29. Oktobris 2006, 20:14
Sveicināti visi!
Tieši šis forums un mana iekāre pret MB pamudināja mani iegādāties šīs markas auto, par ko, protams, varu teikt LIELO paldies, jo ar savu CE300 esmu ļoti apmierināts, pat vairāk
Esmu jau ieguvis daudz info un ceru, ka arī turpmāk MB elite būs tikpat zinoša
29. Oktobris 2006, 20:55
[user]2|SZ|hm.....[/user]Skatos, mums atkal jauni saita lietotaji
.gif)
welcome!
so saitu lasu jau paris gadu,bet sodien pievienojos ar visiem dzelziem un necilo pieredzi
29. Oktobris 2006, 21:02
pagaidaam mana veesture draugiem.lv ja intresee
29. Oktobris 2006, 21:10
Laipni lūgti!
.gif)
Cerams, ka Jūs te viemnēr varēsiet atrast Jums vajadzīgo informāciju, un piedalīsieties arī kluba pasākumos!
29. Oktobris 2006, 21:28
paldies par silto pienemsanu, ceru ka vareesu paliidzeet ar savu necilo pieredzi mb jautaajumos.ir doma klaatiene patuseet ar mb zeļiem,paldies
29. Oktobris 2006, 21:52
nuss, 25. novembrī būs lieliska iespēja
29. Oktobris 2006, 23:31
Īstenībā es arī šeit esmu piereģistrējies pavisam nesen, kaut gan forumam sekoju jau diezgan ilgi. Tā sanāca, ka jau vienam manam paziņam bija w123 sedans 2.4D un es arī dabūju pabraukt ik pa laikam ar šo mašīnu. Iepatikās! Tikai viena problēma: samērā izpuvis kuzavs. Tā nu šogad nolēmu, ka beidzot jāpērk auto. Ilgi meklēju un domāju kādu labāk (kā jau studentam stipri ierobežotas finanses). Izkatījos dažnedažādus piedāvājumus internetā. Līdz ieraudzīju savu W123 300D universālu. Sapratu, ka nav svarīgs izlaiduma gads, bet gan stāvoklis. Saņēmos un aizbraucu apskatīt auto. Protams, mašīnai bija savi rūsas defekti, bet salīdzinot ar paziņas mersi kā diena pret nakti. Nolēmu jāpērk (Mercedes paliek Mercedes) . Tā arī atdzinu savu pirmo auto no lauku apvidus (aptuveni 125km). Ar mašīnu esmu apmierināts (redzēs kā mersis pārdzīvos ziemu). Protams, jāpaņemas ar auto ir.