vairak neka auto.

30. Oktobris 2006, 17:18

prieks, ka mūsu diskusijām pievienojas aizvien jauni lietotāji. aicinu visus, kas vēlas labi atpūsties un klātienē iepazīties, uz mūsu ziemas pirti:
"Pirts 25.11.2006.

nu ja... tā jau būs tradīcija,- Katru gadu novembra beigās, kad paliek auksts un ziemīgs, mēs sanākam , lai jautrā pulkā sildītos kādā no pierīgas pirtiņām!
Kārtējā tiksanās reizē MM tika nolemts, ka pasākums notiks 25. novembrī."

vairāk info:
http://www.mbclub.lv/news/mbclub/article.php?id=192299

30. Oktobris 2006, 17:37

Uz šo jāmēģina tikt 8) :drink:

30. Oktobris 2006, 20:01

Sveiki,MB lietotāji,atbalstītāji un fani ;) Esmu Ieva...Nesen par manu pirmo auto kļuva MB 230E....Teikšu atklāti--lai arī esmu liela BMW fane,un Hyundai atbalstītāja-tomēr tāds plašums kā ir manā sarkanajā brīnumā nav atrodams nevienā no maniem favorītiem(jo manuprāt BMW ir pārāk maz vietas aizmugurē sēdošajiem(nu protams nerunāju par 7-o sēriju),un tādu Hyundai kā gribētos vēl nevaru atļauties) :) Ar MB ka mašīnu esmu diezgan apmierināta-man patīk...Tikai konkrēti manējam ir maza problēma ar ātrumkārbu--stāv jauna1991.gada kārba,kuru ir diezgan grūti iebraukt(neprasiet kāpēc-esmu tehniska meitene,nu bet ne jau tik..... :whistle: )

a par sevi-nu mācos,strādāju,aktīvi darbojos vē viena autoklubā....vispār mīlu auttomašīnas......

ceru arī šeit atrast jaunus sarunubiedrus,padomu devējus un vispār jaukus cilvēkus :angel: :D :D :D

30. Oktobris 2006, 20:30

...vienmeer laipni !!!...brauc uz pirti ...vareesi iepaziit muusu meitenes(ceru ka buus ;) :lol: :D )

30. Oktobris 2006, 22:41

:? uz pirti netieku---salidojums vecajā skolā....tomēr vairāk uz turienigribas :clap: :lol:
nu nekas--gan jau nākamreiz....

saprotu,ka boulingā jūs nepiedalaties? :whistle:

31. Oktobris 2006, 12:29

boulinga shoreiz laikam ne :)

par pirti-gan bus vel , laipni lugtum te :)

14. Novembris 2006, 13:45

:whistle:
Tēma slēgta